Jump to content
Dogomania

GALERIIA mojego skarbeczka,cukiereczka TOFFISIA:)

Recommended Posts

Posted

Doti1986 napisał(a):
Śliczny transporterek :loveu: Moja zamiast transportera który leży w szafie i czeka na innego ślicznego okruszka wybrała moją torebkę i zawsze jak się zmęczy to wskakuję do środka:loveu:

jot11 napisał(a):
Bardzo ładny transporterek :multi:

Toffisiowi będzie się bardzo wygodnie siedziało w nim.
Bello też ma taki,ale inne kolory.

A Toffulek-cukiereczek przeuroczy :loveu::loveu::loveu:

Pozdrawiamy i dobranoc.

eve86 napisał(a):
Witamy witamy :) witać Toffiś lubi dostawać prezenty :evil_lol:

Witamy miłych gości i cieszę się że transporterek się podoba mam nadzieje że będzie przydatny jak na razie to Toffiś bardzo lubi w nim siedzieć i się w nim bawić
Chciałam zapytać jak wyrywacie włoski z uszków bo ja nawet nie mogę ich dotknąć a co dopiero wyrwać włoski ze środka.I jeszcze chciałam spytać ile czasu trwa kwarantanna po szczepieniu bo ja wyliczyłam że wyjdę z Toffisiem po 10 dniach czy to nie będzie za wcześnie bo już mam dosyć tego czekania:mad:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jot11']Witamy w deszczowe popołudnie!!
:hand::hand::hand:

Witamy serdecznie

[quote name='karkakarka']Hej :)
http://img406.imageshack.us/img406/8238/dsc01298ki.jpg
Ale Tofik fajny - taka mała czarna kulka :)

Ja łapię włoski i wyrywam - najlepiej palcami :) Toli to nie przeszkadza, a nawet lubi jak się jej w uszach grzebie :)

To masz fajnie bo ja nie mogę nawet zbliżyć ręki do ucha Toffisia bo zaraz gryzie i się wyrywa:-(

[quote name='Nati28']Witamy piekneo Toffisia i jego Pania :loveu:

Coco ma bardzo podobna torbe tylko ze inny kolorek :razz:

Witamy i dziekujemy za komplementy
i przydaje ci się torba?

Posted

Oto kilka dzisiejszych fotek
Toffisiowi podoba się torba

a tu zwija dywan

ale fajnie w torbie

a tu pani zapięła mi spineczkę

a jednak zwinę ten dywan

Posted

Witamy serdecznie i cieplutko pozdrawiamy w tą zimną, czwartkową a właściwie już piątkową noc :loveu::loveu::loveu: Toffiś jak zawsze cudny, a w nowej torbie wygląda uroczo :loveu::loveu::loveu:. Może Viky w takim modelu też czułaby się dobrze ??? Kuszące :evil_lol:
Ja mam spokój z wyrywaniem włosków z uszu - Viky w uszach nie zarasta :lol::lol::lol:. I całe szczęście bo ona nawet czyścić uszu nie lubi więc z wyrywaniem byłby problem :evil_lol:. A gdy jesteśmy u fryzjera (raz w m-cu na drobne zabiegi kosmetyczne typu uszy, łapki, pazurki) to p. Kasia sprawdza czy czegoś w uszkach nie "wyhodowałyśmy":evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Witamy i przesylamy pozdrowienia a Toffis w kiteczce wyglada super :loveu:

Co do torby to sie przydaje bo ja czesto podrozuje z Coco komunikacja miejska lub pociagiem wiec wtedy torba zawsze jedzie z nami ;)

Posted

FREDZIU napisał(a):
Toffisiek super, torba super właśnie taką ma Fredzia tylko inny kolorek, ona ją poprostu uwielbia:lol:

Dzięki za pochwały,myślę że Toffisiowi też się spodobała bo lubi w niej siedzieć i nawet zasypia

pycia napisał(a):
Witamy w ten zimny czwartkowy wieczorek i zapraszamy do nas do obejrzenia nowych fotek:)

Witamy również fotki obejrzane

Doti1986 napisał(a):
Toffiś jest słodziutki:loveu: Moja Pixula też uwielbia zawijać dywan i mocować się z nim:loveu:

To chyba jedno z jego ulubionych zajęć:evil_lol:

