Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ten pies chyba coś ode mnie chce :placz: Dziewczyny, czy długo on jest w tym schronisku? Chodzi mi o to, czy na tyle już się zadomowił, że zaczął sobie dobrze radzić?

Posted

Coś marnie idzie allegro, tylko 67 oglądało.....za 4 dni się kończy. Może powtórzę a i spróbuję wysłać gdzieś indziej? Może do wasset? To taka gazetka darmowa. Ogłaszają tam też zwierzaki....

Posted

Tu też cicho ! Dowiedziałam się , że jest szansa na domek dla Betiego , ale to nic pewnego , a więc nic więcej nie piszę. Może zrobić mu allegro. Ma już ogłoszenie na jednym forum. Trzeba pościągać więcej ludzi na wątek !!

Posted

Beti jakoś radzi sobie w schronisku,z utęsknieniem czeka do wieczora,bo wtedy wychodzi na spacer.Niestety bywa tak,że wolontoriasze nie zawsze mają do niego dostęp(wczoraj był w kojcu do którego trzeba było przejść obok dość agresywnego psa)i Betek nie poszedł na spacer za to płakał strasznie:-(
Ten pies się po prostu marnuje w schronisku:shake:oaza spokoju i łagodności.

Posted

właściwie stron było więcej, tylko mi jakoś wcieło resztę linków:shake:

Tu są wszystkie strony na których Go ogłosiłam, nie sugerujcie się tytułami, bo to tylko spis tych stron gdzie Go ogłosiłam.

Darmowe anonse ogłoszenia PL,darmowe ogłoszenia,anonse ogłoszenia PL (po akceptacji)

Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się

Darmowe ogłoszenia drobne, praca, mieszkania, sprzedam, towarzyskie, Polska, Anglia, Świat: Warszawa

Animalia.pl :: Internetowy serwis o zwierzętach, sklep zoologiczny

ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl

ogłoszenia :-: Lecznica Małych Zwierząt :-: Zbigniew Mozga

Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa

Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse

Ogłoszenia Najpewniej.pl - Karol-piekny bernardyn szuka domu! - Bernardyny

Mammisia.pl - Ogłoszenia zwierzęta. Wszystkie zwierzęta. Oddam, sprzedam, kupię, zamienię!

Ogłoszenia zwierzęta Rzeszów Podkarpackie - Petsy

Karol-piękny bernardyn szuka domu! - Vendito - Polska

Karol-piekny bernardyn szuka domu! - Czstochowa - Oddam psa na Morusek.pl

Karol-piekny bernardyn szuka domu! - Częstochowa - adpedia.pl

Karol-piekny bernardyn szuka domu! - Częstochowa - Zwierzęta

Szybkie darmowe ogłoszenia. Szybko sprzedam pl

Pchli Targ - Ogłoszenia drobne

Karol-piękny bernardyn szuka domu! - ogloszenia.e-gratka.info

Ogłoszenia drobne Rzeszów Podkarpackie Darmowe bezpłatne ogłoszenia drobne baza ogłoszeń drobnych Rzeszów - Bezpłatne Ogłoszenia drobne z Twojego miasta

Ogłoszenia o psach: kupię psa, sprzedam, oddam psa, szczeniaka, szczeniaczka

Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa (po akceptacji)