Jump to content
Dogomania

GALERIIA mojego skarbeczka,cukiereczka TOFFISIA:)

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Viky i Ja']Witamy jak zawsze późną nocą i zapraszamy na nowe fotki :loveu:[/quote]

[quote name='Doti1986']Witamy się szybciutko porannie i zmykamy na uczelnię:placz:[/quote]

[quote name='Juustii']Wiamy i pozdrowienia dla Toffisia i jego Pani przesyłamy :kiss_2:[/quote]

[quote name='jot11']Witamy ślicznego Tofisia i jego Panią :lol:

:multi::multi:[/quote]

Witam poniedziałkowo miłych gości i ich pociechy;)
Dzięki za odwiedzinki z zamego ranka :evil_lol:

Posted

pycia napisał(a):
My witamy się pięknie wieczorkiem:)

jot11 napisał(a):
Witamy deszczowym wieczorem!

I o fotki Pięknisia -Toffisia prosimy.
:hand::hand::hand:

Viky i Ja napisał(a):
Witamy w poniedziałkowy wieczór :loveu: i popieramy apel jot11 o nowe foteczki Toffisia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Juustii napisał(a):
Witamy w ten wtorkowy poranek i ślemy buziaki :loveu:

Nati28 napisał(a):
Witamy w ten wtorkowy poranek :loveu:

Doti1986 napisał(a):
Witamy się serdecznie z naszym cukiereczkiem Toffisiem:loveu:

jot11 napisał(a):
Witamy we wtorek Toffisia i jego Panią!
:multi::multi:

Witam wszystkich w naszej galerii i dziękujemy za miłe powitania
Mam problem z zakupem transporterka,nie wiem jaki mam kupić żeby spełniał
swoje zadanie a jednocześnie, żeby Toffiś był z niego zadowolony, doradźcie mi dziewczynki jaki mam kupić żeby był wygodny ;)

Posted

Ja mam dwa transporterki jeden taki zwykly plastikowy a drugi to taka miekka torba na ramie, ale musisz sama zdecydowac jaki najbardziej Ci sie przyda ;)

Ja jak kupowalam torbe to chodzilam z Coco po sklepach i mierzylam kazda torbe :cool1:

Posted

Witamy sie serdecznie, Fredzia ma taką miękką torbę, ona ją poprostu uwiebia, jak tylko ją wyjmę z szafy odrazu jest w środku, a jak jesteśmy w obcym mejscu to torba ta jest jej azylem, czuje sie w niej bardzo bezpiecznie:loveu:

Posted

Nati28 napisał(a):
Ja mam dwa transporterki jeden taki zwykly plastikowy a drugi to taka miekka torba na ramie, ale musisz sama zdecydowac jaki najbardziej Ci sie przyda ;)

Ja jak kupowalam torbe to chodzilam z Coco po sklepach i mierzylam kazda torbe :cool1:

Witamy!
Ja mam też dwa transporterki.
Jedna to miękka torba na ramię,gdy Bello w niej siedzi to wchodzę z nim do każdego sklepu.
Drugi to większy transporterek taki na długie podróże,cały zamykany z okienkami przez,które Bello sobie patrzy.
Pozdrawiamy.
:bigcool::bigcool::bigcool:

Posted

Witamy w paskudny deszczowy:shake::placz: wieczór :loveu::loveu::loveu:. Viky ma torbę/plecak na kształt transportera tylko z materiału ze sztywnymi bokami. Ponieważ dość często jeżdżę z Viky autobusem w dłuższą trasę (ok 5 godzin w jedną stronę) ta torba miała zapewnić jej komfort jazdy :evil_lol:. I na początku tak było, jak się zmęczyła to wchodziła do środka na drzemkę :lol:. Niestety po 2 miesiącach doszła chyba do wniosku, że na moich kolanach jest wygodniej i za żadne skarby nie chce już do torby wchodzić :diabloti:. Myślę, że jest jej już w niej trochę ciasno. Tak więc Viky jeździ siedząc na siedzeniu lub na moich kolanach, a torba schowana czeka na nowego podróżnika, który mam nadzieję za jakiś (oby niedługi) czas do nas dołączy :loveu::loveu::loveu:.

Posted

Nati28 napisał(a):

FREDZIU napisał(a):
Witamy sie serdecznie, Fredzia ma taką miękką torbę, ona ją poprostu uwiebia, jak tylko ją wyjmę z szafy odrazu jest w środku, a jak jesteśmy w obcym mejscu to torba ta jest jej azylem, czuje sie w niej bardzo bezpiecznie:loveu:

jot11 napisał(a):
Witamy!
Ja mam też dwa transporterki.
Jedna to miękka torba na ramię,gdy Bello w niej siedzi to wchodzę z nim do każdego sklepu.
Drugi to większy transporterek taki na długie podróże,cały zamykany z okienkami przez,które Bello sobie patrzy.
Pozdrawiamy.
:bigcool::bigcool::bigcool:

Viky i Ja napisał(a):
Witamy w paskudny deszczowy:shake::placz: wieczór :loveu::loveu::loveu:. Viky ma torbę/plecak na kształt transportera tylko z materiału ze sztywnymi bokami. Ponieważ dość często jeżdżę z Viky autobusem w dłuższą trasę (ok 5 godzin w jedną stronę) ta torba miała zapewnić jej komfort jazdy :evil_lol:. I na początku tak było, jak się zmęczyła to wchodziła do środka na drzemkę :lol:. Niestety po 2 miesiącach doszła chyba do wniosku, że na moich kolanach jest wygodniej i za żadne skarby nie chce już do torby wchodzić :diabloti:. Myślę, że jest jej już w niej trochę ciasno. Tak więc Viky jeździ siedząc na siedzeniu lub na moich kolanach, a torba schowana czeka na nowego podróżnika, który mam nadzieję za jakiś (oby niedługi) czas do nas dołączy :loveu::loveu::loveu:.

Dzięki wam za rady,też myślałam o takiej torbie na ramie żeby można było zabrać Toffisia w różne w miejsca,tylko zastanawiam się czy nie będzie mu za gorąco -zimą może nie ale co latem?:roll:

Posted

[quote name='eve86']Witamy ślicznego kawalera w ten zimny wieczór... My też nie mamy transportera póki co... Hmmm może i zakupimy niebawem ;)

[quote name='jot11']Dzień dobry ;);):multi:

[quote name='Doti1986']Witamy Toffisia środowo z rana:loveu:

[quote name='Juustii']Witamy się w tą cieplutką środe :cool3: :loveu:

[quote name='eve86']Witamy w środę slicznego Toffisia

Witam i dziękuję za odwiedzinki
Dzisiaj kupiłam Toffisiowi torbę-transporterek oto kilka fotek aby uwiecznić tą chwilę:evil_lol:
Co ta pani tu przyniosła?

Muszę to obwąchać

Ale fajnie w środku

Posted

Śliczny transporterek :loveu: Moja zamiast transportera który leży w szafie i czeka na innego ślicznego okruszka wybrała moją torebkę i zawsze jak się zmęczy to wskakuję do środka:loveu:

Posted

Bardzo ładny transporterek :multi:

Toffisiowi będzie się bardzo wygodnie siedziało w nim.
Bello też ma taki,ale inne kolory.

A Toffulek-cukiereczek przeuroczy :loveu::loveu::loveu:

Pozdrawiamy i dobranoc.