Viky i Ja napisał(a):
Witamy serdecznie i cieplutko pozdrawiamy w tą zimną, czwartkową a właściwie już piątkową noc :loveu::loveu::loveu: Toffiś jak zawsze cudny, a w nowej torbie wygląda uroczo :loveu::loveu::loveu:. Może Viky w takim modelu też czułaby się dobrze ??? Kuszące :evil_lol:
Ja mam spokój z wyrywaniem włosków z uszu - Viky w uszach nie zarasta :lol::lol::lol:. I całe szczęście bo ona nawet czyścić uszu nie lubi więc z wyrywaniem byłby problem :evil_lol:. A gdy jesteśmy u fryzjera (raz w m-cu na drobne zabiegi kosmetyczne typu uszy, łapki, pazurki) to p. Kasia sprawdza czy czegoś w uszkach nie "wyhodowałyśmy":evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Również witamy,fajnie masz że nie musisz wyrywać tych włosków.Cieszę się że Toffiś ci się podoba i torba:evil_lol:

Nati28 napisał(a):
Witamy i przesylamy pozdrowienia a Toffis w kiteczce wyglada super :loveu:

Co do torby to sie przydaje bo ja czesto podrozuje z Coco komunikacja miejska lub pociagiem wiec wtedy torba zawsze jedzie z nami ;)

Witamy i również życzenia ślemy
A kiteczka super no nie,nawet nie wiem jak mi sie udało ją zrobić:evil_lol:
Też myślę że zrobiłam dobry zakup

jot11 napisał(a):
Dzień dobry w piatek :multi:

Toffiś śliczny.Napatrzeć się nie mogę :loveu::loveu::loveu:

Witamy piątkowo,dziękujemy za pochwały:multi:

eve86 napisał(a):
Pozdrawiamy piątkowo i juz weekendowo :loveu:

Witamy również weekendowo, jakoś tydzień zleciał;)

Posted

[quote name='pycia']Witamy piątkowo wieczorowo;)

[quote name='jot11']Witamy ślicznotka i jego Panią w sobotę :multi::multi::multi:

Witamy sobotnio-weekendowo
Dzisiaj miałam ciężkie przedpołudnie przy Toffisiu,najpierw obciełam mu pazurki
i przycięłam włoski na łapkach w/g waszych instrukcji myślę że teraz jest ok
ogoliłam uszka bo już miał zarośnięte i przycięłam włoski na uszkach, ile mnie to kosztowało nerwów i cierpliwości bo mały tak się wyrywał,szarpał i przy tym gryzł że już nie miałam sił.Musiałam robić przerwy bo inaczej nic bym nie zrobiła,trochę nie równo mu uszka przycięłam bo tak się szarpał,a bałam się żeby go nie uciąć i ciachłam mu trochę za daleko ale postaram się mu to poprawić jak będzie spał mały diabełek:diabloti:
Ale i tak jest spoko.A jeszcze mu zrobiłam kitkę i zapięłam kokardkę:multi:
Oto kilka fotek po dzisiejszej wizycie w salonie piękności

Właśnie zasnął i udało mi się zrobić trochę poprawek przy ucholach uffff

Posted

[quote name='iwa63']Witamy sobotnio-weekendowo
Dzisiaj miałam ciężkie przedpołudnie przy Toffisiu,najpierw obciełam mu pazurki
i przycięłam włoski na łapkach w/g waszych instrukcji myślę że teraz jest ok
ogoliłam uszka bo już miał zarośnięte i przycięłam włoski na uszkach, ile mnie to kosztowało nerwów i cierpliwości bo mały tak się wyrywał,szarpał i przy tym gryzł że już nie miałam sił.Musiałam robić przerwy bo inaczej nic bym nie zrobiła,trochę nie równo mu uszka przycięłam bo tak się szarpał,a bałam się żeby go nie uciąć i ciachłam mu trochę za daleko ale postaram się mu to poprawić jak będzie spał mały diabełek:diabloti:
Ale i tak jest spoko.A jeszcze mu zrobiłam kitkę i zapięłam kokardkę:multi:

Witam.
Gratulacje.Ja bym się nie odważyła obcinac pazurków Bellusiowi.Nie wiedziałabym jak.Dlatego jeździmy do fryzjera.Chociaż wygodniej byłoby w domciu.Ale cóż.....nie umiem....
Pozdrawiamy :Cool!::Cool!: