Jump to content
Dogomania

GALERIIA mojego skarbeczka,cukiereczka TOFFISIA:)

Recommended Posts

Posted

Truska34 napisał(a):
Witamy Iwonkę i prześlicznego Tofisia. Zdjęcia działeczkowe prześliczne. My też ostatnie dwa weekendy na działce z Ivciem spędziliśmy i łapaliśmy resztki ładnej pogody. Pewnie już wkrótce zostanie nam czekać do wiosny, aż znów się wszystko zazieleni. Ale jesienna działeczka też ma swoje uroki. Milego dnia dla Was!

Fajnie macie z tymi działeczkami :) Nasza wygląda jak ściernisko, ale ponieważ rozpoczęcie budowy nieco sie przesunie ( co najmniej rok) to na wiosnę część zagospodarujemy rekreacyjnie i też będziemy mieli gdzie jeździć ;)

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję że doceniłaś moją pracę:evil_lol:
A działeczka dopiero od jesieni nasza,jak teść zmarł to teraz my się nią zajmujemy,wiec dopiero się uczę
pracy na roli:evil_lol: myślę że dopiero na wiosnę poczuje jej uroki a i roboty jest co nie miara.

Posted

iwa63 napisał(a):

A działeczka dopiero od jesieni nasza,jak teść zmarł to teraz my się nią zajmujemy,wiec dopiero się uczę
pracy na roli:evil_lol: myślę że dopiero na wiosnę poczuje jej uroki a i roboty jest co nie miara.

oj poczujesz co to odgniaty na dłoni od grabek, poczujesz. Ale i przyjemności co nie miara . Miłego dnia życze

Posted

dysia-u napisał(a):
oj poczujesz co to odgniaty na dłoni od grabek, poczujesz. Ale i przyjemności co nie miara . Miłego dnia życze

megi82 napisał(a):
hej
foteczki z działeczki fajowskie
5 miesiecy-ale zlecialo
pozdrawiamy

Dzięki za odwiedzinki
No działeczka poczeka do wiosny, za ten czas nabiorę sił
A toffiś tak szybko dorasta...
Życzę wszystkim miłej nocki

Posted

iwa63 napisał(a):
Dziękuję że doceniłaś moją pracę:evil_lol:

Mnie praca "na roli" nie pociąga, ale uwielbiam spędzać czas na pięknej działeczce. Dobrze, że mój mąż nie jest taki leniwy jak ja :evil_lol:

Posted

Viky i Ja napisał(a):
Mnie praca "na roli" nie pociąga, ale uwielbiam spędzać czas na pięknej działeczce. Dobrze, że mój mąż nie jest taki leniwy jak ja :evil_lol:

Mnie też praca na roli nie pociąga,dlatego mam samą trawę.
Najgorsze jest to,że trzeba dwa dni kosić bo w jednym dniu sie nie uda :angryy:
No,ale to mnie też omija :evil_lol:

Pozdrowionka ślemy :multi:
Tofiś śliczniutki :loveu:

Posted

No dziewczęta to wy leniwe jesteście;] ja tam bym mogła koło plewić, kosić, podlewać :) Jak się kiedyś dorobię działki z domkiem to na pewno piękny ogród sobie zrobię ;)

Posted

Doti1986 napisał(a):
No dziewczęta to wy leniwe jesteście;] ja tam bym mogła koło plewić, kosić, podlewać :) Jak się kiedyś dorobię działki z domkiem to na pewno piękny ogród sobie zrobię ;)

Doti,sredecznie Cię zapraszam do mnie.:multi:
Zobaczysz,że koszenia na pewno Ci się odechce :evil_lol:
Ale zrobisz mi ogródek kwiatowy :diabloti:

Posted

Doti1986 napisał(a):
Ja tam kobieta pracująca żadnej pracy się nie boję :) A tak na powaznie to pewnie działka będzie miała ponad 2000metrów że w jeden dzień się jej nie obkosi?;p

