Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']No to gratulacje dla Azzis'a i dla Kadziumi!!! Opłaciło się przyjechac do W-wy, co?
A jaka suczka dostała NSwR?
Pzdr.[/quote]

Nie wiem,niestety :oops:

Posted

Gratulacje wygranych :D , a tym ktorym sie nie udalo zycze powodzenia na nastepnych wystawach.
Sama sie troche pochwale :D
Gabi Draczyn - CWC, CACIB, NSwR
Fellis z Cerekvicke Strane - Zw. Mł.

Posted

[quote name='dorotal']Gratulacje wygranych :D , a tym ktorym sie nie udalo zycze powodzenia na nastepnych wystawach.
Sama sie troche pochwale :D
Gabi Draczyn - CWC, CACIB, NSwR
Fellis z Cerekvicke Strane - Zw. Mł.[/quote]
Buldożki górą!
Tak tzymać!
Gratulacje!!!
Pzdr.

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='Justi0022']Pewnie dzisiejszych wystawców już tu nie ma, ale wczoraj ogłaszano przez megafony, iż skradziono 2 samochody z psami i w okolicy gdzie siedzieliśmy róznież ukradziono psa, który był pozostawiony przy drzewie :x[/quote]

A to oznacza, że nie powinno się psa zostawiac samego :( ani pod drzewem a tym bardziej zamknietego w samochodzie :(
czy wiadomo jakie psy ukradziono, oprócz tego CTR-a oczywiście[/quote]

Jużaka - ale nie wiem czy był w samochodzie czy zostawiony bez opieki.

Posted

[quote name='Justi0022'][quote name='PIKA'][quote name='Justi0022']Pewnie dzisiejszych wystawców już tu nie ma, ale wczoraj ogłaszano przez megafony, iż skradziono 2 samochody z psami i w okolicy gdzie siedzieliśmy róznież ukradziono psa, który był pozostawiony przy drzewie :x[/quote]

A to oznacza, że nie powinno się psa zostawiac samego :( ani pod drzewem a tym bardziej zamknietego w samochodzie :(
czy wiadomo jakie psy ukradziono, oprócz tego CTR-a oczywiście[/quote]

Jużaka - ale nie wiem czy był w samochodzie czy zostawiony bez opieki.[/quote]
To chyba do mnie a nie do Jużaczki :wink:
Justi0022 napisała wyraźnie, a nawet jakby nie było tak jak napisała, to nie wierzę, że ktos podszedł i wyrwał psa właścicielowi na wystawie. Ukradziony pies musiał być "spuszczony z oka" :wink:

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='Justi0022'][quote name='PIKA'][quote name='Justi0022']Pewnie dzisiejszych wystawców już tu nie ma, ale wczoraj ogłaszano przez megafony, iż skradziono 2 samochody z psami i w okolicy gdzie siedzieliśmy róznież ukradziono psa, który był pozostawiony przy drzewie :x[/quote]

[b]czy wiadomo jakie psy ukradziono[/b], oprócz tego CTR-a oczywiście[/quote]

Jużaka - ale nie wiem czy był w samochodzie czy zostawiony bez opieki.[/quote]
To chyba do mnie a nie do Jużaczki :wink:
Justi0022 napisała wyraźnie, a nawet jakby nie było tak jak napisała, to nie wierzę, że ktos podszedł i wyrwał psa właścicielowi na wystawie. Ukradziony pies musiał być "spuszczony z oka" :wink:[/quote]

Tak Pika, do Ciebie :lol: bo pytałaś jakie jeszcze ukradziono :lol:
Z tego co mi znajomi mówili, to pies był zostawiony - nie wiem właściciel poszedł do toalety .... A w ubiegłym roku zachwycałam się leośkiem, którego pan się oddalił a psisko leżało sobie spokojne jakby nigdy nic. I może ktoś też zostawił psa na chwilę ....

Posted

GRUPA IX

Chihuahua krótkowłosy

kl. szczeniąt suczki - ocena wybitnie obiecująca dla Tequili Lack Złote Iskierki czyli dla mojej suni :lol: pierwszy raz na wystawie byłyśmy, może to rzadna ocena ale ja jestem strasznie szczęśliwa, tak szczęśliwa, że nawet nie wiem jak reszcie poszło :oops:

Więc jak ktos wie coś o chihuahua krótko i długowłosych to proszę napiszcie!
:oops:

mam zdjęcia jakby ktoś chciał chihuahua na maila kiepskiej jakości ale zawsze :oops: my obie pierwszy raz na wystawie więc więcej miałyśmy szoku niż patrzenia tam gdzie trzeba.

Posted

[quote name='olcha']GRUPA IX

Chihuahua krótkowłosy

kl. szczeniąt suczki - ocena wybitnie obiecująca dla Tequili Lack Złote Iskierki czyli dla mojej suni :lol: pierwszy raz na wystawie byłyśmy, może to rzadna ocena ale ja jestem strasznie szczęśliwa, tak szczęśliwa, że nawet nie wiem jak reszcie poszło :oops:

Więc jak ktos wie coś o chihuahua krótko i długowłosych to proszę napiszcie!
:oops:

mam zdjęcia jakby ktoś chciał chihuahua na maila kiepskiej jakości ale zawsze :oops: my obie pierwszy raz na wystawie więc więcej miałyśmy szoku niż patrzenia tam gdzie trzeba.[/quote]
Gratulacje i powodzenia na następnych wystawach.
Pzdr.

Posted

[quote name='gwiezdny-wyslannik'][b]Matagi[/b] - Jak poszlo Anacie?[/quote]
[b]GW[/b] :P Anacie poszło super!!!! :D :D :D Dostała Bob-a :D i wygrała z Ojosan porównanie :wink: Ehhh,muszę zacząć podstawiać Darii nogę :lol: :wink: ,przez to jej wystawianie :D ,bo teraz Ojo i Anata w tej samej klasie będą chodziły :lol:
Zajrzyj do galerii akit :P

Posted

a wie ktos jak bylo z goldenami?

szczegolnie klasa posrednia pieskow :)

powtarzam sie bo jestem ciekawa.. bo niestety my wypadlismy ze stawki :(

Posted

[quote name='bo']Grupa III - wyniki proszę. :lol:[/quote]
Mam nadzieję, że nie pokręciłam... No i znam tylko rasy, nie konkretne psy; słyszałam te wyniki przez megafon gdy się pakowałam.

I. Yorkshire terrier
II. Staffordshire bullterrier
III. Terier szkocki
(IV. Airedale terrier)

A Misia ma CACIBa. :D