Jump to content
Dogomania

PRZYBORÓWEK ZABIŁ PSA BEZ PYTANIA OPIEKUNA! SZAFIR ZA TM [*] !!!!!! Zabrano mu szansę

Recommended Posts

Posted

Piękne imię dla ślicznego chłopczyka :lol: Na drugim zdjęciu wygląda już jak niemowlak , a nie noworodek .
Tfu , tfu , niech się dobrze chowa :lol: Zawiązuj Mu czerwoną wstążeczkę :cool3:

• Replies 884
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='xmartix']urodzil się duży (a miał jeszcze większy - dlatego cesarka...) 3,950 i 59 (!) cm... :D[/QUOTE]
Kawał chłopa . Ty , z tego co pamiętam , to raczej taka drobna jesteś . Bo to już kawał czasu , jak żeśmy się nie widziały :cool3:

Posted

[quote name='xmartix']urodzil się duży (a miał jeszcze większy - dlatego cesarka...) 3,950 i 59 (!) cm... :D[/QUOTE] to już tzw odchowane dziecko :):) gratulacje wielkie , śliczniutki jest :loveu:
a Piotr to dobre imię , sama mam jednego ;)

Posted

Bardzo ładny bobas..., wszystkiego dobrego WAM życzę. [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_razz.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_wink.gif[/IMG].

Posted

Marta, zycze ci duuuuzo radosci z twoim "Maluszkiem" !! :loveu:
Czy ty czasem nie chcialas go od razu do przedszkola wyslac, ze tak go w brzuszku odchowalas?:mad::lol: Troszke go zatrzymaj przy sobie... z tymi naszymi dzieciakami to i tak taki DT - po 20-stce sie umywaja. Teraz mozesz malucha wycalowywac ile sie da- nie moze sie bronic :diabloti: pozniej bedzie marudzil i trzeba wracac do miziania psiuniek. :evil_lol: ;-)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='xmartix']urodzil się duży (a miał jeszcze większy - dlatego cesarka...) 3,950 i 59 (!) cm... :D[/QUOTE]

Gratulacje i najlepsze życzenia dla Piotrusia i jego rodziców !!!
zwłaszcza mamie gratuluję - "wynik" wspaniały !
WSZYSTKIEGO DOBREGO !!!

Posted

dzięki, młody waży prawie 5 kg obecnie..

nie mam odp na pisma jeszcze... czekam, ale już tylko na Urzędy, bo p. Wanda jakby chciała to by mi już odpisała

Posted

no pewnie lika :) nie ma jak zabić psa i nie czuć się odpowiedzialnym za to :) to tak jakby morderca ludzki miał w d.. wszystko i powiedział że on się tłumaczyć z tego nie musi i dziwić się że tyle przemocy wokół jest skoro takie podejście masz lika :) GRATULACJE! pokazujecie się z coraz gorszej strony, czekam na dalsze reakcje :) spadacie w dół człowieczeństwa szybciutko

Weronia mi pisała pw że do p. Wandy nic nie doszło, wysyłane było poleconym, martwi mnie teraz to, bo zakładając że to prawda, to pisma mogły nie dojść też do władz, w związku z tym dzwonię do tych urzędów gdzie wysyłałam z zapytaniem czy doszło, a jak nie to zgłoszę reklamację na pocztę a pisma wysyłamy z Demi jeszcze raz