Zgadłaś,do 3000 dużo nie brakuje :-(
Więc zapraszam,odechce Ci się :cool3:

Posted

Viky i Ja napisał(a):

No mnie też nie zabardzo pociaga,dlatego to bedzie działka rekreacyjna ,trawka, trawka i trawka-hi hi

*kleo* napisał(a):
Cześć Toffisie :multi: Oj leci ten czas, leci. Gracka za 2 miesiące kończy 2 lata a mi się cały czas wydaje taka malutka :evil_lol:

Bo yorkusie to są wieczne dzidziusie

jot11 napisał(a):
Mnie też praca na roli nie pociąga,dlatego mam samą trawę.
Najgorsze jest to,że trzeba dwa dni kosić bo w jednym dniu sie nie uda :angryy:
No,ale to mnie też omija :evil_lol:

Pozdrowionka ślemy :multi:
Tofiś śliczniutki :loveu:

To tak samo jak ja,witaj w klubie.
A już myślałam że to tylko ja tak mam

Doti1986 napisał(a):

Podziwiam takich ludzi co mają taki dar,chyba że u mnie to się dopiero z czasem ujawni.

jot11 napisał(a):
Doti,sredecznie Cię zapraszam do mnie.:multi:
Zobaczysz,że koszenia na pewno Ci się odechce :evil_lol:
Ale zrobisz mi ogródek kwiatowy :diabloti:

Doti1986 napisał(a):
Ja tam kobieta pracująca żadnej pracy się nie boję :) A tak na powaznie to pewnie działka będzie miała ponad 2000metrów że w jeden dzień się jej nie obkosi?;p

jot11 napisał(a):
Zgadłaś,do 3000 dużo nie brakuje :-(
Więc zapraszam,odechce Ci się :cool3:

Hi hi

Natalia&Lola napisał(a):
Pozdrowienia dla uroczego kawalera i jego pańci;)

Dziękuję

Posted

iwa63 napisał(a):
No mnie też nie zabardzo pociaga,dlatego to bedzie działka rekreacyjna ,trawka, trawka i trawka-hi hi

Ja do trawki dorzucę jeszcze kilka krzewów żeby było ładniej ;)

Posted

Pegaza napisał(a):
ooo a ja mam razy 10 jeszcze:)

Cooo? Daria dobrze liczę? Czy coś nie tak zrozumiałam? Z matematycznego punktu widzenia 6x10=60. 60 km do działki macie? Takiej ogródkowej? Czy budowlanej?
Ale pytań nastawiałam. Chyba mnie Iwonka za to od siebie nie wyrzuci:oops:
Pozdrawiamy Cię i Toffisia!

Posted

Truska34 napisał(a):
Cooo? Daria dobrze liczę? Czy coś nie tak zrozumiałam? Z matematycznego punktu widzenia 6x10=60. 60 km do działki macie? Takiej ogródkowej? Czy budowlanej?

Dobrze myslisz tyle mam:)
to nie jest dzialka budowlana...

Posted

Viky i Ja napisał(a):
Ja do trawki dorzucę jeszcze kilka krzewów żeby było ładniej ;)

No właśnie:evil_lol:
Truska34 napisał(a):

No coś Ty, za co bym Cię miała wyrzucić? Ja lubię jak się dyskutuje w mojej galerii:multi:

Natalia&Lola napisał(a):
Pozdrawiamy i zapraszamy na świeżutkie zdjęcia:)

Zaraz pędzimy

Pegaza napisał(a):
Dobrze myslisz tyle mam:)
to nie jest dzialka budowlana...

No to trochę kawałek a w jakim regionie?

*kleo* napisał(a):
Ale ja Wam zazdraszczam, prawie wszystkie macie działki, a mi do latania z dziewuchami zostaje park pełen ludzi wątpliwej inteligencji...

Nic się nie martw zawsze jest szansa że będziesz ją miała,ja też do niedawna nie myślałam że będę miała działkę.Może wygrasz w totka:multi:

Witam wszystkich miłych GOŚCI:loveu::loveu::loveu: