Marzena* Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Truska34 napisał(a):Witamy Iwonkę i prześlicznego Tofisia. Zdjęcia działeczkowe prześliczne. My też ostatnie dwa weekendy na działce z Ivciem spędziliśmy i łapaliśmy resztki ładnej pogody. Pewnie już wkrótce zostanie nam czekać do wiosny, aż znów się wszystko zazieleni. Ale jesienna działeczka też ma swoje uroki. Milego dnia dla Was! Fajnie macie z tymi działeczkami :) Nasza wygląda jak ściernisko, ale ponieważ rozpoczęcie budowy nieco sie przesunie ( co najmniej rok) to na wiosnę część zagospodarujemy rekreacyjnie i też będziemy mieli gdzie jeździć ;) Quote
Marzena* Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Sprawdziłam Iwonko, pięknie się spisałaś - banerek działa :) Quote
iwa63 Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Dziękuję że doceniłaś moją pracę:evil_lol: A działeczka dopiero od jesieni nasza,jak teść zmarł to teraz my się nią zajmujemy,wiec dopiero się uczę pracy na roli:evil_lol: myślę że dopiero na wiosnę poczuje jej uroki a i roboty jest co nie miara. Quote
dysia-u Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 iwa63 napisał(a): A działeczka dopiero od jesieni nasza,jak teść zmarł to teraz my się nią zajmujemy,wiec dopiero się uczę pracy na roli:evil_lol: myślę że dopiero na wiosnę poczuje jej uroki a i roboty jest co nie miara. oj poczujesz co to odgniaty na dłoni od grabek, poczujesz. Ale i przyjemności co nie miara . Miłego dnia życze Quote
megi82 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 hej foteczki z działeczki fajowskie 5 miesiecy-ale zlecialo pozdrawiamy Quote
iwa63 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 dysia-u napisał(a):oj poczujesz co to odgniaty na dłoni od grabek, poczujesz. Ale i przyjemności co nie miara . Miłego dnia życze megi82 napisał(a):hej foteczki z działeczki fajowskie 5 miesiecy-ale zlecialo pozdrawiamy Dzięki za odwiedzinki No działeczka poczeka do wiosny, za ten czas nabiorę sił A toffiś tak szybko dorasta... Życzę wszystkim miłej nocki Quote
Marzena* Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 iwa63 napisał(a):Dziękuję że doceniłaś moją pracę:evil_lol: A działeczka dopiero od jesieni nasza,jak teść zmarł to teraz my się nią zajmujemy,wiec dopiero się uczę pracy na roli:evil_lol: myślę że dopiero na wiosnę poczuje jej uroki a i roboty jest co nie miara. Mnie praca "na roli" nie pociąga, ale uwielbiam spędzać czas na pięknej działeczce. Dobrze, że mój mąż nie jest taki leniwy jak ja :evil_lol: Quote
*kleo* Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Cześć Toffisie :multi: Oj leci ten czas, leci. Gracka za 2 miesiące kończy 2 lata a mi się cały czas wydaje taka malutka :evil_lol: Quote
*Jot* Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Viky i Ja napisał(a):Mnie praca "na roli" nie pociąga, ale uwielbiam spędzać czas na pięknej działeczce. Dobrze, że mój mąż nie jest taki leniwy jak ja :evil_lol: Mnie też praca na roli nie pociąga,dlatego mam samą trawę. Najgorsze jest to,że trzeba dwa dni kosić bo w jednym dniu sie nie uda :angryy: No,ale to mnie też omija :evil_lol: Pozdrowionka ślemy :multi: Tofiś śliczniutki :loveu: Quote
Doti1986 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 No dziewczęta to wy leniwe jesteście;] ja tam bym mogła koło plewić, kosić, podlewać :) Jak się kiedyś dorobię działki z domkiem to na pewno piękny ogród sobie zrobię ;) Quote
*Jot* Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Doti1986 napisał(a):No dziewczęta to wy leniwe jesteście;] ja tam bym mogła koło plewić, kosić, podlewać :) Jak się kiedyś dorobię działki z domkiem to na pewno piękny ogród sobie zrobię ;) Doti,sredecznie Cię zapraszam do mnie.:multi: Zobaczysz,że koszenia na pewno Ci się odechce :evil_lol: Ale zrobisz mi ogródek kwiatowy :diabloti: Quote
Doti1986 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Ja tam kobieta pracująca żadnej pracy się nie boję :) A tak na powaznie to pewnie działka będzie miała ponad 2000metrów że w jeden dzień się jej nie obkosi?;p Quote
*Jot* Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Doti1986 napisał(a):Ja tam kobieta pracująca żadnej pracy się nie boję :) A tak na powaznie to pewnie działka będzie miała ponad 2000metrów że w jeden dzień się jej nie obkosi?;p Zgadłaś,do 3000 dużo nie brakuje :-( Więc zapraszam,odechce Ci się :cool3: Quote
Natalia&Lola Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Pozdrowienia dla uroczego kawalera i jego pańci;) Quote
