Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak to już jest , ze jak jedną się uratuje na jej miejsce pojawia się następna, a ja niestety mam straszną słabość do dużych suczek- szczególnie takich których nikt nie chce :placz:
Margo ( imię na potrzeby dogo) do schroniska trafiła z interwencji 22lipca, czyli za 5 dni konczy się jej kwarantana ( ale moze szybciej juz isc nawet teraz) nikt o nią nie pytał :shake: nikt jej nie szukała. Dziewczyny ja w Pl jestem tylko do 12-14 :roll:sieprnia czy ktoś pomoże ratowac tą super babcie czy spisujemy ją na straty????
Sunia jest super do ludzi i innych zwierząt , uwaga OSZACOWANO JĄ NA 14LAT :placz:, ma kłopoty ze skórą - jest leczona.
Błagam o pomoc i dla niej bez dogo umrze w schronie.
na tym zdjęciu wygląda jak młoda dama - jednak w realu juz tak cudnie nie jest :shake::

JESTEM SUPER BABCIA CZY KTOS MNIE POKOCHA??? JA TAK CHCĘ DO CZŁOWIEKA:

TU JUZ WIDAĆ , ZE ZĄBKI NIE TAKIE JAK U MŁODZIENIASZKA:

ALE JEDNAK CHCIAŁABY SOBIE POŻYCI JESZCZE:

ogloszenia z 07.08.09
1. Magro pilnie szuka domu OCAL JEJ ZYCIE NIE POZWÓL UMRZEC! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Wrocław
2. Wyszukiwanie

3. adopcjapsa.pl
4. ALEOKAZJA.PL

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A TU JUZ WIDAĆ ZE MAM CHORĄ SKÓRĘ- TROSZKĘ JESTEM SPECJALNIE PODGOLONA, ZEBY ŁATWIEJ MOŻNA MNIE BYŁO PSIAKAĆ LEKAMI:

NO TAK , ALE MOJ WIEK I MOJ WYGŁĄD CHYBA DAJE MI JEDNO RÓWANIE :placz: CZYLI WYROK ŚMIERCI ZA SCHRONISKOWĄ BRAMĄ:

BŁAGAM O POMOC DLA SUNI!!!!

Posted

Gosiu piękne imię, piękna starsza dama. W życiu tak właśnie jest, że każdy chce długo żyć ale nikt nie chce byc stary. Jeżeli starość łączy sie z chorobą to juz podwójne niebezpieczeństwo zwłaszcza w schronisku.

Posted

no juz się nie rozpisywałam - ale dostałam maila o Herze - Pani fajna chciala pomoc suni, powiedziała ze teścia się postara namowic , bo on mysłal o drugim psie....Pani napisała, ze tesc jednak chce mlodego psa, strasznie to smutne, ze człowiek który ma 68lat - nie chce starszego psa - tylko szuka młodziaka, taki troszkę paradoks. Ale nic szukamy Margo domku- moze ktos się złoży na allegro wyrożnione?

Posted

Marysiu bardzo ci dziękuję za wyroznienia allegro- obiecuje się za nie wziąść niestety nie wiem chyba najszybciej w czw lub pt - bo przez dzisiejsze akcje nie udanej adopcji nic nie dalam juz rady, a od jutro do czw będę zabiegana :shake: jak tylko dam radę to się biorę za jej allegro.

Posted

GoskaGoska napisał(a):
Marysiu bardzo ci dziękuję za wyroznienia allegro- obiecuje się za nie wziąść niestety nie wiem chyba najszybciej w czw lub pt - bo przez dzisiejsze akcje nie udanej adopcji nic nie dalam juz rady, a od jutro do czw będę zabiegana :shake: jak tylko dam radę to się biorę za jej allegro.

'non problem':p żałuje tylko, że wcześniej nie weszłam na wątek i nie zobaczyłam tych kwot podanych przez Ciebie bo bym więcej przelała i mozna by było zrobic dziewczynce wypasione allegro. Nastepnym razem się poprawię :evil_lol:

Posted

kikou napisał(a):
wysłałam opis i zdiecia Margo do tej pani gdzie Betty miała jechać i nie zdążyła już....

:crazyeye: ooooo czy to znaczy, że nasza królowa ma szansę :loveu:

Posted

Sorka za offtop od razu mówię. Dziś byłam w schronisku i w ostatnim boskie z części A jest młoda suka -Owczarek Niemiecki. Wiecie coś o niej? nie pamietam dokładnie numeru jak coś to mogę jutro pojechać i sprawdzić ...