Karka Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 [b]Gratulki dla kolejnych zwycięzców[/b] :angel: Jak miło się się czyta o sukcesach dogomaniaków :B-fly: Quote
Matagi Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 [quote name='cuddle']A jak poszło samojedkom? moze ktos wie?[/quote] Wszystko zgarnął AZZIS z Reptowskiego Lasu :P :P :P Quote
Asiaczek Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 No to gratulacje dla Azzis'a i dla Kadziumi!!! Opłaciło się przyjechac do W-wy, co? A jaka suczka dostała NSwR? Pzdr. Quote
Matagi Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 [quote name='Asiaczek']No to gratulacje dla Azzis'a i dla Kadziumi!!! Opłaciło się przyjechac do W-wy, co? A jaka suczka dostała NSwR? Pzdr.[/quote] Nie wiem,niestety :oops: Quote
Asiaczek Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 No to musimy czekać na [b]Kadziumię[/b], bo chyba zna dane swojej konkurencji, co? Pzdr. Quote
kingula Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 NSwR samoyed zostala Snowy Butterfly Chatanga. Quote
Asiaczek Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 No to gratulacje dla właścicielki Snowy B. i dla Chatangi. Super dzień i super wyniki! Pzdr. Quote
dorotal Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Gratulacje wygranych :D , a tym ktorym sie nie udalo zycze powodzenia na nastepnych wystawach. Sama sie troche pochwale :D Gabi Draczyn - CWC, CACIB, NSwR Fellis z Cerekvicke Strane - Zw. Mł. Quote
Asiaczek Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 [quote name='dorotal']Gratulacje wygranych :D , a tym ktorym sie nie udalo zycze powodzenia na nastepnych wystawach. Sama sie troche pochwale :D Gabi Draczyn - CWC, CACIB, NSwR Fellis z Cerekvicke Strane - Zw. Mł.[/quote] Buldożki górą! Tak tzymać! Gratulacje!!! Pzdr. Quote
Justi0022 Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Justi0022']Pewnie dzisiejszych wystawców już tu nie ma, ale wczoraj ogłaszano przez megafony, iż skradziono 2 samochody z psami i w okolicy gdzie siedzieliśmy róznież ukradziono psa, który był pozostawiony przy drzewie :x[/quote] A to oznacza, że nie powinno się psa zostawiac samego :( ani pod drzewem a tym bardziej zamknietego w samochodzie :( czy wiadomo jakie psy ukradziono, oprócz tego CTR-a oczywiście[/quote] Jużaka - ale nie wiem czy był w samochodzie czy zostawiony bez opieki. Quote
PIKA Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 [quote name='Justi0022'][quote name='PIKA'][quote name='Justi0022']Pewnie dzisiejszych wystawców już tu nie ma, ale wczoraj ogłaszano przez megafony, iż skradziono 2 samochody z psami i w okolicy gdzie siedzieliśmy róznież ukradziono psa, który był pozostawiony przy drzewie :x[/quote] A to oznacza, że nie powinno się psa zostawiac samego :( ani pod drzewem a tym bardziej zamknietego w samochodzie :( czy wiadomo jakie psy ukradziono, oprócz tego CTR-a oczywiście[/quote] Jużaka - ale nie wiem czy był w samochodzie czy zostawiony bez opieki.[/quote] To chyba do mnie a nie do Jużaczki :wink: Justi0022 napisała wyraźnie, a nawet jakby nie było tak jak napisała, to nie wierzę, że ktos podszedł i wyrwał psa właścicielowi na wystawie. Ukradziony pies musiał być "spuszczony z oka" :wink: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 [b]Matagi[/b] - Jak poszlo Anacie? Quote
Justi0022 Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Justi0022'][quote name='PIKA'][quote name='Justi0022']Pewnie dzisiejszych wystawców już tu nie ma, ale wczoraj ogłaszano przez megafony, iż skradziono 2 samochody z psami i w okolicy gdzie siedzieliśmy róznież ukradziono psa, który był pozostawiony przy drzewie :x[/quote] A to oznacza, że nie powinno się psa zostawiac samego :( ani pod drzewem a tym bardziej zamknietego w samochodzie :( [b]czy wiadomo jakie psy ukradziono[/b], oprócz tego CTR-a oczywiście[/quote] Jużaka - ale nie wiem czy był w samochodzie czy zostawiony bez opieki.