Jump to content
Dogomania

GALERIIA mojego skarbeczka,cukiereczka TOFFISIA:)

Recommended Posts

Posted

[quote name='pycia']Wpadłyśmy się przywitać wieczornie:)Z Toffisia słodziak :loveu::loveu::loveu:

[quote name='Doti1986']Śliczny szczurek:loveu:

[quote name='Viky i Ja']Witamy się weekendowo :loveu::loveu::loveu:. Fotki kąpielowe urocze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Nas ta "przyjemność"czeka jutro :roll:. Dziś Viky biega naoliwona i wyglada jak mokry szczurek a jutro będziemy zmywać ten tłuszczyk :diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='Doti1986']Witamy naszego maluszka Toffisia:loveu: jaka śliczna sesyjka:loveu:

[quote name='karkakarka']http://img94.imageshack.us/img94/2817/pict1370.jpg
hihi - kulka włosów :)
Witam :)

Witamy naszych miłych gości i zaraz jedziemy do Gliwic więc nie mam czasu na odwiedzinki waszych galerii ale nadrobimy wieczorkiem;) Pozdrowionka
i miłego weekendu życzymy;)

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy się w południe :)
Nadrabiamy zaległości po długiej przerwie..
Śliczny jest z Toffisia szczurek jak i puchata kuleczka :loveu:
Pozdrawiamy, życzymy miłej 'podróży' i prosimy o więcej fotek :loveu:

Posted

[quote name='Nati28']Witamy z rana slodkiego Toffisia i pozdrawiamy :loveu::loveu:

Witamy i również pozdrawiamy

[quote name='Arabeska^^']Witamy się w południe :)
Nadrabiamy zaległości po długiej przerwie..
Śliczny jest z Toffisia szczurek jak i puchata kuleczka :loveu:
Pozdrawiamy, życzymy miłej 'podróży' i prosimy o więcej fotek :loveu:

Witamy i dziekujemy za odwiedzinki

[quote name='Viky i Ja']Witamy w sobotnie południe i życzymy miłego dnia :loveu::loveu::loveu:

Witamy i dziękujemy

[quote name='jot11']Witamy :multi:

http://img190.imageshack.us/img190/6635/pict1377.jpg

Jaki cukiereczek zadowolony :loveu::loveu:

Witamy ,no zadowolony bo suszarką go potraktowałam:evil_lol:

[quote name='tofikyork']Witamy naszego imiennika i jego panią w deszczowy niestety dzień:p:p
Kurcze jak twój szkrab urósł :-o

http://img190.imageshack.us/img190/6635/pict1377.jpg

Prze kochany jest!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Witamy i cieszymy się z wizyty,no trochę urósł

[quote name='pycia']Witamy popołudniowo:)

Witamy cię Pyciuniu;)

Jeszcze raz wszystkich witamy
Wyjazd do Gliwic nie za bardzo się udał bo cały dzień padało i było zimno
Toffiś był bardzo grzeczny, w samochodzie cały czas przespał w swojej torbie-transporterku w obie strony.Nawet w pzzerii cały czas też spał.
A co do pizzerii to bardzo jestem nie zadowolona , na pizze czekaliśmy ponad godzinę a na kawę się nie doczekałam.Ponieważ mieliśmy wyliczony czas to okazało się że jednak nie zdążyliśmy zjeść pizzy na miejscu i poprosiłam o zapakowanie na wynos oczywiście za kawę zwrócili pieniądze jak się okazało w domu to pizza była nie dopieczona w środku było
surowe ciasto a po brzegu przypalone po prostu całkowita porażka.
Pizzeria nazywa się ,,DA GRASSO'' UL.Krupicza
Aż mam ochotę żeby zadzwonić do szefostwa i okazać swoje niezadowolenie, z pizzy już się wyleczyłam na długi czas:-(
Toffisia nawet nie wyjmowałam z torby (tylko na siusiu) chociaż miał sweterek to i tak mu było zimno .Jak wasze pociechy znoszą taką pogodę?

