MARCHEWA Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Dzisiaj spotkałam pewną panią,która kiedyś mieszkała obok mnie i która jest wielką miłośniczką zwierząt.Teraz mieszka na wsi w dużym domu z ogrodem,więc postanowiłam jej wspomnieć o Betku,tym bardziej,że kiedyś mieli takiego dużego misia.Pani ta bardzo wzruszyła się po tym co usłyszała i obiecała pomóc w szukaniu domku dla Betka,sama ma już 3 psy i 5 kotów więc zabrac go nie może,powiedziała mi,że gdyby jej znajoma nie wyjeżdżała do USA i gdyby nie przyjęła do siebie jej psa na 100% zabrałaby Betusia. Quote
MARCHEWA Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Jest światełko w tunelu:loveu: Dzisiaj pierwsze spotkanie i pierwsza rozmowa w jego sprawie.Nic wiecej nie piszę,bo nie chce zapeszyć.Dziewczyny-trzymajcie kciuki;) Quote
Kaas1 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Ależ to byłoby wspaniale:) czekamy na dobre wieści.... Quote
Paulina_mickey Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Wow to jest szansa :multi: Co tam? Quote
monika55 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Trzymam mocno wszystkie palce. Na chwile puscilam zeby napisac. Quote
MARCHEWA Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Siedzę jak na szpilkach.Za pół godziny dowiem się,jaka jest decyzja Pani zainteresowanej adopcją Betusia.Bardzo mi zależy,aby trafił do tego domu,bo wiem,że miałby tam jak w raju,Pani jet bardzo wrażliwym i dobrym człowiekiem,mieszka w domku z ogrodem,jest tam już jeden Kajtuś ze schroniska,więc Betuś miałby też towarzystwo. Musimy jeszcze chwilę poczekać....chyba zjem paznokcie:evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Mam nadzieje, że ta cisza to wróżyć będzie tylko same dobre rzeczy Quote
monika55 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 I co z misiaczkiem. Marchewa, zlituj sie. Quote
zuzlikowa Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 monika55 napisał(a):I co z misiaczkiem. Marchewa, zlituj sie. I co...napiszcie jaka decyzja...trochę ostatnio boję się ciszy! Napiszcie! Quote
MARCHEWA Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Właśnie dostałam telefon. I.............Betuś idzie do nowego domku:laola: Dzisiaj o 15.00 dogadamy szczegóły.Nowa Pani Betusia do schroniska po niego nie pójdzie,bo nie może znieść widoku i pisków tych psiaków,ostaniego psa wybrała podobnie,po śmierci jej 14-letniego psiaka wysłała znajomego,aby poszedł do schroniska i zabrał psa najbardziej potrzebującego,nie liczył się wygląd,wiek,płeć.Tak trafił do niej Kajtek. Myślę,że jutro najprawdopodobniej zaprowadzę Betunia do jego nowej rodzinki:loveu::loveu::loveu: Quote
zuzlikowa Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='MARCHEWA']Właśnie dostałam telefon. I.............Betuś idzie do nowego domku:laola: Dzisiaj o 15.00 dogadamy szczegóły.Nowa Pani Betusia do schroniska po niego nie pójdzie,bo nie może znieść widoku i pisków tych psiaków,ostaniego psa wybrała podobnie,po śmierci jej 14-letniego psiaka wysłała znajomego,aby poszedł do schroniska i zabrał psa najbardziej potrzebującego,nie liczył się wygląd,wiek,płeć.Tak trafił do niej Kajtek. Myślę,że jutro najprawdopodobniej zaprowadzę Betunia do jego nowej rodzinki:loveu::loveu::loveu: Trzymam mocno kciuki za chłopaczka i jego nową rodzinkę!!! MOCNO!!! Quote
jkp Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Na razie trzymam kciuki zacisniete mocno , oby tarfił mu sie dom Quote
MARCHEWA Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 jkp napisał(a):Na razie trzymam kciuki zacisniete mocno , oby tarfił mu sie dom Jkp,domek jest już zdecydowany na Betka:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 To chyba najwspanialsza wiadomość jaką ostatnio słyszałam :multi::multi::multi: Quote
MARCHEWA Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Dzisiaj o 13.00 zabieram Betunia ze schroniska i jedziemy do nowej rodzinki....juuuuupiiiii:multi::multi::multi: Quote
monika55 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 No i spelnilo sie. Badz w koncu szczesliwy piesku.:loveu: Quote
Kaas1 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Ale fajnie:) Wiele kciukasów dla Benia na nowej drodze życia. Marchewa, jesteś bardzo skuteczna, bo powoli powątpiewałam, czy uda się coś Beniowi znaleźć:)))) Quote
zuzlikowa Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Kciuki mocno zaciśnięte! Powodzenia!:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Powodzenia kochany!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
MARCHEWA Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Beethoven od wczoraj jest w nowym domku,mam zdjęcia z wczoraj,ale wkleję je jutro. Od samego początku Betuś był najbardziej zadowolny z towarzysza z którym będzie razem mieszkał,czyli pieska Kajtka.:loveu:Polubili się od razu:loveu: Quote
Recommended Posts