mru Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 Kofi już w domuuu :loveu::loveu::loveu: *** 3.X (sobota) wieziemy małą z Warszawy do Poznania możemy zabrać coś jeszcze w tamte rejony :smile: (prosilibyśmy o dorzucenie się do paliwa...) lub z powrotem (powrót w niedzielę) z powrotem jedzie z nami do Nowego Dworu Maz. beagielka :) możemy zawinąć do - Sochaczewa, Konina, Kutna, Łodzi, Wrześni... [SIZE=3]604 129 008 *** sunia została zabrana ze wsi (w pow. wyszkowskim) wczoraj przy okazji tej historii: Tramp uratowany! w DS. sunia jest z jesieni, więc nie ma roku umaszczenie biszkoptowe :p możliwe, że już rodziła lub miała ciążę urojoną (ex-waściciele nie wiedzą, uciekła im raz na 2 miesiące...) ludzi uwielbia :loveu: na psy najpierw reaguje nerwowo, bo się boi :) ale z moimi trzema w domu nie było problemu większego jest wrażliwa - jako kara wystarczy jej podniesiony głos lub pochawała za dobre zachowanie to naprawdę maleństwo (większa już nie urośnie, chyba że wszerz :eviltong:) straszna przylepa jest żywiołowa, lubi się bawić :) ma trochę "wieśniackich" nawyków :evil_lol: tj. jakieś szczekanie na motor hehe ale wszystko do oduczenia (i my postaramy się to załatwić) sunia jest na razie w DT - do piątku 7. sierpnia :roll: i tu razem ze swoim kolegą Trampem :) sunia jest naprawdę malutka... Quote
mru Posted August 4, 2009 Author Posted August 4, 2009 mała sunia - Zwierzaki - cafeanimal.pl LINK DO PLAKATU...> http://www.sendspace.pl/file/bfe822c63cac1dffdfce77e Quote
mru Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 zrobiłam dla małej plakat :smile: tekst z plakatu można używać do ogłoszeń :smile: *** Sunia została zabrana ze wsi, gdzie nikt się nią nie zajmował, a jej życie było w niebezpieczeństwie… Jest bardzo młoda – nie ma nawet roku! Nie ma jeszcze imienia, nie ma rodziny i nic oprócz własnej obróżki i miseczki. POTRZEBUJE SWOJEGO CZŁOWIEKA – na razie jest przekazywana z rąk do rąk… Uwielbia jeździć samochodem, dogada się z innymi psami, ale z kotami może być problem :) potrafi zachować czystość w domu. Suna jest bardzo żywiołowa, lubi się bawić. Nadaje się zarówno na kanapę jak i do domu z ogródkiem! Szukamy domu tymczasowego lub stałego. Na terenie Warszawy oferujemy poradę behawiorysty-szkoleniowca :) SUNIA POKOCHA OD ZARAZ! Warunkiem adopcji będzie podpisanie umowy adopcyjnej z zapisem o sterylizacji oraz przedadopcyjna wizytacja domu. Kontakt w sprawie adopcji: [email protected] 604 129 008 *** dzięki! :-D dziś odwiedziny :diabloti: Quote
koosiek Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 To ja zajrzę :) Fajnie, że z Trampem się udało tak szybko i moje ogłoszenia nie były potrzebne, może to dobra wróżba dla Małej (chciałoby się, chciało :roll:). Quote
mru Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 nooooo chciało chciało :) rozpuściłam już wici po znajomych, każdy pyta gdzie może dzieki koosiek, że wpadłaś :) ja zrobię cafeanimal na razie tak szybciutko Quote
sonikowa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Jestem u mojej ulubienicy :-) Mam nadzieję, że szybko znajdzie domek, ale czy jest jakiś plan co po piątku z nią będzie?.. Quote
mru Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 no proszę :) dla niektórych jest "strasznie brzydka" :razz: a dla innych jest ulubienicą :loveu: dla mnie jest naprawdę ładna i zgrabna i słodka :) dziś do niej jadę, może foty jakieś się uda zrobić, chociaż pogoda słaba :cool3: Quote
koosiek Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 A z której strony ona brzydka? Bo ja nie widzę ;) Quote
mru Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 ja nie wiem z której :eviltong: byliśmy u małej :) ciocia ocenia sunię bardzo dobrze mała trzyma czystość (tylko raz nie wytrzymała 8 godzin) coś tam obgryzła, ale w sumie zniszczeń nie odnotowano ;) butów nie ruszyła, a były na wierzchu a muszę nadmienić, że ciocia normalnie w dzień w pracy jest :) sunia zaszczepiona, dostała tabletki na odrobaczenie wścieklizna za tydzień na smyczy coraz lepiej zasuwa... :cool3: już nie próbuje wychodzić z obroży ani nic, więc w sumie naprawdę nieźle wypada! wet orzekł, że nie rodziła :p Quote
