GoskaGoska Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 to narazie zwykle allegro - wyróżnione zaraz zrobię na więcej dni, to muszę podać inny nr, bo mnie nie będzie POSTAWILI NA MNIE KRZYZYK NIEWIELE CZASU NA POMOC (708192858) - Aukcje internetowe Allegro Quote
GoskaGoska Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 i jeszcze raz sie niunia pokazuje Quote
marysia55 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 GoskaGoska napisał(a):czemu ja tu tak monologuje:roll: jestem już( późno przychodzę z pracy) i możemy zamienić to w dialog :evil_lol::evil_lol: ale ciekawsza byłaby by jakaś pogaduszka :cool3: ciekawe gdzie te ciotki wymiotło :mad::mad: meldować mi sie tu na wątku, bo poszczuję mafią tzn. "dogorrą" :diabloti: Quote
GoskaGoska Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Marysiu myślę o jakimś teksie ale cos mi ten mozg nie działa :shake:, a nie chcę zmarowanic allegro- moze ktos ma akurat rozwinięte komorki tworcze i cos wymyśli jak nie to na Hery tekscie pojedziemy chyba bo nia ma na co czekac Quote
marysia55 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 dzisiaj mój mózg tez juz spowolnił sie, może jutro cos wymyślę :p Quote
Bambino Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Marychna, na razie zapisuję i idę spac! :razz: Quote
GoskaGoska Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 no jak we dwie jestescie to sié moze suni poszczésci:razz: Quote
GoskaGoska Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 wogole Marysiu i Bambiono bardzo dziękuję za obecność na wątku, bo taka tu cisza, ze chyba wszytscy się pypieli na sunię. Moze za malo owczarkowata, a moze zbyt beznadziejny przypadek; starość, skóra i urody brak, ale naprawdę ta sunia zasługuje na szansę bo jest superasna. A pozniej się okaze, ze za TM Quote
GoskaGoska Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 cholera jasna :mad: robilam wyroznione allegro Margo i cos poprawialam i zamiast na 14 dni zrobilo sié mi tylko na 5:angryy:, a tego juz się nie da cofnąć. Teraz juz tylko zostaje trzymac kciuki, ze ktos się w te 5 dni zglosi, ale zla jestem:mad: http://allegro.pl/item709323866_postawili_na_mnie_krzyzyk_niewiele_czasu_na_pomoc.html Quote
GoskaGoska Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 dostałam zapytanie o Margo :roll: i sama nie wiem co o tym myslec, najpierw Pani się pytała za ile jest ta sunia:crazyeye:, i w jakim jest schronisku. To się zaczęłam dopytywac wogole o co chodzi i ogolnie napisalam ze na dolnyslasku. Niby domek dzieci 2lata i drugie 8 miesiecy sunia miala by spac w pokoju lub kuchni, ale nic narazie to zostawiam, bo Pani napisala ze jeszcze jednego ma na oku to jutro napisze czy ją bierze :crazyeye: - jakies mieszane mam uczucia co do tego maila, ale nic juz sporo dziewnych mail i telefonow mialam wiec nawet nie bede dochodzic co i jak Quote
marysia55 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 dobrze mówisz Gosiu, nie ma co robic sobie nadziei skoro inny pies jest 'na oku'. Poza tym sorki , ale dopiero wróciłam do domu więc tekstu na dzień dzisiejszy raczej nie będzie. Z resztą zobaczymy jak sie sytuacja wyklaruje. Rozumiem, że w razie czego mam 5 dni na napisanie tekstu :roll: do nastepnego allegro;) Quote
GoskaGoska Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 tak narazie po ze tak powiem ma tekst po Herze:eviltong: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f1155/oto-czym-jest-dla-czlowieka-psia-wiernosc-16-letnia-suczka-eutanazja-143715/#post12754230 Nesti, kolejna babunia, pilna pomoc potrzebna zagladajcie Quote
marysia55 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 nie będę gorsza i podrzucę naszą królowę :loveu: Quote
kikou Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 pani z niemiec weźmie Margo... ale jeszcze nie wiem dokladnie kiedy transport itd jak ustale szczegóły to napisze Quote
GoskaGoska Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Ty Kikou wiesz ze ja cię kocham, ale jeszcze raz to powiem :loveu: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Kikou wrocila i odrazu niebo jasnieje Quote
marysia55 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 kikou napisał(a):pani z niemiec weźmie Margo... ale jeszcze nie wiem dokladnie kiedy transport itd jak ustale szczegóły to napisze :crazyeye: matko na niebie to nastepna sunia robi 'wypad' do domu. Gosia nie wiem czy dobrze liczę : Melisa, Hera, Margo ( nie wspominając o Chojraku) chyba przerzucę sie na stałe na wrocławskie wątki :evil_lol:. Wygląda na to, że znowu z Bambino nie nasiedzimy sie na tym wątku. Dobra :diabloti: na razie siedze cicho coby nie zapeszać :p Quote
GoskaGoska Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 moja droga Wy we dwie to amulet szczęscia - no mi się marzy, ze zawsze będziecie na wroclawskich wątkach chocby do towarzystwa:loveu: bo jakies szczęscie psiakom przynosicie. Ale jutro zaproszę was na wątek kolenych dwóch:roll: owczarkow- ale juz naprawdę ostatnich , bo w pt lecę do domu. a widac, ze Bambiono wątku Fiby nie odwiedziała, bo narazie nic dla niej nie ma:( Quote
Recommended Posts