__Lara Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Mysia_ napisał(a):nie lubię tak się rozdrabniać, ale może zbierajmy tą kasę też na konto podane w pierwszym poście? i jeśli TOZ użyczy nam swojego konta to tylko te wpłaty z Allegro bym tam szły? nie chciałabym im robić za dużo dodatkowej roboty :oops: jak myślicie? :roll: Dokładnie, Tozowskie konto niech służy tylko dla allegro cegiełkowego. Quote
Asia_Klero Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 ok wiec jak toz si zgodzi Mysia bedzie z nimi w stalym kontakcie i bedziemy miec jasnoc ile mamy pieniedzy;) Quote
Anijkaa Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Asia_Klero napisał(a):Anijka bierzesz kwitek z poczty wypelniasz i oddajesz z kasa:P Wiem tylko jak ostatnio byłam na poczcie to stałam chyba z godzine zanim doszłam do okienka :roll: a ja nie lubie tak czekac :eviltong: Quote
Asia_Klero Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 oj postaraj sie.Tu chodzi o zycie kurusia;) Quote
Mysia_ Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Anijkaa napisał(a):Wiem tylko jak ostatnio byłam na poczcie to stałam chyba z godzine zanim doszłam do okienka :roll: a ja nie lubie tak czekac :eviltong: no to jesli juz naprawde nie dasz rady to możesz podrzucić mi do schroniska to ja przeleje na konto dla Kurusia za mnie i za Ciebie ;) Quote
Anijkaa Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Myśle,ze pod koniec nastepnego tygodnia sie wybiore na poczte :)Wystawie swoją cierpliwość na próbe :eviltong: Quote
Bjuta Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Allegro cegiełkowe musi iść na konto fundacji również z tego powodu, że osoba prywatna musiałaby mieć zgodę Min. Finansów (czy czegoś tam) na ogłoszenie publicznej zbiórki. Serio! W każdym razie bez cegiełkowego ani rusz, na szczęście Lara jest z nami! Przelałam 150 na konto Kurusia. Trzymam b. mocno kciuki, wybaczcie, że na razie nie będę regularnie śledzić jego wątku. Quote
Asiowy_Kubut Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Postaram sie na bieżąco pisac które przelewy doszły. Już nawet zaopatrzyłem sie w internet bezprzewodowy, żebym miał dostęp podczas wyjazdów:razz: Quote
Mysia_ Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Bjuta napisał(a):Allegro cegiełkowe musi iść na konto fundacji również z tego powodu, że osoba prywatna musiałaby mieć zgodę Min. Finansów (czy czegoś tam) na ogłoszenie publicznej zbiórki. Serio! W każdym razie bez cegiełkowego ani rusz, na szczęście Lara jest z nami! Przelałam 150 na konto Kurusia. Trzymam b. mocno kciuki, wybaczcie, że na razie nie będę regularnie śledzić jego wątku. Bjutko dziekujemy :loveu::loveu::loveu: wpisze Cię do tych deklaracji na operację, żeby orientacyjnie wiedzieć na czym stoimi ;) Quote
Mysia_ Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 DEKLARACJE: 100 zł - Mysia_ 50 zł - lena13 50 zł - sara_rokitnica 70 zł - Asia_Klero (z mamą i jej kolezanką) 50 zł - Kuba od Asi 50 zł - Anijkaa 150 zł - Bjuta - __Lara - Halbina (we wrześniu) - dona20 - Madzia Sz. (wolontariuszka) - Łukasz (były pracownik schroniska) - gibon301 - funia Quote
__Lara Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Ja się narazie nie chcę deklarować ile wpłacę, bo nie wiem ile będzie mnie stać, też tak dopiero w okolicach września :oops: Quote
Mysia_ Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 __Lara napisał(a):Ja się narazie nie chcę deklarować ile wpłacę, bo nie wiem ile będzie mnie stać, też tak dopiero w okolicach września :oops: OK. ;) zanim pójdę spać przypominam o Kurusiu, moze ktoś przez noc go jeszcze zobaczy :cool3: Quote
Sabina02 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Mam zarezerwowane miejsce w hotelu u Murki dla psiaka, ktory niedawno znalazl dom. Jesli chcecie, to moge Kurusia wsadzic w to miejsce bez kolejki. Quote