iwa63 Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Viky i Ja napisał(a):Mnie praca "na roli" nie pociąga, ale uwielbiam spędzać czas na pięknej działeczce. Dobrze, że mój mąż nie jest taki leniwy jak ja :evil_lol: No mnie też nie zabardzo pociaga,dlatego to bedzie działka rekreacyjna ,trawka, trawka i trawka-hi hi *kleo* napisał(a):Cześć Toffisie :multi: Oj leci ten czas, leci. Gracka za 2 miesiące kończy 2 lata a mi się cały czas wydaje taka malutka :evil_lol: Bo yorkusie to są wieczne dzidziusie jot11 napisał(a):Mnie też praca na roli nie pociąga,dlatego mam samą trawę. Najgorsze jest to,że trzeba dwa dni kosić bo w jednym dniu sie nie uda :angryy: No,ale to mnie też omija :evil_lol: Pozdrowionka ślemy :multi: Tofiś śliczniutki :loveu: To tak samo jak ja,witaj w klubie. A już myślałam że to tylko ja tak mam Doti1986 napisał(a):No dziewczęta to wy leniwe jesteście;] ja tam bym mogła koło plewić, kosić, podlewać :) Jak się kiedyś dorobię działki z domkiem to na pewno piękny ogród sobie zrobię ;) Podziwiam takich ludzi co mają taki dar,chyba że u mnie to się dopiero z czasem ujawni. jot11 napisał(a):Doti,sredecznie Cię zapraszam do mnie.:multi: Zobaczysz,że koszenia na pewno Ci się odechce :evil_lol: Ale zrobisz mi ogródek kwiatowy :diabloti: Doti1986 napisał(a):Ja tam kobieta pracująca żadnej pracy się nie boję :) A tak na powaznie to pewnie działka będzie miała ponad 2000metrów że w jeden dzień się jej nie obkosi?;p jot11 napisał(a):Zgadłaś,do 3000 dużo nie brakuje :-( Więc zapraszam,odechce Ci się :cool3: Hi hi Natalia&Lola napisał(a):Pozdrowienia dla uroczego kawalera i jego pańci;) Dziękuję Quote
Pegaza Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Hej no prosze to my obie bedziemy od wiosny z grabkami zasuwac na dzialkach hehe a blisko macie do niej? Quote
Marzena* Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 iwa63 napisał(a):No mnie też nie zabardzo pociaga,dlatego to bedzie działka rekreacyjna ,trawka, trawka i trawka-hi hi Ja do trawki dorzucę jeszcze kilka krzewów żeby było ładniej ;) Quote
Truska34 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Pegaza napisał(a):ooo a ja mam razy 10 jeszcze:) Cooo? Daria dobrze liczę? Czy coś nie tak zrozumiałam? Z matematycznego punktu widzenia 6x10=60. 60 km do działki macie? Takiej ogródkowej? Czy budowlanej? Ale pytań nastawiałam. Chyba mnie Iwonka za to od siebie nie wyrzuci:oops: Pozdrawiamy Cię i Toffisia! Quote
Natalia&Lola Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Pozdrawiamy i zapraszamy na świeżutkie zdjęcia:) Quote
Pegaza Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Truska34 napisał(a):Cooo? Daria dobrze liczę? Czy coś nie tak zrozumiałam? Z matematycznego punktu widzenia 6x10=60. 60 km do działki macie? Takiej ogródkowej? Czy budowlanej? Ale pytań nastawiałam. Chyba mnie Iwonka za to od siebie nie wyrzuci:oops: Pozdrawiamy Cię i Toffisia! Dobrze myslisz tyle mam:) to nie jest dzialka budowlana... Quote
*kleo* Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Ale ja Wam zazdraszczam, prawie wszystkie macie działki, a mi do latania z dziewuchami zostaje park pełen ludzi wątpliwej inteligencji... Quote
iwa63 Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Viky i Ja napisał(a):Ja do trawki dorzucę jeszcze kilka krzewów żeby było ładniej ;) No właśnie:evil_lol: Truska34 napisał(a):Cooo? Daria dobrze liczę? Czy coś nie tak zrozumiałam? Z matematycznego punktu widzenia 6x10=60. 60 km do działki macie? Takiej ogródkowej? Czy budowlanej? Ale pytań nastawiałam. Chyba mnie Iwonka za to od siebie nie wyrzuci:oops: Pozdrawiamy Cię i Toffisia! No coś Ty, za co bym Cię miała wyrzucić? Ja lubię jak się dyskutuje w mojej galerii:multi: Natalia&Lola napisał(a):Pozdrawiamy i zapraszamy na świeżutkie zdjęcia:) Zaraz pędzimy Pegaza napisał(a):Dobrze myslisz tyle mam:) to nie jest dzialka budowlana... No to trochę kawałek a w jakim regionie? *kleo* napisał(a):Ale ja Wam zazdraszczam, prawie wszystkie macie działki, a mi do latania z dziewuchami zostaje park pełen ludzi wątpliwej inteligencji... Nic się nie martw zawsze jest szansa że będziesz ją miała,ja też do niedawna nie myślałam że będę miała działkę.Może wygrasz w totka:multi: Witam wszystkich miłych GOŚCI:loveu::loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 No kawalek ale celowo tak wybrany :) to jest na terenie slaska tylko ze w gorach :) Quote
Recommended Posts