Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ta sunia biegała jak oszalała po mojej wsi ,jest to droga krajowa więc nie bedę opisywać jaki ruch na niej panuje .
Jak dowiedziałam się z wywiadu wśród ''życzliwych '' ,sunia biegała tak od rana .
Ja zauważyłam ja około 20,Biegała za kazdym człowiekiem który szedł .Ale niestety nikt nie zwracał na nia uwagi .Zobaczyła ja moja córka i zaraz złapałyśmy ją na smycz .Po kilku godzinnej tułaczce ,umiesćiłam sunie wraz Z Ala123 w DT /
Sunia korzysta z tego domu tylko chwilowo .Proszę o pomoc dla niej.Ma około 8 mcy i jest większą psiną .Przeurocza ,łagodna .W momencie znalezienia była znacznie wychudzona .
Napisał danka1234
ogłoszenia dla Saby;

alegratka
gumtre
kokosy
interpress
e-oferty
kupie psa
adopcja psa
nasi pupile
giełda ogłoszeń
petsy
ogłoszenia olx

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sunia jest superowa, funia wieczorem znalazła mnie na grillu u rodzinki no i sunia u nich została bo co zrobić z psem o 21:roll:
suka została nazwana przez moją chrześniaczkę Saba, zaczyna reagowac na to imię już...jest łagodna w stosunku do ludzi (chrześniaczka ma 2 latka), psów i kotów. Przez pierwsze kilka dni ciągle spała, wstawała tylko na jedzonko i spacerek...teraz się ju z trochę rozbrykała, nawet potrafi obszczekac obcego ale agresji to w tym nie ma;) raczej takie obszczekiwanie swojego terenu;)
Dzis tam jade to porobię wiecej fotek:cool3:

Posted

Ja ją już widzialam ,to jest ta sunia Saba ,której zdjęcie dostałam na meila.
Pokazałam jej zdjęcie kobiecie ze wsi,która jest dość orginalna jeżeli chodzi o wygląd i sposób mówienia.Ale jeżeli chodzi o psiaki,to spośród 3 tysięcy moich pacjentów,tylko jej bym nawet swoje powierzyła.
Była bardzo zainteresowana sunią,w razie dramatu zgodziła się wziąć ją na tymczas,za zwrotem wyżywienia.
Ala wieczorem poproszę dankę1234 o ogłoszenia,ale to jest cały komplet oprócz allegra.Ale allegra podobno ktoś dla zamojszczaków robi.

Posted

Dorotka dzięki . Myślę,że jeżeli ktoś może zrobić ogłoszenia to niech robi. Jak to Murka mówi : nadmiar ogłoszeń jeszcze żadnemu psu nie zaszkodził. I ma rację. Sunia na razie jest w tym dt od początku i ma tam ponoć zostac aż do znalezienia ds.
Gdyby coś - na pewno skorzystamy. Zresztą predzej czy później jakaś bida trafi do tej pani.

Posted

sytuacja jest taka,że sunia sie rozbrykała...zjadła wszytskie zabawki mojej chrzesniaczki dworowe, pare butow, dwie smycze i basen:cool3:
no i jest problem bo siostra wyjeżdza za granice z powrotem a nikt inny nie ma czasu na pilnowanie Sabci a to jest kochana sunia ale ma skłonności do włoczenia sie/ucieczek no i gryzie wszytsko co jej w zęby wpadnie poza ludzmi i zwierzetami;)
także jeśli byłby DT to kombinujcie transport bo sytuacja jest podbramkowa niestety:shake:
wieczorem wstawie nowe fotki sunieczki

Posted

dzisiaj o 10 zabrałam sabę z Dt do drugiego Dt . Zaspawała mi cały samochód ,nieżle capiło...

Saba juz w nowym Dt .Prosimy o domek Saba jest cudowna .
Dziekujemy Pirani za dotychczsową pomoc i jej kuzynce za opieke nad Sabcią .

Posted

Postaram się żeby Sabcia była w tym tygodniu wysterylizowana.Kiedy będę znała termin podam na wątku.
No cóż mogę tylko napisać,że miastowa Sabcia pojechała na wczasy w typie agroturystyki.Poznaje życie na polskiej wsi,ale czy ono jest gorsze od biegania pomiędzy samochodami w mieście ?.Będę ją miała na oku.
Wiadomości wieczorne:Saba zjadła kartofle z zupą i chleb z masłem,na suchą karmę nawet nie popatrzyła.Wybiegała się i wyszalała z wiejskimi psiakami oraz obszczekała i odważyła się pogonić stadko kóz.
Przy okazji będzie można wysterylizować po Sabie mała Muszkę, która tam też przebywa.

Posted

Do ogłoszeń będzie potrzebny kontakt telefoniczny.Czyj podawać ?
Nie pisałyście,czy suczka otrzymała preparat od pcheł i klesczy,czy była zaszczepiona przez okres pobytu na DT.Muszę to wiedzieć uzgadniając sterylkę.

Posted

zaznaczam wątek do zrobienia ogłoszeń.
potrzebny kontakt i najlepiej jakis tekst informacyjny o suni jaki miałabym zamiescic w ogłoszeniach który bedzie zawierał wszystkie informacje jakie byscie chcieli w nim mieć.;)