*Jot* Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Witamy ślicznego Tofisia i jego Panią :lol: :multi::multi: Quote
iwa63 Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='Viky i Ja']Witamy jak zawsze późną nocą i zapraszamy na nowe fotki :loveu:[/quote] [quote name='Doti1986']Witamy się szybciutko porannie i zmykamy na uczelnię:placz:[/quote] [quote name='Juustii']Wiamy i pozdrowienia dla Toffisia i jego Pani przesyłamy :kiss_2:[/quote] [quote name='jot11']Witamy ślicznego Tofisia i jego Panią :lol: :multi::multi:[/quote] Witam poniedziałkowo miłych gości i ich pociechy;) Dzięki za odwiedzinki z zamego ranka :evil_lol: Quote
*Jot* Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Witamy deszczowym wieczorem! I o fotki Pięknisia -Toffisia prosimy. :hand::hand::hand: Quote
Marzena* Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Witamy w poniedziałkowy wieczór :loveu: i popieramy apel jot11 o nowe foteczki Toffisia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Juustii Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Witamy w ten wtorkowy poranek i ślemy buziaki :loveu: Quote
Nati28 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Witamy w ten wtorkowy poranek :loveu: Quote
Doti1986 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Witamy się serdecznie z naszym cukiereczkiem Toffisiem:loveu: Quote
*Jot* Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Witamy we wtorek Toffisia i jego Panią! :multi::multi: Quote
iwa63 Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 pycia napisał(a):My witamy się pięknie wieczorkiem:) jot11 napisał(a):Witamy deszczowym wieczorem! I o fotki Pięknisia -Toffisia prosimy. :hand::hand::hand: Viky i Ja napisał(a):Witamy w poniedziałkowy wieczór :loveu: i popieramy apel jot11 o nowe foteczki Toffisia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Juustii napisał(a):Witamy w ten wtorkowy poranek i ślemy buziaki :loveu: Nati28 napisał(a):Witamy w ten wtorkowy poranek :loveu: Doti1986 napisał(a):Witamy się serdecznie z naszym cukiereczkiem Toffisiem:loveu: jot11 napisał(a):Witamy we wtorek Toffisia i jego Panią! :multi::multi: Witam wszystkich w naszej galerii i dziękujemy za miłe powitania Mam problem z zakupem transporterka,nie wiem jaki mam kupić żeby spełniał swoje zadanie a jednocześnie, żeby Toffiś był z niego zadowolony, doradźcie mi dziewczynki jaki mam kupić żeby był wygodny ;) Quote
Nati28 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Ja mam dwa transporterki jeden taki zwykly plastikowy a drugi to taka miekka torba na ramie, ale musisz sama zdecydowac jaki najbardziej Ci sie przyda ;) Ja jak kupowalam torbe to chodzilam z Coco po sklepach i mierzylam kazda torbe :cool1: Quote
FREDZIU Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Witamy sie serdecznie, Fredzia ma taką miękką torbę, ona ją poprostu uwiebia, jak tylko ją wyjmę z szafy odrazu jest w środku, a jak jesteśmy w obcym mejscu to torba ta jest jej azylem, czuje sie w niej bardzo bezpiecznie:loveu: Quote
*Jot* Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Nati28 napisał(a):Ja mam dwa transporterki jeden taki zwykly plastikowy a drugi to taka miekka torba na ramie, ale musisz sama zdecydowac jaki najbardziej Ci sie przyda ;) Ja jak kupowalam torbe to chodzilam z Coco po sklepach i mierzylam kazda torbe :cool1: Witamy! Ja mam też dwa transporterki. Jedna to miękka torba na ramię,gdy Bello w niej siedzi to wchodzę z nim do każdego sklepu. Drugi to większy transporterek taki na długie podróże,cały zamykany z okienkami przez,które Bello sobie patrzy. Pozdrawiamy. :bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Marzena* Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Witamy w paskudny deszczowy:shake::placz: wieczór :loveu::loveu::loveu:. Viky ma torbę/plecak na kształt transportera tylko z materiału ze sztywnymi bokami. Ponieważ dość często jeżdżę z Viky autobusem w dłuższą trasę (ok 5 godzin w jedną stronę) ta torba miała zapewnić jej komfort jazdy :evil_lol:. I na początku tak było, jak się zmęczyła to wchodziła do środka na drzemkę :lol:. Niestety po 2 miesiącach doszła chyba do wniosku, że na moich kolanach jest wygodniej i za żadne skarby nie chce już do torby wchodzić :diabloti:. Myślę, że jest jej już w niej trochę ciasno. Tak więc Viky jeździ siedząc na siedzeniu lub na moich kolanach, a torba schowana czeka na nowego podróżnika, który mam nadzieję za jakiś (oby niedługi) czas do nas dołączy :loveu::loveu::loveu:. Quote
