MARCHEWA Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Na razie nikt nie pytał o Beethovenka:shake: Quote
Paulina_mickey Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Beti będzie miał ogłoszenia zrobione przez osobę chętną, która zgłosiła się do mnie na naszej klasie :loveu: Bardzo serdecznie dziękuję :buzi: Jak dostanę linki do stron to wkleję. Quote
LACRIMA Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Ten pies chyba coś ode mnie chce :placz: Dziewczyny, czy długo on jest w tym schronisku? Chodzi mi o to, czy na tyle już się zadomowił, że zaczął sobie dobrze radzić? Quote
Kaas1 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Coś marnie idzie allegro, tylko 67 oglądało.....za 4 dni się kończy. Może powtórzę a i spróbuję wysłać gdzieś indziej? Może do wasset? To taka gazetka darmowa. Ogłaszają tam też zwierzaki.... Quote
gazzy Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Tu też cicho ! Dowiedziałam się , że jest szansa na domek dla Betiego , ale to nic pewnego , a więc nic więcej nie piszę. Może zrobić mu allegro. Ma już ogłoszenie na jednym forum. Trzeba pościągać więcej ludzi na wątek !! Quote
gazzy Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Później dopiero doczytałam o tym allegro. ;) Quote
MARCHEWA Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Beti jakoś radzi sobie w schronisku,z utęsknieniem czeka do wieczora,bo wtedy wychodzi na spacer.Niestety bywa tak,że wolontoriasze nie zawsze mają do niego dostęp(wczoraj był w kojcu do którego trzeba było przejść obok dość agresywnego psa)i Betek nie poszedł na spacer za to płakał strasznie:-( Ten pies się po prostu marnuje w schronisku:shake:oaza spokoju i łagodności. Quote
Paulina_mickey Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Ogłosze Go jeszcze raz na cafeanimal Quote
MARCHEWA Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Na razie cisza,nikt nie dzwonił,nikt nie pytał:shake: Quote
Paulina_mickey Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Beti ogłoszony na: Darmowe anonse ogłoszenia PL,darmowe ogłoszenia,anonse ogłoszenia PL Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się Darmowe ogłoszenia drobne, praca, mieszkania, sprzedam, towarzyskie, Polska, Anglia, Świat: Warszawa Animalia.pl :: Ogłoszenia On patrzy sercem!Pokochaj Go! - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl ogłoszenia :-: Lecznica Małych Zwierząt :-: Zbigniew Mozga Betuś nie widzi chyba od urodzenia. Trz / Bernardyn / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse Ogłoszenia Najpewniej.pl - On patrzy sercem!Pokochaj Go! - Bernardyny Mammisia.pl - Ogłoszenia zwierzęta. Wszystkie zwierzęta. Oddam, sprzedam, kupię, zamienię! Ogłoszenia zwierzęta Rzeszów Podkarpackie - Petsy On patrzy sercem!Pokochaj Go! - Vendito - Polska Quote
MARCHEWA Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Paulina:loveu:jesteś kochana,bardzo dziękuję za ogłoszenia. Quote
Paulina_mickey Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 właściwie stron było więcej, tylko mi jakoś wcieło resztę linków:shake: Tu są wszystkie strony na których Go ogłosiłam, nie sugerujcie się tytułami, bo to tylko spis tych stron gdzie Go ogłosiłam. Darmowe anonse ogłoszenia PL,darmowe ogłoszenia,anonse ogłoszenia PL (po akceptacji) Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się Darmowe ogłoszenia drobne, praca, mieszkania, sprzedam, towarzyskie, Polska, Anglia, Świat: Warszawa Animalia.pl :: Internetowy serwis o zwierzętach, sklep zoologiczny ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl ogłoszenia :-: Lecznica Małych Zwierząt :-: Zbigniew Mozga Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse Ogłoszenia Najpewniej.pl - Karol-piekny bernardyn szuka domu! - Bernardyny Mammisia.pl - Ogłoszenia zwierzęta. Wszystkie zwierzęta. Oddam, sprzedam, kupię, zamienię! Ogłoszenia zwierzęta Rzeszów Podkarpackie - Petsy Karol-piękny bernardyn szuka domu! - Vendito - Polska Karol-piekny bernardyn szuka domu! - Czstochowa - Oddam psa na Morusek.pl Karol-piekny bernardyn szuka domu! - Częstochowa - adpedia.pl Karol-piekny bernardyn szuka domu! - Częstochowa - Zwierzęta Szybkie darmowe ogłoszenia. Szybko sprzedam pl Pchli Targ - Ogłoszenia drobne Karol-piękny bernardyn szuka domu! - ogloszenia.e-gratka.info Ogłoszenia drobne Rzeszów Podkarpackie Darmowe bezpłatne ogłoszenia drobne baza ogłoszeń drobnych Rzeszów - Bezpłatne Ogłoszenia drobne z Twojego miasta Ogłoszenia o psach: kupię psa, sprzedam, oddam psa, szczeniaka, szczeniaczka Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa (po akceptacji) Quote
monika55 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 To teraz trzymac kciuki za oddzew. Quote
Kaas1 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 wystawiłam ponownie Allegro. Oby to coś dało...... Beti, też Beethoven, nie widzi, ale też wielki.. (740125621) - Aukcje internetowe Allegro Quote
LACRIMA Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 to jest ładne allegro, chwyta za serce Quote
Kaas1 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Ech, żeby jeszcze było skuteczne..... Quote
MARCHEWA Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Poczekamy,zobaczymy.....może wreszcie ktoś wspaniały go wypatrzy;) Quote
Recommended Posts