BIANKA1 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Piękne imię dla ślicznego chłopczyka :lol: Na drugim zdjęciu wygląda już jak niemowlak , a nie noworodek . Tfu , tfu , niech się dobrze chowa :lol: Zawiązuj Mu czerwoną wstążeczkę :cool3: Quote
sleepingbyday Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 i czarną bandanę ;-). gratulacje!!! jak było? moja przyjaciółka niedługo rodzi, nawet mam niby asystować, chodzimy razem na szkołę rodzenia i podsyłam jej bazarki z ciuszkami ;-). Quote
xmartix Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 urodzil się duży (a miał jeszcze większy - dlatego cesarka...) 3,950 i 59 (!) cm... :D Quote
BIANKA1 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='xmartix']urodzil się duży (a miał jeszcze większy - dlatego cesarka...) 3,950 i 59 (!) cm... :D[/QUOTE] Kawał chłopa . Ty , z tego co pamiętam , to raczej taka drobna jesteś . Bo to już kawał czasu , jak żeśmy się nie widziały :cool3: Quote
lika1771 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Tak jak moj synek Piotrus tylko On juz ma 12 lat,ale zobaczysz szybko zleci niech sie zdrowo chowa Quote
Ajula Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Marta dzielna z Ciebie dziewczyna, takiego dużego chłopczyka wyhodować :D gratulacje! Quote
sleepingbyday Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 no, zanim sie objerzysz, to ten słodki bobasek będzie miał pryszcze i bedzie burkał pod nosem- oj stara, nie nudź, nie znasz się. ;-) Quote
lilk_a Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='xmartix']urodzil się duży (a miał jeszcze większy - dlatego cesarka...) 3,950 i 59 (!) cm... :D[/QUOTE] to już tzw odchowane dziecko :):) gratulacje wielkie , śliczniutki jest :loveu: a Piotr to dobre imię , sama mam jednego ;) Quote
Neris Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Gratulacje, a imię bardzo trafione, mam brata Piotra i to fajny chłop :) Quote
aanka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Bardzo ładny bobas..., wszystkiego dobrego WAM życzę. [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_razz.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_wink.gif[/IMG]. Quote
laikinia Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Marta, zycze ci duuuuzo radosci z twoim "Maluszkiem" !! :loveu: Czy ty czasem nie chcialas go od razu do przedszkola wyslac, ze tak go w brzuszku odchowalas?:mad::lol: Troszke go zatrzymaj przy sobie... z tymi naszymi dzieciakami to i tak taki DT - po 20-stce sie umywaja. Teraz mozesz malucha wycalowywac ile sie da- nie moze sie bronic :diabloti: pozniej bedzie marudzil i trzeba wracac do miziania psiuniek. :evil_lol: ;-) Quote
xmartix Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 takie dużego wyhodowałam - a lepiej nie pytajcie jak wyglądałam na koniec ciąży :D:D:D Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 I ja :) Teraz ciociu Martusiu priorytety się zmienią :) Quote
Ewa i flatki Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Gratuluję Piotrusia, też takiego wielkiego ancymona o tym imieniu urodziłam. Dbajcie o siebie ! Quote
mari23 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='xmartix']urodzil się duży (a miał jeszcze większy - dlatego cesarka...) 3,950 i 59 (!) cm... :D[/QUOTE] Gratulacje i najlepsze życzenia dla Piotrusia i jego rodziców !!! zwłaszcza mamie gratuluję - "wynik" wspaniały ! WSZYSTKIEGO DOBREGO !!! Quote
xmartix Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 dzięki, młody waży prawie 5 kg obecnie.. nie mam odp na pisma jeszcze... czekam, ale już tylko na Urzędy, bo p. Wanda jakby chciała to by mi już odpisała Quote
lika1771 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 p.Wanda jest ponad to co bedzie odpisywała i sie tłumaczyła Ona nie musi Quote
xmartix Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 no pewnie lika :) nie ma jak zabić psa i nie czuć się odpowiedzialnym za to :) to tak jakby morderca ludzki miał w d.. wszystko i powiedział że on się tłumaczyć z tego nie musi i dziwić się że tyle przemocy wokół jest skoro takie podejście masz lika :) GRATULACJE! pokazujecie się z coraz gorszej strony, czekam na dalsze reakcje :) spadacie w dół człowieczeństwa szybciutko Weronia mi pisała pw że do p. Wandy nic nie doszło, wysyłane było poleconym, martwi mnie teraz to, bo zakładając że to prawda, to pisma mogły nie dojść też do władz, w związku z tym dzwonię do tych urzędów gdzie wysyłałam z zapytaniem czy doszło, a jak nie to zgłoszę reklamację na pocztę a pisma wysyłamy z Demi jeszcze raz Quote
ulvhedinn Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Do p. Wandy wyslij za potwierdzeniem odbioru, wtedy wiesz, czy adresat odebrał, czy np odmówił przyjęcia ;) Quote
Recommended Posts