karkakarka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Sliczny sweterek, fajnie, że umiesz sama robić, ja to niestety antytalent :( Quote
iwa63 Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 karkakarka napisał(a):Sliczny sweterek, fajnie, że umiesz sama robić, ja to niestety antytalent :( Trochę mi się pzydają umiejętności dzianinkowe cieszę się że Ci się podoba:multi: Quote
laurin Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Witam:lol: Moja mama też kiedyś robiła serwetki i swetry, i na szydełku, i na drutach, ale teraz się jej nie chce:cool1: Quote
Yoko2009 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Witamy i pozdrawiamy zapraszajac na fotki:) Quote
Arabeska^^ Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Witamy się wieczorem i buziaki przesyłamy :lol: :loveu: Mi też się sweterek baardzo podoba :) Quote
iwa63 Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Chciałam zapytać czy wasze pieski też gwałcą swoje pluszaki? Bo Toffisiowi coraz częściej się to zdarza nawet musiałam mu pochować większe pluszaki bo w niedziele się przeraziłam jak zobaczyłam skutek tego skakania,taki mały gówniarz...żeby później po noach nie skakał,jak nad tym panujecie? Quote
Doti1986 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 iwa63 napisał(a):Chciałam zapytać czy wasze pieski też gwałcą swoje pluszaki? Bo Toffisiowi coraz częściej się to zdarza nawet musiałam mu pochować większe pluszaki bo w niedziele się przeraziłam jak zobaczyłam skutek tego skakania,taki mały gówniarz...żeby później po noach nie skakał,jak nad tym panujecie? No niestety pieski tak mają jak dorastają:evil_lol: Dlatego wolałam suczkę:loveu::loveu::loveu: Quote
*Jot* Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 iwa63 napisał(a):Chciałam zapytać czy wasze pieski też gwałcą swoje pluszaki? Bo Toffisiowi coraz częściej się to zdarza nawet musiałam mu pochować większe pluszaki bo w niedziele się przeraziłam jak zobaczyłam skutek tego skakania,taki mały gówniarz...żeby później po noach nie skakał,jak nad tym panujecie? Witam wieczorkiem! Bello ma pluszowego kota prawie jego wielkości i na nim sie wyżywa.:mad: U nas wystarczy,że ostrzej zawołam "Bello"i odchodzi od pluszaka,na pare dni jest spokoj.Oczywiście co jakis czas sytuacja się powtarza.....taka natura psiaków :shake: Ja sie zbytnio nie przejmuję :shake: Quote
*Jot* Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Dzień dobry w sobotę dla słodziaka i jego Pani :multi: Quote
Nati28 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Witamy sobotnio :lol::loveu: ja na szczescie nie mam z Coco takich problemow poniewaz nie gwalci ani nog, ani pluszakow, ale to chyba dlatego ze ma juz swoje lata ;) Quote
Arabeska^^ Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Witamy się rankiem i miłego dnia życzymy :) No ja też w tej sytuacji nie pomogę, bo mam suczkę :D Quote
Yoko2009 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 My też nie pomozemy ale miłego dnia życzymy:) Quote
iwa63 Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 jot11 napisał(a):Witam wieczorkiem! Bello ma pluszowego kota prawie jego wielkości i na nim sie wyżywa.:mad: U nas wystarczy,że ostrzej zawołam "Bello"i odchodzi od pluszaka,na pare dni jest spokoj.Oczywiście co jakis czas sytuacja się powtarza.....taka natura psiaków :shake: Ja sie zbytnio nie przejmuję :shake: Witam Mnie też to nie przeszkadza tylko się obawiałam że może on jest nadpobudliwy jak na swój wiek i czy trzeba z tym walczyć czy pozwolić pieskowi się wyżyć Quote
iwa63 Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Doti1986 napisał(a):No niestety pieski tak mają jak dorastają:evil_lol: Dlatego wolałam suczkę:loveu::loveu::loveu: jot11 napisał(a):Dzień dobry w sobotę dla słodziaka i jego Pani :multi: Nati28 napisał(a):Witamy sobotnio :lol::loveu: ja na szczescie nie mam z Coco takich problemow poniewaz nie gwalci ani nog, ani pluszakow, ale to chyba dlatego ze ma juz swoje lata ;) Arabeska^^ napisał(a):Witamy się rankiem i miłego dnia życzymy :) No ja też w tej sytuacji nie pomogę, bo mam suczkę :D Yoko2009 napisał(a):My też nie pomozemy ale miłego dnia życzymy:) Witam miłych gości i dziekuję za odwiedzinki:loveu::loveu::loveu: Quote
Skibka Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Witamy~! To moja Viki to chyba jakiś wyjątek bo niby suczka a też gwałci misie..:lol: Ale wystarczy krzyknąć i zostawia go.:razz: Quote
matiz91 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Śliczna zimowa galeria :loveu::loveu::loveu: Niezłe wdzianko :cool3: Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ! :p Quote
*Jot* Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Serdecznie witamy niedzielnie słodziaka i jego Panią :multi: Quote
Nati28 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Witamy pieknego kawalera i jego Pania :loveu::loveu: Quote
***Paulina*** Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Hejka:bye: Tofik śliczny i fajny ma sweterek:loveu::loveu::loveu: Buziaczki dla niego:loveu: Quote
iwa63 Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 [quote name='Skibka']Witamy~! To moja Viki to chyba jakiś wyjątek bo niby suczka a też gwałci misie..:lol: Ale wystarczy krzyknąć i zostawia go.:razz: Witam chyba to są sprawy fizjologiczne [quote name='matiz91']Śliczna zimowa galeria :loveu::loveu::loveu: Niezłe wdzianko :cool3: Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ! :p Dziękujemy [quote name='jot11']Serdecznie witamy niedzielnie słodziaka i jego Panią :multi: Witamy [quote name='Nati28']Witamy pieknego kawalera i jego Pania :loveu::loveu: Witamy [quote name='***Paulina***']Hejka:bye: Tofik śliczny i fajny ma sweterek:loveu::loveu::loveu: Buziaczki dla niego:loveu: Witamy i dziękujemy za komplementy Toffiś wycałowany Zaraz wstawie fotki po kąpielowe Toffisia Quote
moniczkaa86 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Witamy i małe cudeńko pozdrawiamy :loveu: Quote
Recommended Posts