ciapuś Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Julek już w DT Bardzo prosimy o pomoc w kupnie karmy Fundacja "Pomagajmy Razem - Zwierzęta w Potrzebie" Nr Konta: PKO BP 05 1020 3378 0000 1602 0168 8993 ul. Chłędowskiego 1/8 Łódź 93-239 z dopiskiem "Darowizna dla Julka" Czy brak łapy to wyrok . W łódzkim schronisku od jakiegoś czasu w pomieszczeniu przy gabinecie mieszkają dwa wspaniałe psiaki. Są młode ,śliczne i niestety kalekie. Nasze społeczeństwo (na szczęście nie całe) szuka zawsze psów młodych ładnych i oczywiście zdrowych ,więc te dwa wspaniałe pieściochy nie mają praktycznie żadnych szans. Do tej pory wiodły w miarę bezpieczne życie ,ale teraz rany po zabiegach się pogoiły i muszą opuścić szpitalik. Jeśli trafią na boksy ogólne to prawdopodobnie NIE PRZEŻYJĄ a u nas w schronisku nie ma już miejsca gdzie można by je odizolować. Pierwszy z nich to ok. roczny nieduży piesek Julek. Troszeczkę nieśmiały i zagubiony ale bardzo spokojny i zrównoważony. Po krótkiej chwili zaczyna nieśmiało podchodzić i podstawiać główkę do głaskania Drugi to Gusti , totalne psie dziecko którego życie rozpoczęło się od bólu i bezdomności. Ma zaledwie cztery miesiące ale już jest wielkości swojego rocznego kolegi. Na pewno wyrośnie na sporego psa. Jest odważny i bardzo radosny. Uwielbia zabawę(chyba jak każde dziecko) Jeśli nie uda nam się znaleźć dla nich odpowiednich domów ich życie będzie koszmarem, jeśli w ogóle uda im się przeżyć. Nie mogą wiecznie zajmować tego pomieszczenia(tak naprawdę już dawno powinny je opuścić) a wiadomo że jeśli zostaną przeniesione na boksy ogólne to nie przeżyją. Kontakt w sprawie psiaków [email protected] 792-061-133 Agnieszka Quote
rita60 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Biedne psiaki:shake:ale mam nadzieje,ze je ktos pokocha....... Quote
kamilawa Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Przy robieniu agle.gratki wyskoczyło mi, że zdjęcia są w innym formacie niż jpg... padła mi mozilla, jadę teraz na zwykłej przeglądarce, zaraz zainstaluję od nowa, popróbuję od nowa. Mam nadzieje, że dam radę dzisiaj coś zrobić. Quote
Onaa Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 4-miesięczny GUSTI, z urwaną łapką szuka miłości i domu. Quote
Onaa Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Dla mnie te psiaczki są bardzo podobne. A jakiej one są mniej więcej wielkości, takiej do kolan z główką ? Quote
Niewiasta_21 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Podnosimy maluchy. To przeciez jeszcze psie dzieci :-( Quote
ciapuś Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Dogo07 napisał(a):Dla mnie te psiaczki są bardzo podobne. A jakiej one są mniej więcej wielkości, takiej do kolan z główką ? Julek jest taki do kolana ,a Gusti mimo ze ma dopiero 4 miesiące jest już nieco większy od Julka Quote
leni356 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Dodałam na stronę Psydoadopcji.pl Śliczności :-( Quote
ciapuś Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Bardzo dziękuje za ogłoszenia Wszelka pomoc bardzo potrzebna Quote
czarna0987 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Biedaki A najgorsze że nie ma gdzie ich wyciągnąć bo wszystko zapchane do granic możliwości Quote
Onaa Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Ja myślę, że miejsce by się znalazło, tylko że kasy brak :shake:. Chyba, że domowy dt, ale takich to faktycznie ze świecą szukać. Quote
szajbus Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Czy wiadomo dlaczego straciły łapki? Widziałam je w programie telewizyjnym , ale nic nie mówiono dlaczego doszło do amputacji. Po programie nikt się nie odezwał? Mozna spróbować umieścić je na niemieckich stronach. Quote
ludwa Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 ranyyyyyyyyyy, to jakiś horror. Ostatni dogo tętni życiem i samymi drastycznymi wątkami Quote
leni356 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 szajbus napisał(a):Czy wiadomo dlaczego straciły łapki? Widziałam je w programie telewizyjnym , ale nic nie mówiono dlaczego doszło do amputacji. Po programie nikt się nie odezwał? Mozna spróbować umieścić je na niemieckich stronach. To bardzo dobry pomysł Quote
ciapuś Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 szajbus napisał(a):Czy wiadomo dlaczego straciły łapki? Widziałam je w programie telewizyjnym , ale nic nie mówiono dlaczego doszło do amputacji. Po programie nikt się nie odezwał? Mozna spróbować umieścić je na niemieckich stronach. Oby dwa pieski są po wypadku samochodowym Po programie nikt o nie nie pytał Niemiecka fundacja wie o nich Quote
kamilawa Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Biedaczki, porobię kilka ogłoszeń za chwilę... Quote
hanka456 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Oba psy potrzebują pomocy. Dla nich życie już na starcie zamieniło sie w koszmar. Quote
zuzka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Pieseczki hopsajcie na górę żeby was dobre duszki zobaczyły.:oops::oops::oops: Quote
Recommended Posts