Jump to content
Dogomania

Ubojnia psów na smalec.....okolice częstochowy, potrzebna pomoc!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='JOMA']marqs68 - tak mnie się też o uszy obiły takie praktyki ale zawsze gdzieś , ktoś , nigdy ten kto o tym opowiadał.

Jeżeli te zwierzęta są w takich okropnych warunkach przetrzymywane, jedzą swój gatunek to logika mi podpowiada, że ich organizmy są chore i zmutowane - czy taki "smalec" może mieć jeszcze jakieś właściwości ?

Sorki za ten tekst na tym właśnie wątku ale czasem do ludzi coś dochodzi jaśli się im w miarę "logicznie" to wytłumaczy - po tzw. ichnemu.

Bo mówienie o zabobonach to takich ludzi jeszcze kręci. Szara strefa podnosi adrenalinę i biznes się rozkręca.

to był cytowany artykół link powyzej w poprzednim poście

Posted

andzia69 napisał(a):

Szukających jeszcze dt albo ds są 3 benie, 1 colak i 5 sunieczek takich do ok. 8 kg.

o tu jest - jak masz coś, to pisz do założycielki wątku ...

Posted

na wątku benków przeczytałąm iż mosii sugeruje robić najpierw ogłoszenia szczeniakom. problem taki że mamy beznadziejne foto. Jaka decyzja? Robimy ogł. bez foto z krótkimi rzeczowymi opisami, czy z foto które mamy ale z tesktem lepszym. Mogę taki napisać ale musiałabym wiedzieć więcej. Zostaje 3 wyjscie czekamy na lepsze foto.

Posted

Świetne moim zdaniem:multi: A może mi ktos powiedzieć jak zrobić podpis z banerkiem? Bo ja nie wiem:oops:
Mośle że foto jednak "przemawiają" więc chyba dobrze będzie ze zdjęciami i dobrym tekstem,jak będą nowe fotki to sie porobi z nowymi.. :)

Posted

Mnie się wydaje, że trzeba poczekać na lepsze zdjęcia i wtedy ruszyć całą parą.
Od rasowców poszczególne ciotki od danej rasy, od mniej rasowych reszta ciotek. Tak chyba będzie najlepiej.

Bo ludzie to jednak pierwsze co to na zdjęcie patrzą...

Guest Elżbieta481
Posted

A jakie jest miejsce docelowe?To nie jest złośliwe pytanie-interesuje mnie los tych psów..
E

Guest Elżbieta481
Posted

Tak niefortunnie sformuowano informację w reportażu-,,psy zabierali ludzie z całej Polski,,Mozna sądzić różnie w oparciu o tę wypowiedż..
E