mru Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Trampowa napisał(a): Wiesz, Mru, że gdybym mogła wtedy odejść od Trampa i podejść do samochodu, do Kofi, to ona by już nigdzie dalej nie pojechała? dammit! :eviltong: kurczę no! :razz: ona do dzieci myślę spoko, trochę się nakręca w zabawie i trzeba czasem ryknąć, że "feeeee" bo gryzie hihi :D ale zabawowo ;) (dzieci to tam były na wsi nawet) koty goni :( pewnie możnaby ją oduczyć, ale ona jest taka hihi wiejska :razz: szczeka bardzo, jak słyszy, jakiegoś psa czy widzi na spacerze, ale znów jak się powie feee to wie, o co chodzi, kładzie uszy o sobie i się przymila hehe :loveu::eviltong: więc to jej na pewno przejdzie plus jest taki, że Trampa zna i bardzo się lubili (a on za nią biegał hihi do płota) aha, ona ma zachowania typowo szczeniackie jeszcze (znaczy oprócz tego, że NIE sika w domu hihi) - lata, bawi się, zaczepia inne psy :razz::eviltong: Quote
sonikowa Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Piekna jest i to futerko ma jeszcze takie jakby szczenięce.. Quote
mru Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 no możliwe :) futerko ma takie dziwne jakby na grzbiecie miała takie, które powinna stracić czy coś nie wiem, nie miałam szczeniaka nigdy hihi :evil_lol: Quote
mru Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Kofi będzie próbowała iść jutro na DT do arwenki (zobaczymy jak z sukami:roll: mała trochę chce dominować... :/) poszliśmy dziś więc na szczepienie na wściekliznę no i umówić się na sterylizację. ale najpierw poprosiliśmy weta, żeby obejrzał ją czy przypadkiem cieczki nie ma :razz: bo tak... śladów w domu nie ma, nie liże się jakoś specjalnie, na spacerach nie znaczy (w ogóle rzadko sika, bo wszystko wącha i jest bardzo zajęta)... ale wczoraj jak TZowi się wpakowała na kolanka to miał stróżkę krwi na spodniach :roll: no i wet faktycznie mówi, że powiększony srom jest ale żeby obserwować, skoro nie ma innych oznak cieczki (oby to jednak była cieczka...) pociesza mnie to, że moje chłopaki ją czasem wąchają, a jak nasika to też chcą do tego leźć od razu no i ona się do nich wypina trochę :roll: ja się nie znam na sukach ostrzegam :D całe życie psy mam. chłopaków ;) no więc wyszliśmy z niczym :razz: wścieklizna za 3 sterylka nawet za 7 tygodni. o tyle. więc arwence muszę napisać, bo w sumie trochę się sytuacja skomplikowała :roll: wet zapytał - ile ona ma tygodni? :evil_lol: a ja: ona ma 11 miesięcy... :eviltong: Quote
mru Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 chyba nie pisałam, ale Kofi ma podwójne kły na górze :D Quote
jotpeg Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 przesliczna. taki szczeniak za starszakow. kolory i pysio przesliczne :loveu::loveu: Quote
mru Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 mała już odprowadzona do arwenki :) pewnie znów trafi do nas na weekend, bo arwenka wyjeżdża pewnie ale my już wrócimy do tego czasu :p oh, smutno mi było ją zostawić :( żal mi tych psich oczu oddawanych z rąk do rąk ale w sumie ona wszystkich kocha :eviltong: ciekawe, jak ona tam :):roll: Quote
arwenka Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 troche poplakala jak wyszliscie, ale zajelam ja przysmaczkami, zabwkami i przytulaniem i sie wyluzowala. z mala moja suczka sie niezle dogaduja, tlyko jest krzyk jak sie kofi zbliza do kanapy, ktora jest wlasnoscia myszki. teraz kofi spi na moim lozku brzuchem do gory. czesto tu nie bede zagladac, wybaczcie, musze czas poswiecic na akcje szukania nowych domow t i s w wawie. Quote
