Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gibon301 napisał(a):
a może zrobić mu allegro cegiełkowe?

może wstrzymajmy sie do jutra, ustalimy wszystko z naszymi wetami... Wtedy będzie można sklecić konkretny tekst :cool3:
Teraz widze, że nie ma rzeczy nie możliwych z dogomaniakami i ta operacja za 2000 zł staje się coraz bardziej realana ;)
Przypuszczam, że Sandra też się dorzuci...
Ode mnie poki co 100 zł tyle mogę na dzień dzisiejszy na Kurusia zadeklarować....
Czyli na 100% bedziemy mieli:
100 zł - Mysia_
50 zł - lena13
50 zł - sara_rokitnica
50 zł - Asia_Klero
50 zł - Kuba od Asi
50 zł - Anijkaa
no i plus Dona20, Madzia Sz. i kilka innych osób, które będę mogly się dorzucić... To już jest sporo! Bedzie dobrze, musi być ;) W końcu Kuruś i chce żyć:loveu:

Posted

halbina napisał(a):
dorzucę, ale dopiero we wrześniu... :oops:

każda kwota bardzo ważna :loveu:

sara_rokitnica napisał(a):
allegro cegiełkowe to świetny pomysł! jestem jak najbardziej za! :D
konto już dopisuję do pierwszego postu :)

__Lara napisał(a):
Ale allegro cegiełkowe radzę robić na Fundację, a tu nie ma narazie żadnej Fundacji, która przejęła by psiaka pod opiekę.

ma ktoś jakis pomysł? bo ja to się na tym totalnie nie znam :oops:

Posted

[quote name='Asia_Klero']bede ci Mysiu pisała jak dostane cos od znajomych na konto to wtedy bedziez dopisywac:loveu:
jasne ;)

DEKLARACJE:
100 zł - Mysia_
50 zł - lena13
50 zł - sara_rokitnica
50 zł - Asia_Klero
50 zł - Kuba od Asi
50 zł - Anijkaa
- __Lara
- Halbina (we wrześniu)
- dona20
- Madzia Sz.
- Łukasz

Posted

gibon301 napisał(a):
a czy tutaj jakiś toz nie mógłby pomóc? jaknpw krakowie (tzn jeśli chodzi o 'firmowanie'aukcji)?
ja oczywiście psiaka też wspomogę finansowo.

schronisko jest TOZ-owskie i z tym nie było by problemu, tylko mi napisz co i jak :cool3:

Posted

Ciotki, chodzi o to żeby nie zbierać kasy na konto prywatne, bo ktoś zrobi wiecie, donos do Us i nie będzie ciekawie. Dlatego wpłaty muszą mieć charakter darowizn, na konto Fundacji. Tak będzie bezpieczniej.

A Toz opiekujący się schroniskiem chyba ma konto?

Posted

DEKLARACJE:
100 zł - Mysia_
50 zł - lena13
50 zł - sara_rokitnica
70 zł - Asia_Klero (z mamą i jej kolezanką)
50 zł - Kuba od Asi
50 zł - Anijkaa
- __Lara
- Halbina (we wrześniu)
- dona20
- Madzia Sz. (wolontariuszka)
- Łukasz (były pracownik schroniska)
- gibon301
- funia

Posted

__Lara napisał(a):
Ciotki, chodzi o to żeby nie zbierać kasy na konto prywatne, bo ktoś zrobi wiecie, donos do Us i nie będzie ciekawie. Dlatego wpłaty muszą mieć charakter darowizn, na konto Fundacji. Tak będzie bezpieczniej.

czyli rozumię, że musiało by być podane konto TOZ o/Zabrze, które jest administratorem zabrzanskiego schroniska? ;) wtedy tylko trzeba by było pisać juz na 100% w tytule przelewu, że na operację Kurusia i od kogo, bo juz nie chciałabym za wielkiego zamętu robić naszej sekretarce, która sie tym zajmuje :eviltong: Postaram się jutro zorientować co i jak, czy nie mialbby nikt nic przeciwko....

Posted

w sumie na hotelik tez zbiera sie na prywatne konto ale jesli by sie dało na TOZ to w sumie byloby dobrze.Jakby cos doszlo na podane konto to przelejemy to na TOZ.Tylko,ze trzeba dokladnie wiedziec ile tych pieniedzy jest zeby sie zamieszanie nie zrobilo;)

Posted

Mysia_ napisał(a):
czyli rozumię, że musiało by być podane konto TOZ o/Zabrze, które jest administratorem zabrzanskiego schroniska? ;) wtedy tylko trzeba by było pisać juz na 100% w tytule przelewu, że na operację Kurusia i od kogo, bo juz nie chciałabym za wielkiego zamętu robić naszej sekretarce, która sie tym zajmuje :eviltong: Postaram się jutro zorientować co i jak, czy nie mialbby nikt nic przeciwko....

Dokładnie, myślę, że tak :)

Posted

Porozsyłałam informacje po znajomych, mam nadzieje ze ktos sie dorzuci.W takim razie wstrzymajmy sie do jutra z przelewami,Myszka dowie sie czy mozna wpalcac a TOZowskie konto.

Posted

Asia_Klero napisał(a):
w sumie na hotelik tez zbiera sie na prywatne konto ale jesli by sie dało na TOZ to w sumie byloby dobrze.Jakby cos doszlo na podane konto to przelejemy to na TOZ.Tylko,ze trzeba dokladnie wiedziec ile tych pieniedzy jest zeby sie zamieszanie nie zrobilo;)

Ale zbieranie na hotelik to tylko udostępnianie konta. Pieniądze na koncie nie są nasze, tylko nimi dysponujemy. A na allegro cegiełkowym sprzedajemy dyplomy, a dla us to znaczy = dochód, z ktorego trzeba się rozliczać. Z dochodu nie musi się rozliczać Fundacja, która przyjmuje wpłaty jako darowizny.

Posted

nie lubię tak się rozdrabniać, ale może zbierajmy tą kasę też na konto podane w pierwszym poście? i jeśli TOZ użyczy nam swojego konta to tylko te wpłaty z Allegro bym tam szły? nie chciałabym im robić za dużo dodatkowej roboty :oops: jak myślicie? :roll:

Posted

jesli chodzi o konto na 1stronie mozna jak najbardziej kase tam przelewac.Ja i Kuba jestesmy na biezaco w sprawie Kurusia wiec wszystko bedzie wiadomo i pieniadze napewno beda bez zamieszania tam gdzie maja byc;)jak wolicie:)