Posted

Ja jem często pizzę z DaGrasso ale to wszystko zależy od pizzermana a nie od sieci ;) Ja bym zadzwoniła na Twoim miejscu ze skargą :mad:
A co do pogody to moje panny jak widzą deszcz nawet na siusiu nie chcą wyjść :cool1: Biedne się martwią że zamoczą łapki :diabloti: Więc siusiu robią szybciutko i do domciu :p

Posted

Pogoda u nas też jest straszna:placz: bez jakiegoś żadnego ubranka szkoda nasze pociechy wyprowadzać na dwór :roll: Pixi mi się troszeczkę podziębiła na tej mokrej trawce:-( Ale teraz już mamy kombinezon i bez niego ani rusz z domu zauważyłam że dziś rano nawet moja kruszyna odczuła komfort bo było jej cieplutko i pierwszy raz od długiego czasu nie trzęsła się na porannym spacerku a u nas dziś o 5nad ranem było -2:placz::placz::placz:

Posted

Witamy :loveu: w pochmurne, niedzielne południe.
Nas niestety pogoda też nie rozpieszcza :shake:. Jest chłodno, pochmurmo i wilgotno. Viky jak dotąd nie chodzi ubrana. Nie trzęsie się więc zimno jej nie jest. Zreszta narazie mamy tylko zimową kurteczkę a na nią jest jeszcze za ciepło :evil_lol:. Zamówiłam kombinezonik ortalionowy p/deszczowy bo Vikunia nie przepada za deszczem, chociaż zauważyłam ostatnio że jak złapie nas już podczas spaceru to nieszczególnie jej przeszkadza. Gorzej jak ma wyjść z domu na deszcz - to już jej się nie podoba :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.

Posted

[quote name='tigrunia']Ja jem często pizzę z DaGrasso ale to wszystko zależy od pizzermana a nie od sieci ;) Ja bym zadzwoniła na Twoim miejscu ze skargą :mad:
A co do pogody to moje panny jak widzą deszcz nawet na siusiu nie chcą wyjść :cool1: Biedne się martwią że zamoczą łapki :diabloti: Więc siusiu robią szybciutko i do domciu :p

Witamy i dziękujemy za odwiedzinki
No mam ochotę zadzwonić ale już mi trochę przeszło.Masz rację że to wina
pracowników ale rzutuje to na opinii danej firmy.A co do pogody to zimno i deszcz nie sprzyjają yorczkom,jakoś trzeba to przeczekać-byle do wiosny.
Pozdrawiam i zapraszam częściej.

[quote name='Doti1986']Pogoda u nas też jest straszna:placz: bez jakiegoś żadnego ubranka szkoda nasze pociechy wyprowadzać na dwór :roll: Pixi mi się troszeczkę podziębiła na tej mokrej trawce:-( Ale teraz już mamy kombinezon i bez niego ani rusz z domu zauważyłam że dziś rano nawet moja kruszyna odczuła komfort bo było jej cieplutko i pierwszy raz od długiego czasu nie trzęsła się na porannym spacerku a u nas dziś o 5nad ranem było -2:placz::placz::placz:

[quote name='Skibka']Witamy!
http://img94.imageshack.us/img94/8034/pict1380.jpg

Śliczny Tofiś taki świeżutki.:loveu::loveu:
Moja VIki na pogodę chyba nie narzeka, deszcz jej nie przeszkadza.. Jedynie czego jej brakuje to spacerki do lasu bo nie lubię chodzić po takim mokrym lesie..:roll:

[quote name='Viky i Ja']Witamy :loveu: w pochmurne, niedzielne południe.
Nas niestety pogoda też nie rozpieszcza :shake:. Jest chłodno, pochmurmo i wilgotno. Viky jak dotąd nie chodzi ubrana. Nie trzęsie się więc zimno jej nie jest. Zreszta narazie mamy tylko zimową kurteczkę a na nią jest jeszcze za ciepło :evil_lol:. Zamówiłam kombinezonik ortalionowy p/deszczowy bo Vikunia nie przepada za deszczem, chociaż zauważyłam ostatnio że jak złapie nas już podczas spaceru to nieszczególnie jej przeszkadza. Gorzej jak ma wyjść z domu na deszcz - to już jej się nie podoba :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.

[quote name='Yoko2009']Pozdrawiamy niedzielnie i zapraszamy do nas na słoneczne foteczki:):)

[quote name='Nati28']Witamy sie pieknie i slemy wam pozdrowienia :loveu:

Witamy niedzielnie wszystkich gości i ich pociechy
Pogoda nas nie rozpieszcza tylko biedne te nasze psiaczki,Toffisiowi bardzo spodobały się spacerki ale ja się boję żeby mi się nie przeziębił w takie zimno
nie wiem czy mogę go wyprowadzać jak pada ale z drugiej strony chyba muszę bo później będzie dziki i nie nauczy się załatwiać na dworku :shake:
Zaraz wkleje wczorajsze focie bo wczoraj coś mi nie chciało wgrywać