sonikowa Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Jak to dobrze, ze Kofeńka umie się jednak zachować :-) Jest taka piękna, no po prostu nie mogę jak ten jej wdzieczny pyszczzek widzę! Quote
mru Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 arwenka nie dzwoniła, znaczy wszystko ok :lol: niedługo się spotkamy z Kofi, zabierzemy ją na jakiś spacer czy coś :) Quote
mru Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Kofi robiła dziś za sprzęt szkoleniowy :diabloti: http://www.dogomania.pl/forum/f1075/przyjdz-z-psem-na-szkolenie-wwa-zakonczony-sierpniowi-141309/index23.html#post12800801 mam nadzieję, że wyniosła coś z dzisiejszych (bogatych) przeżyć :evil_lol: z obyciem u niej ciężko, ale chyba zaczyna rozumieć w czym rzecz :cool3: wielki świat czeka na małą Kofi w końcu, nie? :cool1: Quote
arwenka Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 przepraszam za brak odzewu. juz si e poprawiam! kofi jest cudowna! oczywiscie jak na szczeniaka przystalo jest straszliwym urwisem i wyglada na to, ze nie potrzebuje specjalnie snu.. dzisiaj jak probowalam ja ululac do snu, zeby moc popracowac, w koncu sama zasnelam, a jak sie obudzilam, to kofi nie spala, a sznurki od spodni dresowych, w ktorych zasnelam byly poobgryzane.. kofi jest bardzo madra suczka. dzisiaj nauczyla sie chodzic na swoje miejsce na komende. oczywiscie to jest dla niej straszne nieszczescie, bo raz, ze wolalaby na lozku pobrykac, dwa, ze musi wtedy przestac rozrabiac. ale jest dzielna i posluszna. przez tydzien w domu byly tlyko 2 kupy i jedna na klatce pierwszego dnia (po powrocie ze spaceru...) wiec jest niezle. tlyko juz ze 3 razy wymiotowala, ale jak sie je rozne niejadalne rzeczy, to jak moze byc inaczej..:shake: kofi na pewno szybko znajdzie domek, bo jest kochanym malym grzecznym groszkiem. musze sie jej szybko pozbyc, bo jest az zbyt kochana;) Quote
mru Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 tak, Kofi jest zabójcza niestety :roll: łatwo się zakochać, no i jej łatwo... :roll: Kofi u mnie chwilowo :) zabieramy ją jutro na wycieczkę ;) na socjalizację :diabloti: i obronę hahaha :evil_lol: Quote
sonikowa Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 mru napisał(a): obronę hahaha :evil_lol: Widzialam kiedys filmik z zawodow IPO na ktorym jakas znana trenerka (nie pamietam nazwiska, bo az tak sie tym nie interesuje), pokazala jak wszykolila swojego malutkiego pieska w typie terriera. Maluch robil wszystko to co owczary - rzucal sie na rekaw, potem puszczal, siadal, czekal na komende, znow sie rzucal. Caly czas przy tym merdal ogonem ze szczescia. Wiec moze i Kofi?;-) Quote
mru Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 no pewnie, że tak! :cool1: tylko trzebaby było uszyć taki mały rękawek :evil_lol: za tydzień można szczepić Kofi na wściekliznę jutro ruszam z ogłoszeniami dziś nie moglam, bo pierwszy dzień po urlopie i takie tam... :razz: kto umie robić jakieś ładne allegro? :cool3: zapłacę za wyróżnienie. jeśli ktoś chce mi pomóc - na pierwszej stronie jest tekst do ogłoszeń (ten z plakatu :) w wersji do kopiowania :D Quote
mru Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 zrobiłam na razie: eoferty kupsprzedaj 4lapy ogloszenia.szukanie kokosy kupiepsa mojpupil adopcjepsow przygarnijzwierzaka Quote
mru Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 i wyróżniona skromnie alegratka 11miesięczna Kofi - mala niczym kot szuka domu! Quote
mru Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 może w Metrze... Kofi - Zwierzaki - cafeanimal.pl Quote
Recommended Posts