Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 738
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W zwiazu z powyzszym, cos czuje, ze nie są to zbyt optymistyczne newsy...

[B]Betbet[/B]- W razie "W", jak bedzie trzeba to jestesmy z moim TZtem mobilni i dysponujemy czasem (w miare:cool3:). Jesli bedzie trzeba pomoc to sie piszemy...

Posted

Witajcie... Przegrzebałam się przez cały watek. Zajęło mi to trochę czasu, ale nie mam zamiaru potępiać nikogo. Panie Bartku, domyslam się, zę błąd który Pan wtedy popełnił będzie pierwszym i ostatnim tego rodzaju. Bardzo Panu współczuje, wiem, co znaczy stracić psa i nie móc go odnaleźć. Cieszę się, że w 3Miescie znaleźli się ludzie o tak wielkich sercach. Oby ta "zaraza" rozeszła się na cały kraj. Ja wciąż wierzę, że znajdzie Pan swoją sukę i że wszyscy razem jeszcze będziecie świętować oraz kiedyś za jakiś długi czas razem leżeć przed kominkiem w zimowy wieczór w wspominać tę historię... Mamy Nowy Rok i w związku z tym z całego serca życzę Panu Odnalezienia suki (która z pewnością tęskni) oraz dalszych sukcesów z psami północy. Pozdrawiam Elżbieta

Posted

Bartek moim zdaniem wypadaloby się przejechać do tego czlowieka :
[url]http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/szczeniak-psa-grenlandzkiego-ogl2224046.html[/url]

Może on zlapal sunie?
I teraz rozmnaża... ?

Posted

Nie sadze- to jego aukcja na allegro. Widac tam dorosle jego psy- tak samo zreszta, jak na tym zdjeciu z ogloszenia ktore podalas Kanab (w tle): [URL]http://www.allegro.pl/item860984195_szelki_plus_obroza.html[/URL] Ale moze warto sie do niego odezwac, moze by pomogl.....

Posted

[quote name='Kana']BMoże on zlapal sunie?
I teraz rozmnaża... ?[/QUOTE]

Jeśli zdjęcie jest własnością osoby wystawiającej (bo różne rzeczy się zdarzają) to ostatni z miotu szczeniaczków, ludzi, którzy mają bandę 11 grenlandów.

Posted

Aż tak dokładnie ich nie znam :-) Wiem, że mają grenlandy, że w styczniowym Psie będzie o nich artykuł i że jeden szczeniak szuka swojego zaprzęgu ;-)

Posted

znalazłam ogloszenie:
Po okolicy Żabianki (ul. Gospody/Wejhera) błąka się duży (powyzej kolan), kudłaty, biało brązowy pies, trudno mi stwierdzic jakiej jest rasy, przypomina huskiego. Pies jest bardzo przyjazny i bardzo łagodny, nie mogę niestety go zabrac dlatego pies nocuje na dworzu. Bardzo mi szkoda zwierzęcia, proszę właściciela bądź kogoś, kto chciałby go przygarnąc (psiak az garnie sie do mieszkania, ma bardzo ladna, gesta, zadbana siersc. Jest zdezorientowany i widac, ze albo sie zgubil albo zostal porzucony) o kontakt, sluze pomoca.
[email][email protected][/email]

Posted

Ehh, dawno mnie tu nie było, zapadłam w forumowy sen zimowy z powodu braku czasu.
Szczerze mówiąc miałam nadzieje, że może coś się wydarzyło pozytywnego... ciągle mam taką nadzieję.
Fajnie, że ciągle pamiętacie i rozglądacie się za Vizką, ja co prawda na forum mam czasu mniej, ale na spacerach rozglądam się za suczyskiem cały czas.
Viza, wracaj do domu, cholero jedna ty!

Ps. Bartek, a nie masz czasu w jakiś inny dzień niż w sylwestra? :P Można by się było spotkać,tam gdzie ostatnio przy Łysej górze w Sabacie... choć teraz to tam chyba stok narciarski, co nie do końca sprzyja spotkaniom z pieskami, ale bez psów (i na narty he he) to myślę że można by się było na jakąś sobotę czy niedzielę ustawić.....

Posted

Witam,
Miło, że tak duzo ludzi pamięta o Vizie..sam jestem ciekawy czy żyje i jak sobie radzi.... Chętnie spotkam się ze wszystkimi zaangażowanymi w akcję. Łysa to teraz nie dobre miejsce. Ale pomysł dobry.

Posted

ja mam same dobre pomysły ;)
to jak ty nic nie wymyślisz, to ja wymyślę i Cie poinformuję, jako, ze to Twoje spotkanie będzie :)

a tak serio serio, to może dajmy sobie jakieś propozycje, każdy swoją miejsca i dat, i coś się wybierze i ustali, żeby mogli wszyscy być.

Posted

ja mam same dobre pomysły ;)
to jak ty nic nie wymyślisz, to ja wymyślę i Cie poinformuję, jako, ze to Twoje spotkanie będzie :)

a tak serio serio, to może dajmy sobie jakieś propozycje, każdy swoją miejsca i dat, i coś się wybierze i ustali, żeby mogli wszyscy być.

jak by kto mnie pytał, to ja jestem wolna w prawie wszystkie weekendy + poniedziałki
Miejsce... mi najbardziej pasuje takie, żeby było niedaleko linii skm, bo jestem mało mobilna

Posted

[quote name='ASICAiBREGO']ja mam same dobre pomysły ;)

jak by kto mnie pytał, to ja jestem wolna w prawie wszystkie weekendy + poniedziałki
Miejsce... mi najbardziej pasuje takie, żeby było niedaleko linii skm, bo jestem mało mobilna[/QUOTE]

W grę wchodzą weekendy.
A więc:
piątek wieczór to psia knajpa ,,Paszcza Lwa" Gdańsk Oliwa ul Kwietna 38 od 18-tej
sobota -Wyspa Sobieszewska - tam trenuję psy cały dzień, ew. wieczór j.w.
niedziela- Leśne Schronisko Łowców Przygód w Porzeczu za Wejherowem - tam cały dzień trenuję psy.