Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='GoskaGoska']moja droga Wy we dwie to amulet szczęscia - no mi się marzy, ze zawsze będziecie na wroclawskich wątkach chocby do towarzystwa:loveu: bo jakies szczęscie psiakom przynosicie.
Ale jutro zaproszę was na wątek kolenych dwóch:roll: owczarkow- ale juz naprawdę ostatnich , bo w pt lecę do domu.
a widac, ze Bambiono wątku Fiby nie odwiedziała, bo narazie nic dla niej nie ma:(
Gosia to wy jesteście dla tych psów jak amulet szczęścia, my tylko kibicujemy i ślemy pozytywną energię, a z Bambino to sobie zaraz porozmawiam :mad: idę sprawdzić wątek Fiby....... dlaczego mi to umknęło? :niewiem:

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kikou napisał(a):
pani z niemiec weźmie Margo...

ale jeszcze nie wiem dokladnie kiedy transport itd

jak ustale szczegóły to napisze

Kikounia, ja wiem, że Niemcy są duże, ale Ty naprawdę sypiesz niemieckimi adresami jak z rękawa. Strasznie kontaktowa jesteś :evil_lol:
:loveu::loveu::loveu:

Posted

marysia55 napisał(a):
Gosia to wy jesteście dla tych psów jak amulet szczęścia, my tylko kibicujemy i ślemy pozytywną energię, a z Bambino to sobie zaraz porozmawiam :mad: idę sprawdzić wątek Fiby....... dlaczego mi to umknęło? :niewiem:

Ha, już się bam. :smhair2::smhair2:
Watek Fiby, jeśli nie zauważyłaś - to odwiedziłam i nawet coś napisałam. Niestety nie o domku :-(

Posted

rozmawialam dzisiaj z Pania czeka na sunie... wczoraj rozmawialam z panem co wozi psy(ten od Nemo i Dextera) planuje jechać przez berlin za ok. 2 tygodnie, a pani wyjedzie po margo do berlina....

jednocześnie bedą jechały dwa psy Margo i Babsi (mala 8 letnia sunia do innej rodziny)

i znowu potrzebna bedzie osoba ktora pieski wykapie i podrzuci Panu na autostrade....

Posted

[quote name='Agnieszka(Visenna)']8 lat, suczka, niewielka. Miła, grzeczna i przyjazna. Na początku znajomości trochę nieufna. Typowy kanapowiec.

Kikou, czy to jest Babsi?

tak, to o ta sunie chodzi...nazwalam ja babsi, juz jest po sterylce
i tylko na transport czekamy

Posted

No i na spacerku byłam też z Margo
świetny pies, kontaktowy, na spacerku wesoła, reagująca na człowieka, chciałam sie z nią pobawić patyczkiem ale nie skumała i patrzyła na mnie jak na debila :mad:
Po jakimś czasie jeszcze bardziej wesoła się zrobiła, chciała się bawić z malutkimi pieskami

i zdjęcie mam, sorry że takie ale w jednej ręce smycz a w drugiej komórka :cool1:

Posted

transport przesunął się na już na piątek 21 :multi:

to troche fajnie ale tez dużo roboty na szybko!!!

w czwartek trzeba dostarczyć Margo i Babsi do pana przewoźnika do Kluczborka, a przedtem przygotować je, umyć itd....

no i pieniądze na paszporty potrzeba

za transport do niemiec zaplacą nowe domy..

Posted

jejku no to wspaniale :) kurcze ja nawet nie mam samochodu żeby je na autostradę podrzucić ale mogę je wziąć i wykąpać tylko nii wiem czy opłaca się aby robił to ktoś inny i kto inny kolejnego dnia wiózł... no i czasowo jestem mocno ograniczona bo nie ma mnie od 23-30 sierpnia i potem od 1 do 20 września ...

Posted

już wszystko ustalone
podzieliłyśmy sie robotą z Xmartix
nie martwcie sie suńki wyruszają w świat w piątek...

a Babsi to właściwie aż do holandii jedzie bo ona podobno jest mix sheltie i jedzie do miłośników tej rasy, którzy maja już kilka innych piesków ze schronisk ale tylko w tym typie....

Posted

swoją drogą to spojrzalam co to za rasa sheltie i to takie prawie collie - hm...szczerze mówiąc nie wpadlabym aby jej tą rasę przypisac :eviltong:, ale bardzo się cieszę , ze się ktos w niej takiego podobienstwa dopatrzyl:evil_lol: