Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

CIOTECZKI,CZY TO ZNACZY,ŻE JUŻ MOGĘ SKAKAĆ?:-(...tak bardzo sie ciesze i trzymam mocno kciuki za szczęśliwe zycie Betusia z nową rodzinką i nowym braciszkiem...tak mocno trzymam!Powodzenia Betusiu!!!!:multi::multi::multi::multi::multi:
Cioteczki...gratulacje!Dokonałyscie prawie niemożliwego!

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi: Byłam niedowiarkiem PRZEPRASZAM . Marchewa jesteś wielka :lol::lol::lol::lol:. Myślałam ,że to będzie niemożliwe, w schronisku tyle psów :shake: i kto weźmie akurat takiego biedaka . Trzymam kciuki za aklimatyzację w domu i dogadanie z wszystkimi domownikami.

Posted

A ja wam dziewczyny dziękuję,że byłyście i jesteście z nami.
Wspaniale kibicowałyście Betuniowi:loveu:

Jkp,ja też trzymam kciuki,aby Betuś jak najlepiej zaklimatyzował się w nowym domku,jutro dostanę pierwsze lelacje od nowej pani to napiszę jak mineły im pierwsze dni.;)

Posted

Pierwsze informacje z nowego domku są takie,że Betuś popiskuje,jest jeszcze zdezorientowany nową sytuacją.Bardzo chce się bawić z Kajtkiem,ale Kajtuś to malutki piesek i trochę boi się większego kolegi,dlatego woli być przy pani,o którą jest też zazdrosny w zaistniałej sytuacji.Betuś jest trzymany w domu i nie zna jeszcze terenu,dlatego ciągle w coś uderza głową,ma też problem z oczkami(mocno mu łzawią)zawiozłam dla niego krople od znajomej,więc może pomogą.Dzisiaj odwiedzi ich też weterynarz zaczipować chłopaka to może jeszcze coś przepisze.

A tutaj szczęśliwe pycho Betusia zaraz po wyjściu ze schroniska i wyczesaniu;

I jedziemy...............

• 10 months later...
Posted

U Betusi wszystko o.k.
Ma w domu przewodnika,którym jest mały piesek,który był w tym domku przed nim.Na początku Kajtek bał się wielkiego kolegi,a teraz są nierozłączni;)

Posted

Dzisiaj jadąc ze wsi z nieudanej akcji łapania pół-dzikiej suni widziałyśmy z Sylwią i Martą Betunia na spacerze z panią i Kajtkiem,Beethoven wyglądał jak puchata kula i w pierwszym momencie go nie poznałam,szkoda,że nie miałam aparatu,aż miło było popatrzeć;)