__Lara Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Nareszcie spokój. Bravo. Wciąż czekamy na więcej wieści o stanie zdrowia psiaków. Ciekawi mnie ile jeszcze zostało u tych ludzi, gdzie one pojadą. Quote
_ogonek_ Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Na jutro mogę zrobić banerek prostsza wersja do wątku. Quote
ANETTTA Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='JOMA']marqs68 - tak mnie się też o uszy obiły takie praktyki ale zawsze gdzieś , ktoś , nigdy ten kto o tym opowiadał. Jeżeli te zwierzęta są w takich okropnych warunkach przetrzymywane, jedzą swój gatunek to logika mi podpowiada, że ich organizmy są chore i zmutowane - czy taki "smalec" może mieć jeszcze jakieś właściwości ? Sorki za ten tekst na tym właśnie wątku ale czasem do ludzi coś dochodzi jaśli się im w miarę "logicznie" to wytłumaczy - po tzw. ichnemu. Bo mówienie o zabobonach to takich ludzi jeszcze kręci. Szara strefa podnosi adrenalinę i biznes się rozkręca. to był cytowany artykół link powyzej w poprzednim poście Quote
sonia&me Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Właśnie co dokładnie z psami? Banerek taaak:cool3: Quote
_ogonek_ Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 nie gwarantuję żadnych cud. I mamy już ogłaszać psiaki? Czy poczekać? Quote
Asior Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Fakty TVN24 - portal TVN24.pl od ok 12 minuty o psiakach... i tu z polsatu.. Produkowali smalec z własnych psów | wideo bardzo prosze dajcie znać co z tym maleńkim pieskiem w typie ratlerka który pojawia się tuż przezd wypowiedzą lek weterynarii, oraz o tym szorstkowłosym z konca filmiku... Quote
ANETTTA Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 poniewaz jestem dopiero teraz wiadomo czemu dopiero teraz mam pytanie czy te psy maja opieke weta ????? ile jeszcze potrzebnych DT ??? Quote
gameta Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Hej Anettta - Andzia pisała chyba na poprzedniej stronie, że jeszcze 8 szt dla drobiazgów :roll: Quote
gameta Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 andzia69 napisał(a): Szukających jeszcze dt albo ds są 3 benie, 1 colak i 5 sunieczek takich do ok. 8 kg. o tu jest - jak masz coś, to pisz do założycielki wątku ... Quote
Paulina_mickey Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='Asior']Fakty TVN24 - portal TVN24.pl od ok 12 minuty o psiakach... i tu z polsatu.. Produkowali smalec z własnych psów | wideo bardzo prosze dajcie znać co z tym maleńkim pieskiem w typie ratlerka który pojawia się tuż przezd wypowiedzą lek weterynarii, oraz o tym szorstkowłosym z konca filmiku... Dzięki za link do reportażu bo nie miałam jak oglądnąć.;) Co ze szczeniakami? Quote
Kana Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Może nie jestem mistrzem ale chyba się przydadzą : Quote
_ogonek_ Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 na wątku benków przeczytałąm iż mosii sugeruje robić najpierw ogłoszenia szczeniakom. problem taki że mamy beznadziejne foto. Jaka decyzja? Robimy ogł. bez foto z krótkimi rzeczowymi opisami, czy z foto które mamy ale z tesktem lepszym. Mogę taki napisać ale musiałabym wiedzieć więcej. Zostaje 3 wyjscie czekamy na lepsze foto. Quote
sonia&me Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Świetne moim zdaniem:multi: A może mi ktos powiedzieć jak zrobić podpis z banerkiem? Bo ja nie wiem:oops: Mośle że foto jednak "przemawiają" więc chyba dobrze będzie ze zdjęciami i dobrym tekstem,jak będą nowe fotki to sie porobi z nowymi.. :) Quote
_ogonek_ Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 fajne banerki ale za wysokie... musisz troszkę zmniejszyc regulaminowa wysokosc to 100 EDIT: sorki wysokośc jest ok!!! Quote
MartynaP Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 mysle ze zdjecia chociazby kiepskie ale zeby byly Quote
Paulina_mickey Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Mnie się wydaje, że trzeba poczekać na lepsze zdjęcia i wtedy ruszyć całą parą. Od rasowców poszczególne ciotki od danej rasy, od mniej rasowych reszta ciotek. Tak chyba będzie najlepiej. Bo ludzie to jednak pierwsze co to na zdjęcie patrzą... Quote
Kana Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Na pewno wszystkiego się dowiemy jak wszystkie psy dotrą w miejsca docelowe :) Quote
ewatonieja Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 agato nie wierze własnym oczom:mad: :evil_lol: Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 A jakie jest miejsce docelowe?To nie jest złośliwe pytanie-interesuje mnie los tych psów.. E Quote
Kana Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 DT, DS, hotele itp. Ktoś pisał gdzieś, że jakies psy gdzie jadą z tamtego miejsca. Pewnie teraz maja kupe roboty. Poczekajmy... Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Tak niefortunnie sformuowano informację w reportażu-,,psy zabierali ludzie z całej Polski,,Mozna sądzić różnie w oparciu o tę wypowiedż.. E Quote
Asior Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 PODLINKOWANE ale widze, ze już jest kilka .. nie ważne im więcej tym lepiej.. Quote
Recommended Posts