Lilek Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 No, właśnie.Ukryty Smoku, kłaniaj się pięknie o nas pani Beatce.Z wrażenia i radości, że malutki ma domek, paskudnie zapomniało mi się także o kimś, kto ten domek mu dał.Serdeczne pozdrowienia i dla małej Julki.Bardzo czekamy na fotki Jantusia.:loveu: Quote
Ukryty Smok Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Witajcie! Dziś nauczyłam się czegoś nowego....:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Wiecie, Pani Beata zadzwoniła i powiedziała, że maleńki dał im coś bardzo, bardzo cennego... Otóż mała Julka po odejściu poprzedniego psa zaczęła mieć nocne koszmary - bała się zasnąć, budziła się z krzykiem, płakała przy budzeniu się. Obecnie... Obecnie koszmary minęły. Julka zasypia spokojnie, a Jantarek-Kukiś śpi koło jej łóżeczka. Budzi się, i pierwsze, co mówi, to: "Kuki" z uśmiechem na buzi...:multi: Pani Beata powiedziała, że pies uleczył dziecko. Jestem specjalistą od dzieci, ale dziś nauczyłam się czegoś nowego. Pokory. Pzdr, Ukryty Smok PS. Mam zdjęcia, ale komórkowe... Jak mi się uda, to Majdze wrzucę i może coś się uda zobaczyć... Quote
gameta Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Bo wychowywanie się z psem to jest coś pięknego i życzę tego każdemu :p Mnie wychowywała suczka ONka - cudowne, niezapomniane psisko. Do tej pory płaczę, jak pomyślę, że jej nie ma - a minęło 25 lat odkąd biega za TM :-( Quote
Dana i Muszkieterowie Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Tak, wychowywanie się z psem, kotem, to coś wspaniałego. Niesłychanie rozwija wrażliwość , empatię, uczy troski o innych. [B]Gameta[/B], też tęsknię za moim psem terierem i kotką, których już nie ma, niestety:-(. Mała Julka będzie miała przyjaciela a Cookie kochajacy domek.:loveu: Dziękujemy za cudowne wiadomosci.:loveu: Quote
Lilek Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Przedziwnie plecie się życie psie i ludzkie.Mały, poturbowany okrutnie, mijany przez wszystkich obojętnie pies okazuje się być darem dla Julki,jej rodziców i tak naprawdę dla nas wszystkich.Bo czytając ten wątek człowiek uczy się coraz większej wrażliwości, a w końcu, masz rację,Ukryty Smoku, pokory. Moim wielkim marzeniem jest to, żeby wszyscy zrozumieli, jak wielkim darem są dla nas nasi mniejsi bracia, ale ileż musiałoby się zmienić.Patrząc na popisy tzw.ludzi boję się, że pozostanie to tylko marzeniem. Serdeczne pozdrowienia Lilek Quote
majqa Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 To teraz pozostaje już tylko odczarować w tytule DT, zmieniając na DS i życzyć Cookiemu i jego młodziutkiej opiekunce wielu chwil szczęścia. :lol: Quote
anielica Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Czekam na wyrazisty znak Smoka w kwestii zmiany T na S... Czy już nie czekać? :razz: Quote
Lilek Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Święta racja,Majqa, BOSS najważniejszy, ale sądząc po tym, co pisze Smok kochany wielce, to wkrótce, bardzo już niedługo literka się zmieni, a wtedy chyba jaką fiestę trzeba zorganizować czy co?:cool3: Quote
majqa Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Wielodniową balangę!!! :lol: U Pani Beaty, rzecz jasna! :evil_lol: Quote
Lilek Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Oooops, a czy ona już o tym wie?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:A dla Jantka jakiś tort kośtkowy by machnąć trzeba!Albo kurzołapkowy.:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
majqa Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='Lilek']Oooops, a czy ona już o tym wie? (...) [/quote] A tam, wie, wie...:roll: Coś Ty, tak by pani nie miała niespodzianki!!! :eviltong: Quote
marysia55 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='majqa']Wielodniową balangę!!! :lol: U Pani Beaty, rzecz jasna! :evil_lol:[/QUOTE] jestem za daleko, mogę jedynie wrzucic wirtualny tort :evil_lol: Quote