iwa63 Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Nati28 napisał(a):Ja mam dwa transporterki jeden taki zwykly plastikowy a drugi to taka miekka torba na ramie, ale musisz sama zdecydowac jaki najbardziej Ci sie przyda ;) Ja jak kupowalam torbe to chodzilam z Coco po sklepach i mierzylam kazda torbe :cool1: FREDZIU napisał(a):Witamy sie serdecznie, Fredzia ma taką miękką torbę, ona ją poprostu uwiebia, jak tylko ją wyjmę z szafy odrazu jest w środku, a jak jesteśmy w obcym mejscu to torba ta jest jej azylem, czuje sie w niej bardzo bezpiecznie:loveu: jot11 napisał(a):Witamy! Ja mam też dwa transporterki. Jedna to miękka torba na ramię,gdy Bello w niej siedzi to wchodzę z nim do każdego sklepu. Drugi to większy transporterek taki na długie podróże,cały zamykany z okienkami przez,które Bello sobie patrzy. Pozdrawiamy. :bigcool::bigcool::bigcool: Viky i Ja napisał(a):Witamy w paskudny deszczowy:shake::placz: wieczór :loveu::loveu::loveu:. Viky ma torbę/plecak na kształt transportera tylko z materiału ze sztywnymi bokami. Ponieważ dość często jeżdżę z Viky autobusem w dłuższą trasę (ok 5 godzin w jedną stronę) ta torba miała zapewnić jej komfort jazdy :evil_lol:. I na początku tak było, jak się zmęczyła to wchodziła do środka na drzemkę :lol:. Niestety po 2 miesiącach doszła chyba do wniosku, że na moich kolanach jest wygodniej i za żadne skarby nie chce już do torby wchodzić :diabloti:. Myślę, że jest jej już w niej trochę ciasno. Tak więc Viky jeździ siedząc na siedzeniu lub na moich kolanach, a torba schowana czeka na nowego podróżnika, który mam nadzieję za jakiś (oby niedługi) czas do nas dołączy :loveu::loveu::loveu:. Dzięki wam za rady,też myślałam o takiej torbie na ramie żeby można było zabrać Toffisia w różne w miejsca,tylko zastanawiam się czy nie będzie mu za gorąco -zimą może nie ale co latem?:roll: Quote
eve86 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Witamy ślicznego kawalera w ten zimny wieczór... My też nie mamy transportera póki co... Hmmm może i zakupimy niebawem ;) Quote
Doti1986 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Witamy Toffisia środowo z rana:loveu: Quote
Juustii Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Witamy się w tą cieplutką środe :cool3: :loveu: Quote
iwa63 Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 [quote name='eve86']Witamy ślicznego kawalera w ten zimny wieczór... My też nie mamy transportera póki co... Hmmm może i zakupimy niebawem ;) [quote name='jot11']Dzień dobry ;);):multi: [quote name='Doti1986']Witamy Toffisia środowo z rana:loveu: [quote name='Juustii']Witamy się w tą cieplutką środe :cool3: :loveu: [quote name='eve86']Witamy w środę slicznego Toffisia Witam i dziękuję za odwiedzinki Dzisiaj kupiłam Toffisiowi torbę-transporterek oto kilka fotek aby uwiecznić tą chwilę:evil_lol: Co ta pani tu przyniosła? Muszę to obwąchać Ale fajnie w środku Quote
Doti1986 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Śliczny transporterek :loveu: Moja zamiast transportera który leży w szafie i czeka na innego ślicznego okruszka wybrała moją torebkę i zawsze jak się zmęczy to wskakuję do środka:loveu: Quote
*Jot* Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Bardzo ładny transporterek :multi: Toffisiowi będzie się bardzo wygodnie siedziało w nim. Bello też ma taki,ale inne kolory. A Toffulek-cukiereczek przeuroczy :loveu::loveu::loveu: Pozdrawiamy i dobranoc. Quote
eve86 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Witamy witamy :) witać Toffiś lubi dostawać prezenty :evil_lol: Quote
*Jot* Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Witamy w deszczowe popołudnie!! :hand::hand::hand: Quote
Recommended Posts