GoskaGoska Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Tak to już jest , ze jak jedną się uratuje na jej miejsce pojawia się następna, a ja niestety mam straszną słabość do dużych suczek- szczególnie takich których nikt nie chce :placz: Margo ( imię na potrzeby dogo) do schroniska trafiła z interwencji 22lipca, czyli za 5 dni konczy się jej kwarantana ( ale moze szybciej juz isc nawet teraz) nikt o nią nie pytał :shake: nikt jej nie szukała. Dziewczyny ja w Pl jestem tylko do 12-14 :roll:sieprnia czy ktoś pomoże ratowac tą super babcie czy spisujemy ją na straty???? Sunia jest super do ludzi i innych zwierząt , uwaga OSZACOWANO JĄ NA 14LAT :placz:, ma kłopoty ze skórą - jest leczona. Błagam o pomoc i dla niej bez dogo umrze w schronie. na tym zdjęciu wygląda jak młoda dama - jednak w realu juz tak cudnie nie jest :shake:: JESTEM SUPER BABCIA CZY KTOS MNIE POKOCHA??? JA TAK CHCĘ DO CZŁOWIEKA: TU JUZ WIDAĆ , ZE ZĄBKI NIE TAKIE JAK U MŁODZIENIASZKA: ALE JEDNAK CHCIAŁABY SOBIE POŻYCI JESZCZE: ogloszenia z 07.08.09 1. Magro pilnie szuka domu OCAL JEJ ZYCIE NIE POZWÓL UMRZEC! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Wrocław 2. Wyszukiwanie 3. adopcjapsa.pl 4. ALEOKAZJA.PL Quote
GoskaGoska Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 A TU JUZ WIDAĆ ZE MAM CHORĄ SKÓRĘ- TROSZKĘ JESTEM SPECJALNIE PODGOLONA, ZEBY ŁATWIEJ MOŻNA MNIE BYŁO PSIAKAĆ LEKAMI: NO TAK , ALE MOJ WIEK I MOJ WYGŁĄD CHYBA DAJE MI JEDNO RÓWANIE :placz: CZYLI WYROK ŚMIERCI ZA SCHRONISKOWĄ BRAMĄ: BŁAGAM O POMOC DLA SUNI!!!! Quote
marysia55 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Gosiu piękne imię, piękna starsza dama. W życiu tak właśnie jest, że każdy chce długo żyć ale nikt nie chce byc stary. Jeżeli starość łączy sie z chorobą to juz podwójne niebezpieczeństwo zwłaszcza w schronisku. Quote
GoskaGoska Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 no juz się nie rozpisywałam - ale dostałam maila o Herze - Pani fajna chciala pomoc suni, powiedziała ze teścia się postara namowic , bo on mysłal o drugim psie....Pani napisała, ze tesc jednak chce mlodego psa, strasznie to smutne, ze człowiek który ma 68lat - nie chce starszego psa - tylko szuka młodziaka, taki troszkę paradoks. Ale nic szukamy Margo domku- moze ktos się złoży na allegro wyrożnione? Quote
marysia55 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 podaj mi na pw konto i kwotę to przeleje kaskę :lol: Quote
GoskaGoska Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 JEJKU NITK NIE ZAJRZAŁ DO MARGO POZA MARYSIA :placz: Marysiu na tą chwilę na sunię nie ma nic ani DT ani nawet Niemcow- nie wiem na co nawet zbierac :placz: Quote
GoskaGoska Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 dzięki beka Marysiu czy chcesz jej wyróznic allegro? 12zł wyroznie 2zł pogrubienie 6zł podświetlenie mysle ze najwazniejsze to wyróżnienie Quote
ulvhedinn Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Ja własnie zaglądam.... :-( Miałam dziś zupełnie upiorny dzień, myślenie mi siadło, na razie sie po prostu zapisuję. Quote
marysia55 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 zanim zleca sie inne ciotki, a na pewno sie zlecą to pójdę z Margo na spacerek Quote
GoskaGoska Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Marysiu bardzo ci dziękuję za wyroznienia allegro- obiecuje się za nie wziąść niestety nie wiem chyba najszybciej w czw lub pt - bo przez dzisiejsze akcje nie udanej adopcji nic nie dalam juz rady, a od jutro do czw będę zabiegana :shake: jak tylko dam radę to się biorę za jej allegro. Quote
marysia55 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 GoskaGoska napisał(a):Marysiu bardzo ci dziękuję za wyroznienia allegro- obiecuje się za nie wziąść niestety nie wiem chyba najszybciej w czw lub pt - bo przez dzisiejsze akcje nie udanej adopcji nic nie dalam juz rady, a od jutro do czw będę zabiegana :shake: jak tylko dam radę to się biorę za jej allegro. 'non problem':p żałuje tylko, że wcześniej nie weszłam na wątek i nie zobaczyłam tych kwot podanych przez Ciebie bo bym więcej przelała i mozna by było zrobic dziewczynce wypasione allegro. Nastepnym razem się poprawię :evil_lol: Quote
marysia55 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Coś cichutko się zrobiło, podrzucę naszą królowę Margo na pierwszą stronę :multi: może ktos ją jednak wypatrzy tutaj na Dogo :crazyeye: Quote
kikou Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 wysłałam opis i zdiecia Margo do tej pani gdzie Betty miała jechać i nie zdążyła już.... Quote
marysia55 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 kikou napisał(a):wysłałam opis i zdiecia Margo do tej pani gdzie Betty miała jechać i nie zdążyła już.... :crazyeye: ooooo czy to znaczy, że nasza królowa ma szansę :loveu: Quote
GoskaGoska Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Kikou czesto psiaczki wysyła, ale nie wszytskim się udaje:roll: Quote
GoskaGoska Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 no nic pierwsze ogloszenie , bo bez ogloszen nic się nie znajdzie :roll: nie ma czasu na wymyślanie więc dałam to samo co miała Hera Magro pilnie szuka domu OCAL JEJ ZYCIE NIE POZWÓL UMRZEC! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Wrocław Quote
marysia55 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 z Margo też sie pokażemy na pierwszej stronie :loveu: Quote
tuska1990 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Sorka za offtop od razu mówię. Dziś byłam w schronisku i w ostatnim boskie z części A jest młoda suka -Owczarek Niemiecki. Wiecie coś o niej? nie pamietam dokładnie numeru jak coś to mogę jutro pojechać i sprawdzić ... Quote
GoskaGoska Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 jak jest mloda -to sie dom szybko znajdzie Quote
Recommended Posts