Lilek Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Biedny piesio, będzie musiał jeść wirtualny tort:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Hej, popatrzcie, zaczynamy żartować!To chyba znaczy, że z Jantusiem jest dobrze.:lol: Quote
majqa Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='Lilek'](...)Jantusiem jest dobrze.:lol:[/quote] Nie może być inaczej!!! :lol: Quote
gameta Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Ooooo impreza - cieszę się, z radością wpadnę :p Nie wiem tylko czy pani Beata przeżyje nasz najazd :evil_lol: Quote
majqa Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [quote name='gameta'](...) Nie wiem tylko czy pani Beata przeżyje nasz najazd :evil_lol:[/quote] Ja bym postawiła pytanie nie "czy przeżyje" ale "jak przeżyje" i "jak długo po będzie dochodzić do siebie". ;) Quote
rita60 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [quote name='majqa']Ja bym postawiła pytanie nie "czy przeżyje" ale "jak przeżyje" i "jak długo po będzie dochodzić do siebie". ;)[/quote] Znajac ciotki;)to pewnie długo i bolesnie:evil_lol: Quote
Selenga Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [quote name='majqa']To teraz pozostaje już tylko odczarować w tytule DT, zmieniając na DS i życzyć Cookiemu i jego młodziutkiej opiekunce wielu chwil szczęścia. :lol:[/quote] A może na razie nie zmieniać? Cookiego czeka jeszcze długie leczenie... no, wicie rozumicie... może być jakaś pomoc potrzebna... Quote
marysia55 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [quote name='rita60']Znajac ciotki;)to pewnie długo i bolesnie:evil_lol:[/QUOTE] bez przesady, bez przesady :diabloti: no chyba, że 'dogorra' wpadnie na chwilkę :evil_lol::evil_lol: Quote
rita60 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [quote name='marysia55']bez przesady, bez przesady :diabloti: no chyba, że 'dogorra' wpadnie na chwilkę :evil_lol::evil_lol:[/quote] No własnie,to mialam na mysli:evil_lol: marysiu,ty tutaj,o takiej wczesnej godzinie:-o Quote
Ukryty Smok Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Witajcie! Wiecie, Pani Beata stanowczo powiedziała, że nie wyrzeknie się Kukisia-Jantusia.... :multi: Wiadomość wspaniała, ale dalsze decyzje przemyśleć trzeba. Dlaczego? Bo małego czeka jeszcze długie, co najmniej półroczne leczenie. Pani Beata może potrzebować pomocy finansowej. Ta resekcja to chyba droga taka nie jest, ale leki potem to już chyba tak... Pani Beata nie przyjmie mojej pomocy, bo jest honorowa. pomoc od dogo, zbieraną tak po troszku, grosiku, to już bardziej. Dlatego poradźcie człowiekowi (znaczy się, mnie, znaczy się, smokowi), co dalej z wątkiem robić?:???: Pzdr, Ukryty Smok PS. Popatrzcie, jaki ładny mam avatar! ;) Smok, i to zielony! Mąż mi zrobił! Sfotografował to zwierzę, wisi na ścianie w moim mieście... I mam!:cool3: PS. No dobra, wiem, że mnie zlinczujecie... Mam zdjęcia, ale na komórce. Wieczorkiem posadzę męża, to może się zlituje i coś z nich wyczaruje... Ja sama to taka małpa komputerowa jestem...:oops: Quote
Energy Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 A czy Jantarek będzie konsultowany w sprawie ew. konieczności resekcji u jeszcze innego weta?:cool3: Quote
gameta Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 zabijemy męża jak odmówi :mad: :evil_lol: Myślę, że najprościej jednak będzie zostawić mu status DT - co wy na to dziewczyny ? Ale cieszę się strasznie :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 To chyba będzie optymalne rozwiązanie.;) :loveu: Jantarek - Cookie w DT, u pani Beaty, czuje się chyba jak w niebie:loveu:. Zielony Smok bardzo mi się podoba, jest taki "cool" :cool2: Konweniuje to wszystko pięknie, [B]Smoku[/B] ! :loveu: Jeśli chodzi o imprezkę u pani Beaty, to przyniosłam już kawę :kaffee_2: pyszny tort :tort: oraz drinki : :drinka: :drink1: :drinking: To balujemy :evil_lol:. Quote
Recommended Posts