sonikowa Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Super mądrala z niej! Wiedziałam, że to bystra panna :-) Quote
mru Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 najpierw portretowo... tu TZ oczywiście łapę wepchał :mad: Quote
mru Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 taka jestem śmieszna ;) bo jeszcze mnie pchły gryzą taka jestem mała taka jestem kochana słodka i zabawna Quote
sonikowa Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Ja w niej widze wyraźne pokrewieństwo (zwłaszcza przez łaty na skórze brzuszka) do mojego świrniętego kundla Sonika. W domu - tylko podusie i kanapy, na niczym innym doopki nie połozymy. Poza domem - Sonik waleczne serce, broni nas przed wszystkim i wszystkimi :evil_lol: No i ta inteligencja bijąca z oczu! Cudna sunia, no zakochana w niej jestem po prostu. Quote
mru Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 cieszę się :D sunia jest strasznie fajna jak przyjechaliśmy to nie wiedziała z tej radości na które z nas skakać :) hihi przypominam, że sunię w Warszawie można osobiście poznać :evil_lol: dziś miałam telefon w jej sprawie (z cafeanimal) odebrać nie mogłam, bo byłam w pracy ktoś pytał (smsowo, bo napisałam, że ew po południu mogę rozmawiać i żeby napisał o co chodzi :) i że maila też można pisać, bo mam stały dostęp w pracy też) gdzie przebywa sunia odpisałam, że w Warszawie, to się już ten ktoś nie odezwał :( ale fajnie, że już ktoś pytał :) podoba się znaczy :multi: boję się tylko, że ona się nie dogada z sukami arwenki :( nie wiem co wtedy zrobię :( w sobotę raniutko zabieram ją od cioci w weekend jestem w domu więc będziemy rodzinnie niańczyć czwórkę hihi :eviltong: (w tygodniu pracuję i nie chcę zostawiać taty, który chodzi z moimi psami w dzień, dodatkowym futrem :() może przywyknie do innych psów w domu arwence na pewno pomożemy z dogadaniem się suk ale kurcze arwenka prosiła, żeby suka była w miarę niekłopotliwa :roll: bo ma dużo zajęć... rozumiem ją całkowicie. no zobaczymy :roll: może mała nie jest taką znów żyletą, muszę to jeszcze obadać. Quote
sonikowa Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Kurcze, nie wiadomo jak będzie z tymi sukami, mała wygląda na charakterną bestię.. Ja niestety jej nie mogę wziąć bo mam w domu taka dość chwiejną równowagę między swoimi psami, i każdy nowy element (naweet jak moja dłuzsza nieobecnośc, dodatkowy spacer, nie wspominając o dodatkowym psie ;-)) prowadzi do niebezpiecznych awantur. Komu by tu ją podrzucić, komu, komu.. Quote
mru Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 coś wymyślimy :p jeszcze nie wiem co, ale coś na pewno... :roll: może dla niej nie będzie różnicy czy pies czy suka, a z moimi psami był spokój :) w sumie się ignorowali co oni już w ogóle przestali drukować psiaki w metrze? :razz: Quote
mru Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 sunia od dziś u mnie :) więc mamy 4... :diabloti: z moimi chłopakami dogadała się w 10 minut chce dominować :diabloti: ale bezkrwawo. nie wiem, jak z sukami, no ale z psami zupełnie normalnie :cool1: trochę ciężko z trzema na raz iść na spacer (Skrzeka mi już darowano hihi mimo, że siostra wyjechała) ale mam TZta ;) poza tym wyczesałam i zrobiłam fotki jakieś :) zaraz wrzucam ;) Quote
mru Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 aha, na sunię wołamy Kofi (coffee, Anan?) bo ona jest taka kawowa, a Mokka lub Latte... brzmią źle :eviltong: a Kofi, bo... (znacie ten żart? Hu is the new leader of China?) Kofi Anan? No, thanks. And Condie, call me George. YouTube - a conversation between Bush and Condoleezza Rice :evil_lol: Quote
Trampowa Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Mru!!! Ona jest cudowna!!! Piękna!!! Taka malutka!!! :loveu::loveu::loveu: A nie wiesz jak ona do dzieci? Wiesz, Mru, że gdybym mogła wtedy odejść od Trampa i podejść do samochodu, do Kofi, to ona by już nigdzie dalej nie pojechała? Quote
Recommended Posts