[/quote] To chyba do mnie a nie do Jużaczki :wink: Justi0022 napisała wyraźnie, a nawet jakby nie było tak jak napisała, to nie wierzę, że ktos podszedł i wyrwał psa właścicielowi na wystawie. Ukradziony pies musiał być "spuszczony z oka" :wink:[/quote] Tak Pika, do Ciebie :lol: bo pytałaś jakie jeszcze ukradziono :lol: Z tego co mi znajomi mówili, to pies był zostawiony - nie wiem właściciel poszedł do toalety .... A w ubiegłym roku zachwycałam się leośkiem, którego pan się oddalił a psisko leżało sobie spokojne jakby nigdy nic. I może ktoś też zostawił psa na chwilę .... Quote
baskomaniak Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Właśnie wróciłem z wystawy. Mam fotki zwycięzców na pudłach. Obrobię je ździebko i wstawię do Galerii [color=blue]"Wystawa Warszawa :D 9-10 lipiec"[/color]. Pozdrawiam. :D Quote
olcha Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 GRUPA IX Chihuahua krótkowłosy kl. szczeniąt suczki - ocena wybitnie obiecująca dla Tequili Lack Złote Iskierki czyli dla mojej suni :lol: pierwszy raz na wystawie byłyśmy, może to rzadna ocena ale ja jestem strasznie szczęśliwa, tak szczęśliwa, że nawet nie wiem jak reszcie poszło :oops: Więc jak ktos wie coś o chihuahua krótko i długowłosych to proszę napiszcie! :oops: mam zdjęcia jakby ktoś chciał chihuahua na maila kiepskiej jakości ale zawsze :oops: my obie pierwszy raz na wystawie więc więcej miałyśmy szoku niż patrzenia tam gdzie trzeba. Quote
Justi0022 Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 [b]olcha[/b] na pierwszych wystawach tak to bywa - mnie to czasem nie przechodzi i teraz :lol: Quote
carotina Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 gratulacje dla wszystkich :D Bardzo prosze o wyniki BIS puppy i weteran, oraz BOG IX 8) :P Quote
Asiaczek Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 [quote name='olcha']GRUPA IX Chihuahua krótkowłosy kl. szczeniąt suczki - ocena wybitnie obiecująca dla Tequili Lack Złote Iskierki czyli dla mojej suni :lol: pierwszy raz na wystawie byłyśmy, może to rzadna ocena ale ja jestem strasznie szczęśliwa, tak szczęśliwa, że nawet nie wiem jak reszcie poszło :oops: Więc jak ktos wie coś o chihuahua krótko i długowłosych to proszę napiszcie! :oops: mam zdjęcia jakby ktoś chciał chihuahua na maila kiepskiej jakości ale zawsze :oops: my obie pierwszy raz na wystawie więc więcej miałyśmy szoku niż patrzenia tam gdzie trzeba.[/quote] Gratulacje i powodzenia na następnych wystawach. Pzdr. Quote
Matagi Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 [quote name='gwiezdny-wyslannik'][b]Matagi[/b] - Jak poszlo Anacie?[/quote] [b]GW[/b] :P Anacie poszło super!!!! :D :D :D Dostała Bob-a :D i wygrała z Ojosan porównanie :wink: Ehhh,muszę zacząć podstawiać Darii nogę :lol: :wink: ,przez to jej wystawianie :D ,bo teraz Ojo i Anata w tej samej klasie będą chodziły :lol: Zajrzyj do galerii akit :P Quote
velvia Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Właśnie wróciłam z wystawy . Grupę IX wygrałał rewelacyjny pudel miniaturowy Lexus Kudos. Na Bisie był II. :laola: Quote
amokk Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 a wie ktos jak bylo z goldenami? szczegolnie klasa posrednia pieskow :) powtarzam sie bo jestem ciekawa.. bo niestety my wypadlismy ze stawki :( Quote
baskomaniak Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Zdjęcia zwycięzców z dzisiejszego dnia wstawiłem [url=http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=975305#975305]TU[/url] Pozdrawiam. :D Quote
Flaire Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 [quote name='bo']Grupa III - wyniki proszę. :lol:[/quote] Mam nadzieję, że nie pokręciłam... No i znam tylko rasy, nie konkretne psy; słyszałam te wyniki przez megafon gdy się pakowałam. I. Yorkshire terrier II. Staffordshire bullterrier III. Terier szkocki (IV. Airedale terrier) A Misia ma CACIBa. :D Quote
Recommended Posts