Marzena* Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Witamy ślicznego Toffisia w zimny wtorkowy wieczór :loveu::loveu::loveu: Quote
iwa63 Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Witam wszystkich miłych gości w naszej galerii Dzisiaj znów dogo nie działa żeby wejść w galerię musiałam pokonać wiele zakrętów tak jakbym wchodziła pierwszy raz i na dodatek musiałam się logować a jak chcę wejść w inne galerie to muszę zaczynać od początku bo wszystko znika,więc szkoda nerwów i czasu.Pozdrawiam i do jutra, może się naprawi:evil_lol: Quote
Doti1986 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 iwa63 napisał(a):Witam wszystkich miłych gości w naszej galerii Dzisiaj znów dogo nie działa żeby wejść w galerię musiałam pokonać wiele zakrętów tak jakbym wchodziła pierwszy raz i na dodatek musiałam się logować a jak chcę wejść w inne galerie to muszę zaczynać od początku bo wszystko znika,więc szkoda nerwów i czasu.Pozdrawiam i do jutra, może się naprawi:evil_lol: Ja dwie godziny próbowałam wejść na dogo nie wiem coś może znów kombinowali:roll: Quote
Nati28 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Witamy i slemy poranne pozdrowienia :loveu: Quote
Doti1986 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Witamy serdecznie:loveu: Podmieńcie linki w banerach bo pozmieniali i stare już nie działają:mad: Quote
*Jot* Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 iwa63 napisał(a):Witam wszystkich miłych gości w naszej galerii Dzisiaj znów dogo nie działa żeby wejść w galerię musiałam pokonać wiele zakrętów tak jakbym wchodziła pierwszy raz i na dodatek musiałam się logować a jak chcę wejść w inne galerie to muszę zaczynać od początku bo wszystko znika,więc szkoda nerwów i czasu.Pozdrawiam i do jutra, może się naprawi:evil_lol: Witam serdecznie w środę :multi: Ja wczoraj w ogole nie mogłam nigdzie wejść :placz: Dopiero dzisiaj rano weszłam w jakis panel i były tam galerie wszystkich. A teraz to już mi działa wszystko,oczywiście dzięki dobrym ludziom,ktorzy mi pomogli :loveu::loveu: Quote
Juustii Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Witamy ślicznego Toffisia i jego panią :p:multi: Quote
Marzena* Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Witamy się serdecznie :loveu:. Ja też wchodziłam okrężną drogą :angryy: Quote
Doti1986 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 jot11 napisał(a):Witam serdecznie w środę :multi: Ja wczoraj w ogole nie mogłam nigdzie wejść :placz: Dopiero dzisiaj rano weszłam w jakis panel i były tam galerie wszystkich. A teraz to już mi działa wszystko,oczywiście dzięki dobrym ludziom,ktorzy mi pomogli :loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: Quote
iwa63 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Witam wszystkich miłych gości,dzisiaj jest to samo nie wiem co się dzieje muszę wchodzić na ogólne forum,potem wybieram yorki,potem wchodzę w galerię i jak chcę zmienić galerię to muszę wszystko od początku:placz: czy to już się nie zmieni:placz: Quote
*Jot* Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 iwa63 napisał(a):Witam wszystkich miłych gości,dzisiaj jest to samo nie wiem co się dzieje muszę wchodzić na ogólne forum,potem wybieram yorki,potem wchodzę w galerię i jak chcę zmienić galerię to muszę wszystko od początku:placz: czy to już się nie zmieni:placz: Hej! Trzeba linki pozmieniać i wszystko będzie ok. Też miałam ten kłopot od wczoraj :placz: Quote
pycia Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 iwa63 napisał(a):Witam wszystkich miłych gości,dzisiaj jest to samo nie wiem co się dzieje muszę wchodzić na ogólne forum,potem wybieram yorki,potem wchodzę w galerię i jak chcę zmienić galerię to muszę wszystko od początku:placz: czy to już się nie zmieni:placz: Witamy.Okropne to jest,ile czasu mi zabiera jeszcze wchodzenie na ogólne forum :( Quote
suzi74 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Witamy! My też miałysmy problem z dostępem do galerii ale już po drobnych zmianach w linku jest ok http://www.dogomania.pl/forum/f551/galeriia-mojego-skarbeczka-cukiereczka-toffisia-143940/ -stary link http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=143940/ a to nowy link całuski dla ślicznego Toffisia;) Quote
iwa63 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Pomocy może ktoś mnie oświeci co mam zrobić z tymi linkami:placz: Quote
karkakarka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Trzeba w banerku podmienić, ja też miałam z tym kłopot :roll: Quote
iwa63 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Chyba już zrobiłam porządek i wszystko powinno być ok:multi: Późno się zrobiło idę dzisiaj wcześniej spać:sleep2:, Przepraszam tych których dzisiaj nie odwiedziłam jutro nadrobię Życzę miłych snów,do juterka;) Quote
Marzena* Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Wpadłyśmy jak zwykle życzyć spokojnej nocki :loveu::sleep2: Quote
Doti1986 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Witamy się serdecznie z Toffisiem w czwartkowy poranek:loveu: Quote
*Jot* Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Dzień dobry w czwartek :multi::multi::multi: Quote
Juustii Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Witamy porankiem ślicznego Toffisia :eviltong: i jego uroczą panią :p:multi::multi::multi: Quote
Marzena* Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 My również witamy Toffisia i jego Panią :loveu::loveu::loveu: Quote
Yoko2009 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 hej hej! Pozdrawiamy i zapraszamy na fotki do nas Quote
Recommended Posts