mru Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 nooo, już silnik grzejemy ;););) koszty sie jakoś rozłożą, bo z Poznania będzie jechała z nami beagielka :p wiec przy okazji i ona się załapie :lol: Quote
Kofi the Charming Beauty Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Ooo super! Zawsze ekonomiczniej:) Czekamy na dogwagon:lol::lol::lol: Musz przygotuje mapkę jak do nas dotrzeć kierując się z Wawy. Awaiting...:loveu::loveu::loveu: Quote
Weronia Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 mru napisał(a): Kofi ze wsi spod płota do Poznania :-o aaaaaah! Będzie mieszkała w Poznaniu, to szczęściara. Quote
sonikowa Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Ciotki, a w tym szczęściu swoim zajrzyjcie do starego konika. Nikomu nie życzyłabym takiego życia jak on miał, ale on wciąż jeszcze się nie poddał. Jest bezpieczny u Biafry, ale pomoc potrzebna :-) http://www.dogomania.pl/forum/f1208/oki-stary-slepy-kulawy-kon-potrzebuje-pomocy-143539/ Quote
Weronia Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 mru napisał(a):nooo, już silnik grzejemy ;););) koszty sie jakoś rozłożą, bo z Poznania będzie jechała z nami beagielka :p wiec przy okazji i ona się załapie :lol: Naszą śmieszną mini Bigi będziesz wiozła:multi: Matko, co tu się na tym wątku dzieje, same szczęśliwości. Mru, umówiłaś się z Tomo już? Jak nie wstąpisz do Przyborówka, to będzie kara! Quote
mru Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [quote name='Weronia'] Mru, umówiłaś się z Tomo już? Jak nie wstąpisz do Przyborówka, to będzie kara! Tak, Tomo chce mi podrzucić Bigielkę przed 12 w niedzielę do Poznania :roll: Ciebie nie podrzuci razem z nią? ;) Musz przygotuje mapkę jak do nas dotrzeć kierując się z Wawy. oo fajnie :D będziemy jechać od strony A2 ofc ;) Quote
mru Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 wow, fajnie, pani Irena od Mini juz do mnie dzwoniła :) żeby się mniej-więcej umówić i takie tam :) lubię takich ludzi :p porządnie, w kontakcie i na ostatni guzik nice nice aż miło współpracować (pani kazała też Mini dopieścić ;)) aaa, muszę Kofi plecaczek spakować już :diabloti::placz: Quote
Kofi the Charming Beauty Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Pakuj...2 dni!!! Będzie jej dobrze, postaramy się:loveu::loveu::loveu:Ok, będzie mapka od A2:) Quote
mru Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 pakuję :placz: Kofi mnie dziś rano rozbroiła, bo zaczęła się do mnie tulić i kłaść na mnie ;) a ja musiałam się zbierać do pracy... :razz: Quote
Kofi the Charming Beauty Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Such a a heart-throb:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jestem roz-czu-lo-na na maksa. Ona już Cię kocha:) W "Samotnych" Ondricka była taka scena - jadą autem ten marihuanista (mój ukochany Machacek;) z pasażerem i ten pierwszy mówi, że gdy ktoś kogoś lubi to zostawia przy tej osobie swoje światełko. I wg mnie każdy ma wokół siebie taki rój światełek od wszelkich istot, z którymi los go zetknął i w jakiś sposób związał - czy to sympatią, czy miłoscią, życzliwością, dobrą myślą. Jestem przekonana, że masz już teraz nawet takie światełeczko od małej Kofi, które do końca świata Cię nie opuści. To bardzo wspierająca świadomośc, gdy się w nią wierzy. PS I wierzę, że nie reagujesz tak nerwowo jak ów pasażer Jakuba na wieść, że otaczają Cię takie światełka:cool3::cool3::cool3: Quote
Kofi the Charming Beauty Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Jeden dzień. I dwie nocki. We are sooooo waiting:iloveyou::iloveyou::iloveyou: Na zamówienie (z pełną psią wyprawką) niestety jeszcze czekamy. Co na cito musimy skompletować? Mamy kocyk do spania czyli miseczki, smycz i obrożę? Aaaaa piłeczkę jakowąś. I jedzonko oczywiście. Quote
obraczus87 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Przepraszam za offa. Prosze o pomoc, wejdzcie i zerknijcie. http://www.dogomania.pl/forum/f1161/zora-seniorka-od-dr-k-obecnie-w-celestynowie-pilnie-prosimy-o-deklaracje-brakuje-350z-146608/index7.html#post13075191 Quote
Weronia Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 mru napisał(a):Tak, Tomo chce mi podrzucić Bigielkę przed 12 w niedzielę do Poznania :roll: Ciebie nie podrzuci razem z nią? ;) No mruuu! Jak to? To nie wpadniesz do Przyborówka?? Quote
