Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no wlasnie dlatego warszawska jest taka fajna, wszyscy sa na miejscu, przyjda pokibicuja, pogadaja no i innym mozna pokibicowac :D To jest to!!!

Posted

[quote name='Lara']no wlasnie dlatego warszawska jest taka fajna, wszyscy sa na miejscu, przyjda pokibicuja, pogadaja no i innym mozna pokibicowac :D To jest to!!![/quote]

Typowe :lol: Nawet w Wiadomościach czasem się kopsną i mówią "W Polsce pogoda śliczna, w Warszawie świeci słońce" :lol:
To sie chyba nazywa warszawocentryzm, czy jakoś tak :lol:

Posted

hi hi ... :D jak mysle Polska to mowie Warszawa, a jak mysle rzeka to mowie Wisła :lol: :wink: nigdy tego nie zauwazylam dopoki mnie moj maz (niewarszawiak) na ziemie nie sprowadzil :D Ale on za to mowi Poznan jak mysli Polska :lol: a to to nie wiem jak sie nazywa :lol:

Posted

[quote name='króliczek']@ Martyna -koniecznie wpadnij pokibicować na shar-pei'owy ring .Miło mi będzie ponownie Cię spotkać :wink:[/quote]
powodzenia Ci zycze :wink:
Pzdr
Villarica Siberians

Posted

@ Savannah- na razie nie dziękuję :wink: ale napewno się przyda. :lol:
Z roku na rok ilość sharpków rośnie ,wystawców nie brakuje -nie bedzie łatwo.A muszę Ci powiedzieć ,że coraz ładniejsze psiaczki mamy,oj mamy :wink: :lol:

Posted

[quote name='króliczek']@ Savannah- na razie nie dziękuję :wink: ale napewno się przyda. :lol:
Z roku na rok ilość sharpków rośnie ,wystawców nie brakuje -nie bedzie łatwo.A muszę Ci powiedzieć ,że coraz ładniejsze psiaczki mamy,oj mamy :wink: :lol:[/quote]
to chyba super jeśli rasa idzie w dobrym kierunku! a ja i tak trzymam za ciebie kciuki :wink: :thumbs:
Pzdr
Villarica Siberians

Posted

[quote name='Lara']hi hi ... :D jak mysle Polska to mowie Warszawa, a jak mysle rzeka to mowie Wisła :lol: [/quote]
J az Warszawa tak nie mam, ale z Wisla jak najbardziej. Kazdza rzeke w pierwszym odruchu nazywazm Wisla :lol:

Posted

witam
mam pytanie ,bo to bylby moj pierwszy raz:
co sadzicie o fundowaniu pucharow imiennych?spotkalam sie z tym i raczej bylam zdegustowana.ale w zwiazku z warszawa mam dylemat :roll: czy spotkaliscie sie zeby ktos fundowal puchar imienny w weteranach(lub innej klasie)psu-suce z rodziny swojego psa?
pozdrawiam iwona

Posted

Czy ktoś, kto będzie w ZK w Wa-wie może sprawdzić czy moje zgłoszenie zostało przyjęte? Suka rasy Australian Cattle Dog w kl.szczeniąt- DALLAS Diamantina. Próbowałam się tam dodzwonić, ale to chyba niemożliwe :-?
Dziś będę oczywiście dalej próbować, ale jeśli jakaś dobra dusza może to sprawdzić i napisać jak się sprawy mają to będę wdzięczna :)
Pozdrawiam:)
Lidka

Posted

[quote name='króliczek']@ Martyna -koniecznie wpadnij pokibicować na shar-pei'owy ring .Miło mi będzie ponownie Cię spotkać :wink:[/quote]

aj no jasne :-)

Posted

[quote name='kia']chce tylko poinformowac ze zgloszenia zostaly przedluzone do 20 czerwca.
Pozdrawiam[/quote]
:o czyżby mało chętnych było 8)
ze wzgledu na drastyczna-beznadziejna :wink: zmiane przydzialu sedziow do ras mimo niewielkiej zmiany calej obsady :evil:
na szczescie nas to nie dotyczy :lol: i bedziemy tylko jako widzowie :P
na reszcie spokojnie sobie poogladam :) 8)
pozdrawiam iwona

Posted

[quote name='kia']chce tylko poinformowac ze zgloszenia zostaly przedluzone do 20 czerwca.
Pozdrawiam[/quote]

Jestescie pewni ze przedluzyli - wchodzilam na strone i bylo na czerwono ze przedluzone. Wyslalam info do znajomych. Po paru minutach weszlam na strone ponownie o NIE MA NIC O PRZEDLUZENIU TERMINU!!!

To jak to jest w koncu :evil:

Posted

[quote name='kingula']Nam obsada tez zbytnio nie pasuje :( ale bedziemy kibicowac i cykac fotki a pozniej zrobie obszerny fotoreportaz w galerii :wink:[/quote]
fakt kazdemu pasuje co innego ale to jest skandal: w Polsce jest 10 miedzynarodowek w roku i w 2005 roku 3 z nich sedziuje w danej rasie ten sam sedzia!!! :o czyli prawie 1/3. :o to zupełnie bez sensu.
nie wiem komu mialabym kibicowac na tej wystawie ale bede z aparatem na pewno 8)
w reszcie sobie w spokoju pogadamy :wink:
pozdrawiam iwona

Posted

[quote name='UTAAP'][quote name='kia']chce tylko poinformowac ze zgloszenia zostaly przedluzone do 20 czerwca.
Pozdrawiam[/quote]

Jestescie pewni ze przedluzyli - wchodzilam na strone i bylo na czerwono ze przedluzone. Wyslalam info do znajomych. Po paru minutach weszlam na strone ponownie o NIE MA NIC O PRZEDLUZENIU TERMINU!!!

To jak to jest w koncu :evil:[/quote]Chiba najlepiej do nich zadzwonic :wink:
Ale moze zdanie zmienili :o zle obliczyli :lol: :wink: .

Ja sie zapisalam wczesniej :D wiec bedziemy z softka na 100%

Posted

[quote name='lidush']Czy ktoś, kto będzie w ZK w Wa-wie może sprawdzić czy moje zgłoszenie zostało przyjęte? Suka rasy Australian Cattle Dog w kl.szczeniąt- DALLAS Diamantina. Próbowałam się tam dodzwonić, ale to chyba niemożliwe :-?
Dziś będę oczywiście dalej próbować, ale jeśli jakaś dobra dusza może to sprawdzić i napisać jak się sprawy mają to będę wdzięczna :)
Pozdrawiam:)
Lidka[/quote]

Ja bede dzis w ZK. Nie wiem czy zdaze, tak zeby biuro bylo otwarte, ale jak zdaze to sie spytam :wink: