Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GoskaGoska napisał(a):
czemu ja tu tak monologuje:roll:

jestem już( późno przychodzę z pracy) i możemy zamienić to w dialog :evil_lol::evil_lol: ale ciekawsza byłaby by jakaś pogaduszka :cool3: ciekawe gdzie te ciotki wymiotło :mad::mad:
meldować mi sie tu na wątku, bo poszczuję mafią tzn. "dogorrą" :diabloti:

Posted

Marysiu myślę o jakimś teksie ale cos mi ten mozg nie działa :shake:, a nie chcę zmarowanic allegro- moze ktos ma akurat rozwinięte komorki tworcze i cos wymyśli jak nie to na Hery tekscie pojedziemy chyba bo nia ma na co czekac

Posted

wogole Marysiu i Bambiono bardzo dziękuję za obecność na wątku, bo taka tu cisza, ze chyba wszytscy się pypieli na sunię.
Moze za malo owczarkowata, a moze zbyt beznadziejny przypadek; starość, skóra i urody brak, ale naprawdę ta sunia zasługuje na szansę bo jest superasna. A pozniej się okaze, ze za TM

Posted

dostałam zapytanie o Margo :roll: i sama nie wiem co o tym myslec, najpierw Pani się pytała za ile jest ta sunia:crazyeye:, i w jakim jest schronisku.
To się zaczęłam dopytywac wogole o co chodzi i ogolnie napisalam ze na dolnyslasku.
Niby domek dzieci 2lata i drugie 8 miesiecy sunia miala by spac w pokoju lub kuchni, ale nic narazie to zostawiam, bo Pani napisala ze jeszcze jednego ma na oku to jutro napisze czy ją bierze :crazyeye: - jakies mieszane mam uczucia co do tego maila, ale nic juz sporo dziewnych mail i telefonow mialam wiec nawet nie bede dochodzic co i jak

Posted

dobrze mówisz Gosiu, nie ma co robic sobie nadziei skoro inny pies jest 'na oku'. Poza tym sorki , ale dopiero wróciłam do domu więc tekstu na dzień dzisiejszy raczej nie będzie. Z resztą zobaczymy jak sie sytuacja wyklaruje. Rozumiem, że w razie czego mam 5 dni na napisanie tekstu :roll: do nastepnego allegro;)

Posted

kikou napisał(a):
pani z niemiec weźmie Margo...
ale jeszcze nie wiem dokladnie kiedy transport itd
jak ustale szczegóły to napisze

:crazyeye: matko na niebie to nastepna sunia robi 'wypad' do domu. Gosia nie wiem czy dobrze liczę : Melisa, Hera, Margo ( nie wspominając o Chojraku) chyba przerzucę sie na stałe na wrocławskie wątki :evil_lol:. Wygląda na to, że znowu z Bambino nie nasiedzimy sie na tym wątku.
Dobra :diabloti: na razie siedze cicho coby nie zapeszać :p

Posted

moja droga Wy we dwie to amulet szczęscia - no mi się marzy, ze zawsze będziecie na wroclawskich wątkach chocby do towarzystwa:loveu: bo jakies szczęscie psiakom przynosicie.
Ale jutro zaproszę was na wątek kolenych dwóch:roll: owczarkow- ale juz naprawdę ostatnich , bo w pt lecę do domu.
a widac, ze Bambiono wątku Fiby nie odwiedziała, bo narazie nic dla niej nie ma:(