agaga21 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 hajaa napisał(a):Szczęśliwy astek to zmęczony astek ;) tak, masz rację ale nie amstaff z gorączką, z niezagojoną raną po kastracji, nie amstaff z chorymi stawami i w kiepskiej formie.... mariuszu, psa w takim stanie nie bierze się na tak forsujący spacer w upał!!! ja wiem, że pewnie chcesz dla niego jak najlepiej ale do formy dochodzi się stopniowo. wiem, że agnieszka32 już poprzednio ci mówiła, żebyś go na razie nie forsował. piszesz, że pies się kładł i nie miał sił już wracać....bardzo cię proszę, przemyśl swoje postępowanie. pako na razie nie jest typem sportowca, nie rób mu krzywdy forsując go w takim stanie:shake: Quote
hajaa Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Masz rację oczywiście. Pisząc to miałam na myśli zdrowego psica w dobrej formie. Quote
bosmanczesiek76 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 witam z pakiem jest wszystko ok zauwarzylem ze nabiera masy zachowuje sie tak jakby mu nic nie dolegalo ma tyle energii co pies w wieku 2-3 lata pozdrawiam Quote
agnieszka32 Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Widziałam Pako w poniedziałek - ogromna zmiana w jego zachowaniu - radosny, zadowolony, pełen energii i wpatrzony w Mariusza :lol: Jest uroczy :loveu: Quote
Alicja Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 agnieszka32 napisał(a):Widziałam Pako w poniedziałek - ogromna zmiana w jego zachowaniu - radosny, zadowolony, pełen energii i wpatrzony w Mariusza :lol: Jest uroczy :loveu: zrobiłabyś fotkę :diabloti: Quote
agnieszka32 Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Alicja napisał(a):zrobiłabyś fotkę :diabloti: Mariusz był z Pako u mnie w pracy tak niespodziewanie, ja nie noszę aparatu przy sobie non stop, jak co niektóre ciotki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Zrobię zrobię, w piątek, jak nie zapomnę :diabloti: Oj Alicja, jaka szkoda, że tak daleko od siebie mieszkamy, zatrudniłabym Cię jako "nadwornego fotografa" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Miałabym najwspanialszą galerię fotek - po kilkaset na każdego psiaka :diabloti:;) Quote
agaga21 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 agnieszka32 napisał(a): Oj Alicja, jaka szkoda, że tak daleko od siebie mieszkamy, zatrudniłabym Cię jako "nadwornego fotografa" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Miałabym najwspanialszą galerię fotek - po kilkaset na każdego psiaka :diabloti:;) kilkaset to chyba na rozgrzewkę? :evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 agaga21 napisał(a):kilkaset to chyba na rozgrzewkę? :evil_lol: :megagrin: zapomniałam dodać, że oczywiście kilkaset z jednej sesji :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 :obrazic: :eviltong::eviltong::eviltong: a tak serio serio ...jaka szkoda ze wczoraj na wizycie nie miałam aparata :diabloti: Quote
agnieszka32 Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 A na jakiej Ty byłaś wizycie i to BEZ APARATA:crazyeye: - Alicja, to niedopuszczalne :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='agnieszka32']A na jakiej Ty byłaś wizycie i to BEZ APARATA:crazyeye: - Alicja, to niedopuszczalne :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :modla: prosze o wybaczenie :diabloti::evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Widziałam przed chwilą Pako, pies wypiękniał niesamowicie :crazyeye: - mięciutki, błyszczący, przytył - jest taki "superaśny" :evil_lol::loveu: Dostaje teraz leki na stawy, powikłania pokastracyjne wyleczone, po stawach przyjdzie czas na oczka... Zdjęć niestety nie zrobiłam, bo spodziewałam się Pako zobaczyć jutro, nie dziś :oops: Ale Mariusz obiecał cyknąć mu parę fotek :lol: Aga1234 - jak stoją finanse Pako? Czy są na niego zbierane pieniądze? Myślę, że najwyższy już czas zacząć to robić, bo wet sporo kosztuje. Podaj proszę nr konta, na które można wpłacać kaskę ... A jak z potencjalnymi nowymi domkami dla Pako? Mariusz mówił mi, że jest spory odzew z ogłoszeń ... Quote
