Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Saba bardzo wydoroślała i '' niestety ''przyzwyczaiła się bardzo i zżyła z opiekunami .
Zaraz po niedzieli ma sterylkę więc trzeba kciuki zacisnąć i zaraz po rekonwalescencji uderzamy ostro z szukaniem domku tym razem juz ostatniego .

Posted

We wtorek Saba miała sterylizację .Jest pod troskliwą opieka Pani Eli i jej córek .Czuje sie dobrze .
Dziękuje bardzo mężowi Murki za transport do i z lecznicy .:loveu:
Saba bardzo pokochała ludzi z tymczasu ,żal będzie ją zabierać no ale taki urok tych DT.
Zaraz kogoś poproszę o bezpłatne ogłoszenia;)

Posted

Tekst do ogłoszenia

Saba roczna suczka wyrzucona z auta przy ruchliwej drodze czeka na dobry domek .Jest wesołą ,zdrową ,wysterylizowana suczką .Jest bardzo grzeczna i posłuszna ,lubi towarzystwo innych psów koty ignoruje .
Uwielbia dzieci ,bardzo ładnie bawi się .Jest zaszczepiona i odrobaczona .

Posted

funia napisał(a):
poopros bardzo proszę bo czas nagli ,nie wiem kiedy robkowa sie odezwie

Ogloszenia dla suni są w poscie 37; funia - trzeba je wrzucic do pierwszego postu, zeby byly bardziej widoczne.

Posted

Problem jest w tym ze te ogloszenia robione np .tydzien temu, sa jakby "spychane" przez nowe dodawane codziennie i przez to sa dla ludzi ogladajacych niewidoczne.

Ile stron otwieracie przegladajac ogloszenia? 2,3? moze 4 a ona juz jest na 10 lub15,
i niestety -nic jej nie wyroznia.Bo jak ktos szuka spaniela -wpisze w przegladarke i ma spaniele,a u niej co wpisze?

Trzeba by jakos je odnawiac zeby byly bardziej widoczne,

Posted

lucySxy napisał(a):
Problem jest w tym ze te ogloszenia robione np .tydzien temu, sa jakby "spychane" przez nowe dodawane codziennie i przez to sa dla ludzi ogladajacych niewidoczne.

Ile stron otwieracie przegladajac ogloszenia? 2,3? moze 4 a ona juz jest na 10 lub15,
i niestety -nic jej nie wyroznia.Bo jak ktos szuka spaniela -wpisze w przegladarke i ma spaniele,a u niej co wpisze?

Trzeba by jakos je odnawiac zeby byly bardziej widoczne,

te ogłoszenia nie są od razu tak spychane:roll:
przykład: ogłaszałam Fionkę na alegratce na początku sierpnia, po wybraniu całego woj i działu mieszańce Fiona wyświetla się na 2 stronie

na stronie adopcje: Milo i Ami po wybraniu woj i działu mieszańce które ogłaszałam pod koniec sierpnia są też na 2 stronie
a są to strony jedne z bardziej popularnych na Dogo, nie mówiąc już o tym dziale że tam jest najwięcej psów ogłaszanych

sunia jest ogłoszona w dziale mieszańce i prawidłowo, ktoś kto będzie szukał kundelka nie będzie wchodził na spaniele

na bezpłatnych stronach nie da się hopać ogłoszeń, nie można nawet na niektórych ogłaszać psa po raz drugi w innym woj - to zależy od strony i moderatora czy administracji
można promować ale wtedy jest to płatne

możesz sunię ogłosić jak uważasz że za mało jest widoczna, tutaj jest spis stron:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/spis-stron-ogloszeniowych-post-1-2-a-122313/

Posted

A teraz wiadomość z ostatniej chwili Saba na wielka prośbe pani Eli zostaje u
niej na stałe .Zakochali sie w niej wszyscy domownicy i miłośc ta jest obustronna .Jutro zdjęcia :loveu:

Posted

Saba po sterylizacji

Sabę zawiozłam bezpośrednio po sterylce do p.Eli.Całkowicie samodzielnie dała sobie radę z opatrunkami u suczki.Dziesiątej doby zdjęłam szwy,wrzask Saby niósł się po okolicy przy akompaniamencie wycia Muszki i Miśka.
Kiedy zapadła decyzja o tym że Saba jest gotowa do adopcji,Ania i p.Ela zapytały czy mogłaby już u nich zostać.Boją się że mogłaby trafić do domu,gdzie nie będzie tak kochana jak tam.Właściwie kiedy widziałam jak Saba i Ania za sobą przepadają,spodziewałam się tej decyzji.