Mysia_ Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 ile u Mureczki jest za hotelik dla małego psiaka? ;) Quote
Kamila_s Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 dziewczyny czy jest allegro cegielkowe dla Kurusia??? Quote
sara_rokitnica Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Kamila_s napisał(a):dziewczyny czy jest allegro cegielkowe dla Kurusia??? Na razie jeszcze nie- czekamy na zgodę TOZ-u na przelewanie pieniążków z cegiełek na ich konto :) Ale się tu działo przez noc :) może jednak uda nam się uzbierać te 2000zł :D zaraz zrobię przelew bo jutro wyjeżdżam na 2 tyg. i później nie będę miała jak ;) policzyłam, że na razie mamy 520zł + to co dorzucą osoby które na razie nie wiedzą ile będą mogły nam dorzucić. rozesłałam wątek razem z informacjami znajomym- może ktoś pomoże? Quote
__Lara Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Cudownie, w ciągu jednego wieczora uzbierała się 1/4 :lol: jestem dobrej myśli ;) Quote
agata51 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Jestem i ja. Dorzucę 50zł. Śliczny jest ten wasz Kuruś! :loveu: Quote
sara_rokitnica Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 słuchajcie, a może by tak zrobić akcję zarobkową? jako TOZ? ktoś by się musiał przejść do Kauflandu np. albo do innego takiego sklepu i zapytać czy byłoby to możliwe- wtedy parę osób stanęłoby na kasach z puszkami i pakowało zakupy... w ZHP organizujemy takie akcje i niekiedy w ciągu kilku godzin można zarobić 100zł... ja już nie zdążę się tym zająć ale może ktoś znajdzie chwilkę żeby się zorientować czy jest to możliwe... Quote
sara_rokitnica Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 agata51 napisał(a):Jestem i ja. Dorzucę 50zł. Śliczny jest ten wasz Kuruś! :loveu: dziękujemy bardzo :loveu: czyli już 570 zł :) oby tak dalej.. ;) Quote
Mysia_ Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 pieniążki z Allegra cegiełkowego mogą iść na konto TOZ o/Zabrze :multi: Kto się zajmie tym? :loveu: Tylko koniecznie trzeba dopisywać, że "Na operację Kurojada" ;) Nie będę go teraz tutaj pisać tylko prześlę na PW, żeby się nikomu numery kont nie pomyliły :cool3: Resztę pieniążków przelewajcie na konto z pierwszego postu ;) DEKLARACJE: 100 zł - Mysia_ 50 zł - lena13 50 zł - sara_rokitnica 70 zł - Asia_Klero (z mamą i jej kolezanką) 50 zł - Kuba od Asi 50 zł - Anijkaa 150 zł - Bjuta 50 zł - agata51 - __Lara - Halbina (we wrześniu) - dona20 - Madzia Sz. (wolontariuszka) - Łukasz (były pracownik schroniska) - gibon301 - funia Quote
dona20 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Moja siostra zadeklarowała 70zl więc mozecie ją dopisać.Myszko rozmawiałaś może z wetem.Dobrze byłoby porozmawiac z tym weterynarzem ktory bedzie wykonywal zabieg(on ponoć w lecznicy jest w kazda środe) Quote
sara_rokitnica Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 to już razem 640 zł :D kto zajmie się allegro cegiełkowym? :) Quote
Mysia_ Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 dona20 napisał(a):Moja siostra zadeklarowała 70zl więc mozecie ją dopisać.Myszko rozmawiałaś może z wetem.Dobrze byłoby porozmawiac z tym weterynarzem ktory bedzie wykonywal zabieg(on ponoć w lecznicy jest w kazda środe) Pani Gosia akurat nie mogła rozmawiać, ale Sandra powiedziała Monice, żeby przekazała jej, że zbieramy na tą operację ;) Quote
Mysia_ Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 DEKLARACJE: 100 zł - Mysia_ 50 zł - lena13 50 zł - sara_rokitnica 70 zł - Asia_Klero (z mamą i jej kolezanką) 50 zł - Kuba od Asi 50 zł - Anijkaa 150 zł - Bjuta 50 zł - agata51 70 zł - Dona20 (jej siostra) 20zł-Seweryn S. - __Lara - Halbina (we wrześniu) - dona20 - Madzia Sz. (wolontariuszka) - Łukasz (były pracownik schroniska) - gibon301 - funia Razem: 660 zł + reszta WPŁATY NA KURUSIA SIERPIEŃ 150 ZŁ - Bjuta 20 zł - Seweryn S. RAZEM: 170 zł Quote
Recommended Posts