aga_1234 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Cholerka moze jakas fundacja AAAAAA jak amstaffy hahaha same laski na A. Finanse Pako leżą obiecuje w sobote zrobić bazarek. Wszystkich chętnych bardzo, bardzo prosimy o wpłaty na konto Fundacji Pomagajmy Razem Zwierzęta w Potrzebie dopisek Pako. Dziewczyny i Mariusz ja caly czas obserwuje wątek Pako pomimo, że się nie odzywam. Do wtorku pewnie będę nieco zakręcona proszę o chwilę dla odaspki. pozdrawiam. Quote
agnieszka32 Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Nowe zdjęcia Pako :loveu: przysłane przez Mariusza Kochana uśmiechnięta mordka :loveu: Quote
hajaa Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Cudowny :loveu: Zastanawiam się tylko kto mi psa skserował ? ;) Quote
agnieszka32 Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 hajaa napisał(a):Cudowny :loveu: Zastanawiam się tylko kto mi psa skserował ? ;) Faktycznie podobne :cool3: Twój psiak to ten z avatarka? Piękny :loveu: Pako jest naprawdę fantastycznym psem, Mariusz nie ma z nim najmniejszych problemów - Pako jest bardzo posłuszny, a jednocześnie ma mnóstwo energii i uwielbia zabawę. Nie wykazuje żadnej agresji do psów, pięknie bawi się z dzieciakami - pies ideał :loveu: P.S. Hajaa, a Ty masz psa czy suczkę :cool3: Quote
bosmanczesiek76 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Czesc Ciotki Jutro jade do Swinoujscia na 2 dni z psem i dzieciakami do rodzicow.Jak wroce w poniedzialek to wysle Agnieszce zdjecia z nad morza jak Pako bawi sie na piasku.Teraz jestesmy na sluzbie,z Pakiem nie ma zadnych problemow.To co napisala Agnieszka wczesniej to prawda co do Paka.Pozdrawiam serdecznie;) Quote
Pluto Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Całe szczęście, że ten piękny amstaffek opuścił schronisko w Łodzi, bo tam dyrektorce kradną z własnego ,,podwórka'' takie rasy do walk. http://www.dogomania.pl/forum/f432/lodzkie-schronisko-skandaliczna-wypowiedz-dyrektorki-kradna-psy-pod-okiem-personelu-144555/ Biedne psiaki, brak kompetencji i ludzka głupota doprowadza do tragedii. Szkoda tylko, że na tym wszystkim cierpią zwierzaki, takie jak Pako. Quote
bosmanczesiek76 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Witam Pako juz nie trafi do tego schroniska gdzie kradna psy co ja mowie do zadnego juz nie trafi nigdyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja na to nie pozwole to mowie ja Mariusz Ciesielski.Jak bedzie trzeba to u mnie zostanie na zawsze w ostatecznosci i lepiej zeby nikt na sile go mi nie zabieral,bo ja tez umiem sie postawic.Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie. Quote
bosmanczesiek76 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Przeczytalem ten artykul o dyrektorce schroniska w Lodzi.Po 1-sze wladze miasta powinni ja ukarac grzywna na to schronisko,a pozniej wykopac ja ze stanowiska.Koniec kropka.To nawet te zwierzeta nie moga sie czuc chociaz troszke bezpieczne w schronie.Smiac mi sie chce.dostaje kasiore z miasta i nawet nie moze im dac choc troche bezpieczenstwa.Nie,nie to karygodne.Cale szczescie,ze Pako jest u mnie.Cale szczescie.Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts