Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mysia_ napisał(a):
nie lubię tak się rozdrabniać, ale może zbierajmy tą kasę też na konto podane w pierwszym poście? i jeśli TOZ użyczy nam swojego konta to tylko te wpłaty z Allegro bym tam szły? nie chciałabym im robić za dużo dodatkowej roboty :oops: jak myślicie? :roll:

Dokładnie, Tozowskie konto niech służy tylko dla allegro cegiełkowego.

Posted

Asia_Klero napisał(a):
Anijka bierzesz kwitek z poczty wypelniasz i oddajesz z kasa:P

Wiem tylko jak ostatnio byłam na poczcie to stałam chyba z godzine zanim doszłam do okienka :roll: a ja nie lubie tak czekac :eviltong:

Posted

Anijkaa napisał(a):
Wiem tylko jak ostatnio byłam na poczcie to stałam chyba z godzine zanim doszłam do okienka :roll: a ja nie lubie tak czekac :eviltong:

no to jesli juz naprawde nie dasz rady to możesz podrzucić mi do schroniska to ja przeleje na konto dla Kurusia za mnie i za Ciebie ;)

Posted

Allegro cegiełkowe musi iść na konto fundacji również z tego powodu, że osoba prywatna musiałaby mieć zgodę Min. Finansów (czy czegoś tam) na ogłoszenie publicznej zbiórki. Serio!
W każdym razie bez cegiełkowego ani rusz, na szczęście Lara jest z nami!

Przelałam 150 na konto Kurusia. Trzymam b. mocno kciuki, wybaczcie, że na razie nie będę regularnie śledzić jego wątku.

Posted

Bjuta napisał(a):
Allegro cegiełkowe musi iść na konto fundacji również z tego powodu, że osoba prywatna musiałaby mieć zgodę Min. Finansów (czy czegoś tam) na ogłoszenie publicznej zbiórki. Serio!
W każdym razie bez cegiełkowego ani rusz, na szczęście Lara jest z nami!

Przelałam 150 na konto Kurusia. Trzymam b. mocno kciuki, wybaczcie, że na razie nie będę regularnie śledzić jego wątku.

Bjutko dziekujemy :loveu::loveu::loveu: wpisze Cię do tych deklaracji na operację, żeby orientacyjnie wiedzieć na czym stoimi ;)

Posted

DEKLARACJE:
100 zł - Mysia_
50 zł - lena13
50 zł - sara_rokitnica
70 zł - Asia_Klero (z mamą i jej kolezanką)
50 zł - Kuba od Asi
50 zł - Anijkaa
150 zł - Bjuta
- __Lara
- Halbina (we wrześniu)
- dona20
- Madzia Sz. (wolontariuszka)
- Łukasz (były pracownik schroniska)
- gibon301
- funia

Posted

__Lara napisał(a):
Ja się narazie nie chcę deklarować ile wpłacę, bo nie wiem ile będzie mnie stać, też tak dopiero w okolicach września :oops:

OK. ;)

zanim pójdę spać przypominam o Kurusiu, moze ktoś przez noc go jeszcze zobaczy :cool3:

Posted

Kamila_s napisał(a):
dziewczyny czy jest allegro cegielkowe dla Kurusia???

Na razie jeszcze nie- czekamy na zgodę TOZ-u na przelewanie pieniążków z cegiełek na ich konto :)

Ale się tu działo przez noc :) może jednak uda nam się uzbierać te 2000zł :D zaraz zrobię przelew bo jutro wyjeżdżam na 2 tyg. i później nie będę miała jak ;)

policzyłam, że na razie mamy 520zł + to co dorzucą osoby które na razie nie wiedzą ile będą mogły nam dorzucić. rozesłałam wątek razem z informacjami znajomym- może ktoś pomoże?

Posted

słuchajcie, a może by tak zrobić akcję zarobkową? jako TOZ? ktoś by się musiał przejść do Kauflandu np. albo do innego takiego sklepu i zapytać czy byłoby to możliwe- wtedy parę osób stanęłoby na kasach z puszkami i pakowało zakupy... w ZHP organizujemy takie akcje i niekiedy w ciągu kilku godzin można zarobić 100zł... ja już nie zdążę się tym zająć ale może ktoś znajdzie chwilkę żeby się zorientować czy jest to możliwe...

Posted

pieniążki z Allegra cegiełkowego mogą iść na konto TOZ o/Zabrze :multi:
Kto się zajmie tym? :loveu: Tylko koniecznie trzeba dopisywać, że "Na operację Kurojada" ;) Nie będę go teraz tutaj pisać tylko prześlę na PW, żeby się nikomu numery kont nie pomyliły :cool3:
Resztę pieniążków przelewajcie na konto z pierwszego postu ;)

DEKLARACJE:
100 zł - Mysia_
50 zł - lena13
50 zł - sara_rokitnica
50 zł - Kuba od Asi
50 zł - Anijkaa
150 zł - Bjuta
50 zł - agata51
- __Lara
- Halbina (we wrześniu)
- dona20
- gibon301
- funia

Posted

Moja siostra zadeklarowała 70zl więc mozecie ją dopisać.Myszko rozmawiałaś może z wetem.Dobrze byłoby porozmawiac z tym weterynarzem ktory bedzie wykonywal zabieg(on ponoć w lecznicy jest w kazda środe)

Posted

dona20 napisał(a):
Moja siostra zadeklarowała 70zl więc mozecie ją dopisać.Myszko rozmawiałaś może z wetem.Dobrze byłoby porozmawiac z tym weterynarzem ktory bedzie wykonywal zabieg(on ponoć w lecznicy jest w kazda środe)

Pani Gosia akurat nie mogła rozmawiać, ale Sandra powiedziała Monice, żeby przekazała jej, że zbieramy na tą operację ;)

Posted

DEKLARACJE:
100 zł - Mysia_
50 zł - lena13
50 zł - sara_rokitnica
50 zł - Kuba od Asi
50 zł - Anijkaa
150 zł - Bjuta
50 zł - agata51
70 zł - Dona20 (jej siostra)
20zł-Seweryn S.
- __Lara
- Halbina (we wrześniu)
- dona20
- gibon301