iwa63 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='Yoko2009']http://img38.imageshack.us/img38/7194/pict1399m.jpg Śliczny maluszek i główka już mu się wybarwia:) Dzięki a główka robi się coraz jaśniejsza [quote name='Nati28']Toffis jest slodziutki :loveu: a jak fajnie lezy nogami do gory :cool3: No tak śmiesznie lula [quote name='FREDZIU']Witamy się niedzielnie:lol: A my witamy poniedziałkowo [quote name='tigrunia']http://img38.imageshack.us/img38/9403/pict1402f.jpg :evil_lol: Fajny :loveu: Dzięki [quote name='pycia']Witamy w deszczowy poniedziałek Witamy u nas też cały dzień leje:-( [quote name='***Paulina***']Witamy:multi: http://img71.imageshack.us/img71/1796/pict1392.jpg Piękna kituszka:loveu::loveu::loveu: Witamy; no kitkę zaczynam mu wiązać bo chcę go przyzwyczaić A CO SĄDZICIE O KITCE U CHŁOPCA? Wczoraj nie mogłam was odwiedzić bo nie chciały mi się wgrywać strony już drugi raz tak się zrobiło:shake: chyba jakaś awaria na łączach Quote
***Paulina*** Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 iwa63 napisał(a): A CO SĄDZICIE O KITCE U CHŁOPCA? Ja tam nic do kitek u chłopców nie mam;) Podobają mi się tak czy tak:loveu: Ale niektórzy to mają przekonanie że jak chłopiec to absolutnie bez kitki:roll: Tak więc jest to jedynie twój wybór;) Ale jak postanowisz i tak będzie śliczny:loveu: Quote
karkakarka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 http://img38.imageshack.us/img38/9403/pict1402f.jpg Słodki :loveu: i jak fajnie łapkę z poduszeczkami widać :loveu: Quote
*Jot* Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Witam słodziaka i jego Panią wieczorkiem Ja Bellusiowi też robię kitka i nie patrzę na to,że jast chłopcem.Wydaje mi się ,że przy yorkach nie ma to znaczenia-chłopiec czy dziewczynka. Długie włosy(jak się uda)Bello też będzie miał.Mam przynajmniej takie plany :eviltong: Pozdrawiamy :multi: Quote
Marzena* Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Witamy w zimny poniedziałkowy wieczór :loveu::loveu::loveu: Śliczny chłopaczek z Toffisia, a jak słodko śpi "podwoziem" do góry :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doti1986 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Witamy się serdecznie z cukiereczkiem:loveu: Quote
Juustii Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Witamy pięknego Toffika i jego uroczą panią :multi::multi::multi: Quote
Arabeska^^ Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Witamy wieczorem :) Ale słodziak z tego Twojego Toffisia :loveu: Prosimy koniecznie o nowe fotki :) Pozdrawiamy i życzymy miłego wieczoru :) Quote
Marzena* Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Witamy wieczorowo ślicznego Toffisia :loveu::loveu::loveu:. Zapraszamy do nas na nowe fotki :evil_lol: Quote
iwa63 Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 [quote name='***Paulina***']Ja tam nic do kitek u chłopców nie mam;) Podobają mi się tak czy tak:loveu: Ale niektórzy to mają przekonanie że jak chłopiec to absolutnie bez kitki:roll: Tak więc jest to jedynie twój wybór;) Ale jak postanowisz i tak będzie śliczny:loveu: Witam i dziękuję za opinie [quote name='karkakarka']http://img38.imageshack.us/img38/9403/pict1402f.jpg Słodki :loveu: i jak fajnie łapkę z poduszeczkami widać :loveu: [quote name='jot11']Witam słodziaka i jego Panią wieczorkiem Ja Bellusiowi też robię kitka i nie patrzę na to,że jast chłopcem.Wydaje mi się ,że przy yorkach nie ma to znaczenia-chłopiec czy dziewczynka. Długie włosy(jak się uda)Bello też będzie miał.Mam przynajmniej takie plany :eviltong: Pozdrawiamy :multi: Witam dzięki za odwiedzinki,ja też uważam że kitkę u yorków można wiązać także chłopcom :evil_lol: [quote name='Viky i Ja']Witamy w zimny poniedziałkowy wieczór :loveu::loveu::loveu: Śliczny chłopaczek z Toffisia, a jak słodko śpi "podwoziem" do góry :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witamy i dziękujemy za komplementy [quote name='Doti1986']Witamy się serdecznie z cukiereczkiem:loveu: [quote name='Juustii']Witamy pięknego Toffika i jego uroczą panią :multi::multi: [quote name='jot11']Witam we wtorek :bye: [quote name='Arabeska^^']Witamy wieczorem Ale słodziak z tego Twojego Toffisia :loveu: Prosimy koniecznie o nowe fotki :) Pozdrawiamy i życzymy miłego wieczoru :) [quote name='Viky i Ja']Witamy wieczorowo ślicznego Toffisia :loveu::loveu::loveu:. Zapraszamy do nas na nowe fotki :evil_lol: [quote name='Doti1986']Witamy ślicznego Toffika:loveu: [quote name='jot11']Witamy słodziaka :loveu: Witamy wszystkich gości i dziękujemy za miłe słówka i komplementy. Wczoraj nie miałam czasu wchodzić na dg bo robiłam Toffisiowi nowy sweterek jeszcze dzisiaj muszę wykończyć tz obrobić brzegi i poobcinać nitki jak skończę to zrobię focie Quote
iwa63 Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Nie wiem co się stało że mi zginą BANEREK:placz: Quote
Nati28 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Witamy i przesylamy gorace pozdrowienia w zimny wieczor :loveu: Quote
iwa63 Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 iwa63 napisał(a):Nie wiem co się stało że mi zginą BANEREK:placz: Właśnie przed chwilą się pojawił nie wiem dlaczego był nie widoczny:shake: już się przestraszyłam Quote
Marzena* Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Witamy ślicznego Toffisia w teń zimny wieczór i przesyłamy buziolki :loveu::loveu::loveu: U nas zimy jeszcze nie ma :multi: Quote
Juustii Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Witamy się w mroźny czwartek :roll::multi::loveu: Quote
iwa63 Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [quote name='Viky i Ja']Witamy ślicznego Toffisia w teń zimny wieczór i przesyłamy buziolki :loveu::loveu::loveu: U nas zimy jeszcze nie ma :multi: [quote name='Juustii']Witamy się w mroźny czwartek :roll::multi::loveu: [quote name='jot11']Witamy serdecznie w czwartek :multi: [quote name='laurin']Witam:multi: śniegowo :placz: Witamy czwartkowo-zimowo A oto dzisiejsze fotki ze spacerku Toffiś w nowym sweterku A co to to białe i zimne? Quote
Doti1986 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Toffiś po prostu śliczny:loveu: a jaki super sweterek:loveu::loveu::loveu: Quote
Nati28 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Witamy :lol: Toffis ma piekne ubranko :loveu: Quote
iwa63 Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Doti1986 napisał(a):Toffiś po prostu śliczny:loveu: a jaki super sweterek:loveu::loveu::loveu: Dzięki, cieszę się ze sweterek przypadł Ci do gustu jot11 napisał(a):Ślicznie :loveu::loveu::loveu: Miło mi :multi: Nati28 napisał(a):Witamy :lol: Toffis ma piekne ubranko :loveu: Witamy miło mi że ubranko się podoba, na razie się uczę robić te sweterki a jak osiągnie max wzrost to kupię mu coś wyszczałowego:evil_lol: Quote
Recommended Posts