Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziewczynki zatrzymaly sie u pana kierowcy, do niemiec jadą dopiero jutro nad ranem

poniewaz obie maja biegunke wreczylam żonie piersi z kurczaka i prosiłam żeby podala wieczorem(a rano przed jazdą już nic) z ryżem... bo przeważnie zaraz po schronisku psiny nie chcą jeść suchej karmy....mam nadzieje ze troche sie im uspokoi...

obie sa udowne, bardzo grzeczne, przesłodkie...

żona pana kierowcy nawet obiecała że wyczesze troche babsi bo leni sie nieziemsko...

obie panie w niemczech przygotowane i czekają...

Pani po Margo wyjedzie po nią do Berlina
a Panstwo po Babsi odbierają ją dopiero w sobote, jeszcze od innej Pani, która mieszka niedaleko Kolonii....i przenocuje ją z piątku na sobote...

dość karkołomna akcja, dużo gadania i umawiania...ale powinno być dobrze

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzisiaj meldowały sie obydwa domki....

sunie świetnie zniosły podróżi szczęśliwie dojechały... Babsi dopiero dzisiaj, nocowała w niemczech...

Pani od MArgo zachwycona jaka sunia pogodna i zgodna do wszystkich piesków, bardzo ją chwali..

Panstwo od Babsi wr ecz zaskoczeni...jaka sunia jest milutka... bo ja uprzedzałam ze nieśmiała do ludzi, (tak mi opoweidziano w schronie), a sunia odrazu przylgnęła do nowych właścicieli i jest bardzo miła psinka z niej....

Posted

No to super cieszę się , ze dwie sunieczki już bezpieczne i szczęśliwe i jeszcze , ze domki tez takie zadowolone- czegoś chcieć więcej...jedynie by więcej było takich szczęśliwych zakonczen

Posted

kikou napisał(a):

Panstwo od Babsi wr ecz zaskoczeni...jaka sunia jest milutka... bo ja uprzedzałam ze nieśmiała do ludzi, (tak mi opoweidziano w schronie), a sunia odrazu przylgnęła do nowych właścicieli i jest bardzo miła psinka z niej....

Ja tez jestem b. zaskoczona! w boksie to byla niemal dzicz, nie dawala sie zlapac, uciekala i gryzla.Kiedys uciekla mi z boksu i zlapanie jej bez odniesienia szkod nacielnych bylo niemal niemozliwe..

a tu taka niespodzianka...:multi::multi::multi::multi:
odrazu poczula, ze to jej dom, ze czas strachu i niepewnosci minal! :multi:

Posted

Agnieszka(Visenna) napisał(a):
Ja tez jestem b. zaskoczona! w boksie to byla niemal dzicz, nie dawala sie zlapac, uciekala i gryzla.Kiedys uciekla mi z boksu i zlapanie jej bez odniesienia szkod nacielnych bylo niemal niemozliwe..

a tu taka niespodzianka...:multi::multi::multi::multi:
odrazu poczula, ze to jej dom, ze czas strachu i niepewnosci minal! :multi:

ale w transporcie jak ją wiozlam do pana przewoźnika i potem u niego w domu tez była przyjazna.... może ona w jakims szoku była w schronisku...albo dopiero zacznie sprawiać problemy później....
nawet jak jej z Martą zaschnięta kupe wycinałyśmy z tyłu nóżek to tez nie protestowała....

• 4 weeks later...
Posted

meldowala sie nowa Pani Margo, napisala ze sunia wspaniale sie zaprzyjaznila z innymi psinami, a pani nie odstepuje na krok.... jest ogolnie bardzo mila, spokojna i posluszna sunia... obiecala przyslac wkrotce jakies fotki...