mru Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Kofi the Charming Beauty napisał(a): PS I wierzę, że nie reagujesz tak nerwowo jak ów pasażer Jakuba na wieść, że otaczają Cię takie światełka:cool3::cool3::cool3: a co on zrobił? :oops: Kofi mnie kocha no jasne ;) przekonałam sie o tym jak ją odbieraliśmy wtedy tym ludziom :cool3: (a przecież jeszcze nie była u mnie na stałe) jak tylko nasze auto (!) zobaczyła to przyleciała i zanim zdążyłam odpiąć pasy już siedziała mi na kolanach :loveu::eviltong: nie sądziłam, że aż takie emocje ma do mnie :-o do nas obojga, bo TZta też wylizała od razu hihi Weroniu, ja zabieram oprócz beagielki też jeszcze jednego psiaka i kota z Poznania :roll: a przed 12 musimy wyjechać chyba, że w sobotę wieczorem się spotkamy bo my rano w niedzielę to nie damy rady przyjechać :( już się z Tomo i Mini umówiłam na 9-9:30 w centrum Quote
mru Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 wiem, Kofi ma na sobie mini-kolczatkę ale nie martwcie się, ona jej w sumie nie nosi :cool1: zabraliśmy ją na szkolenie, ponieważ ostatnio, jak pisałam, była strasznie cięta na psy a podzialiśmy gdzieś jej mini-zacisk... :oops: ale jak już pisałam - Kofi na szkoleniu była bardzo grzeczna Kofitek to jest taki właśnie, że z każdego robi sobie fotel śmiejemy się, że chodzi po ludziach :eviltong: Quote
Kofi the Charming Beauty Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 A pan po prostu się wystraszył że co jakieś światełka go otaczają a potem odetchnął z ulgą bo się okazało że on taki mało otwarty:( człowiek. No może światełko tej papużki było;) Spokój zachowaj, bo wiesz,..... światełek masz pełno;)))) Jeszcze noc i trochę dnia i będziecie!:loveu::loveu::loveu: Kofinka jaka elegancka!!! Jak prawdziwa dama! Główka w górze, grzbiecik wyprężony, ogonek elegancko. Prawie jak na pokazie:cool3::cool3:;) A Kofi powinna nosić zaciskową obrożę? Bo ciągnie? My byśmy najpierw chyba spróbowali bez... Quote
mru Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 nie tam, nie powinna :) spokojnie możecie chodzić na najnormalniejszej na świecie my chodzimy na tej, co ona ma na sobie (kolorowej takiej) Kofi ciągnie, ale tylko na początku (ma straszne emocje jak wychodzi hihi) problem nie w tym, że ciągnie (bo tego się nie czuje nawet jeśli hihi) tylko, w tym, że pierwszy raz na szkoleniu chciała zjeść każdego psa :D i wtedy właśnie założyliśmy jej zaciszczek ale już tym razem była super grzeczna :cool3: kolczatka i tak odwrócone kolce miała :eviltong: Quote
Kofi the Charming Beauty Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Super:))) Wielki duch, małe ciało. Nie mieści się;) Ale pojętna uczennica. Zobaczymy jak pójdą jej siady, dajłapki i waruje u nas:cool3::cool3::cool3:Damy radę! Habilitację może nawet zrobi:razz: Quote
sonikowa Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Przepiękna jest, ciągle to piszę, ale ma w sobie coś niezwykłego. I Jedyna w swoim rodzaju :-) Quote
Kofi the Charming Beauty Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Nocka. Czekamyyyyyyyyyy:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
mru Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 dobra, ja już chyba spakowałam klamoty tak sie rozglądałam za rzeczami Kofi... eeeh ona właściwie nic swojego prywatnego nie ma :shake: książeczkę zdrowia (nuuuda), obróżkę (eee tam), smyczkę (po labradorku w spadku dostała, jej własna zaginęła w akcji) i węzełek, czyli ulubiona zabaweczka (not that bad) i tyle o... :shake: reszta - wszystko wspólne z moimi ;) To już ostatnia nocka bez Kofi dla Was :diabloti: dla mnie ostatnia :placz: a Kofi mnie zdradziła i poszła z rodzicami spać :cool1: Quote
mru Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 a ja ciagle mam banerek Kofi w podpisie :splat: Quote
zuzlikowa Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 I.....no i jak u Kofinki? O wieści proszę pięknie. Quote
mru Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 no zaraz ruszamy dopiero :D wieści takich już domkowych spodziewać się trzeba popołudniem :cool3: Quote
Recommended Posts