marysia55 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='GoskaGoska']moja droga Wy we dwie to amulet szczęscia - no mi się marzy, ze zawsze będziecie na wroclawskich wątkach chocby do towarzystwa:loveu: bo jakies szczęscie psiakom przynosicie. Ale jutro zaproszę was na wątek kolenych dwóch:roll: owczarkow- ale juz naprawdę ostatnich , bo w pt lecę do domu. a widac, ze Bambiono wątku Fiby nie odwiedziała, bo narazie nic dla niej nie ma:( Gosia to wy jesteście dla tych psów jak amulet szczęścia, my tylko kibicujemy i ślemy pozytywną energię, a z Bambino to sobie zaraz porozmawiam :mad: idę sprawdzić wątek Fiby....... dlaczego mi to umknęło? :niewiem: Quote
Bambino Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 kikou napisał(a):pani z niemiec weźmie Margo... ale jeszcze nie wiem dokladnie kiedy transport itd jak ustale szczegóły to napisze Kikounia, ja wiem, że Niemcy są duże, ale Ty naprawdę sypiesz niemieckimi adresami jak z rękawa. Strasznie kontaktowa jesteś :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
Bambino Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 marysia55 napisał(a):Gosia to wy jesteście dla tych psów jak amulet szczęścia, my tylko kibicujemy i ślemy pozytywną energię, a z Bambino to sobie zaraz porozmawiam :mad: idę sprawdzić wątek Fiby....... dlaczego mi to umknęło? :niewiem: Ha, już się bam. :smhair2::smhair2: Watek Fiby, jeśli nie zauważyłaś - to odwiedziłam i nawet coś napisałam. Niestety nie o domku :-( Quote
GoskaGoska Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Kikou udalo Ci się moze coś więcej dowiedziec? Quote
kikou Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 rozmawialam dzisiaj z Pania czeka na sunie... wczoraj rozmawialam z panem co wozi psy(ten od Nemo i Dextera) planuje jechać przez berlin za ok. 2 tygodnie, a pani wyjedzie po margo do berlina.... jednocześnie bedą jechały dwa psy Margo i Babsi (mala 8 letnia sunia do innej rodziny) i znowu potrzebna bedzie osoba ktora pieski wykapie i podrzuci Panu na autostrade.... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 8 lat, suczka, niewielka. Miła, grzeczna i przyjazna. Na początku znajomości trochę nieufna. Typowy kanapowiec. Kikou, czy to jest Babsi? Quote
kikou Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Agnieszka(Visenna)']8 lat, suczka, niewielka. Miła, grzeczna i przyjazna. Na początku znajomości trochę nieufna. Typowy kanapowiec. Kikou, czy to jest Babsi? tak, to o ta sunie chodzi...nazwalam ja babsi, juz jest po sterylce i tylko na transport czekamy Quote
xmartix Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 No i na spacerku byłam też z Margo świetny pies, kontaktowy, na spacerku wesoła, reagująca na człowieka, chciałam sie z nią pobawić patyczkiem ale nie skumała i patrzyła na mnie jak na debila :mad: Po jakimś czasie jeszcze bardziej wesoła się zrobiła, chciała się bawić z malutkimi pieskami i zdjęcie mam, sorry że takie ale w jednej ręce smycz a w drugiej komórka :cool1: Quote
GoskaGoska Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Fajnie ze Margo na spacerek się załapała:loveu: to super sunieczka i zasłyguje na domek Quote
gonia66 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Ups....................nic nie piszę tylko czekam na dobre wieści...późno tu wlazlam ale mi ulżyło:roll::roll::roll:ciiiiii.....:p Quote
kikou Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 transport przesunął się na już na piątek 21 :multi: to troche fajnie ale tez dużo roboty na szybko!!! w czwartek trzeba dostarczyć Margo i Babsi do pana przewoźnika do Kluczborka, a przedtem przygotować je, umyć itd.... no i pieniądze na paszporty potrzeba za transport do niemiec zaplacą nowe domy.. Quote
GoskaGoska Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 jak się cieszę :multi: ze psiaki pojadę- tylko na szybko potrzebna jest pomoc Quote
tuska1990 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 jejku no to wspaniale :) kurcze ja nawet nie mam samochodu żeby je na autostradę podrzucić ale mogę je wziąć i wykąpać tylko nii wiem czy opłaca się aby robił to ktoś inny i kto inny kolejnego dnia wiózł... no i czasowo jestem mocno ograniczona bo nie ma mnie od 23-30 sierpnia i potem od 1 do 20 września ... Quote
kikou Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 już wszystko ustalone podzieliłyśmy sie robotą z Xmartix nie martwcie sie suńki wyruszają w świat w piątek... a Babsi to właściwie aż do holandii jedzie bo ona podobno jest mix sheltie i jedzie do miłośników tej rasy, którzy maja już kilka innych piesków ze schronisk ale tylko w tym typie.... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 jakie to niespodziewajki rasowe wychodza z tych naszych kundliszonow :evil_lol: Quote
GoskaGoska Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 no juz jutro opuscisz schronisko :p Quote
yuki Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 O kurka jakie miłe wieści :loveu::loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Lalalalllllaaaaaaaaaaalllllllaaaaaa:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::bigcool::bigcool::bigcool::cunao::cunao::cunao: Quote
GoskaGoska Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 swoją drogą to spojrzalam co to za rasa sheltie i to takie prawie collie - hm...szczerze mówiąc nie wpadlabym aby jej tą rasę przypisac :eviltong:, ale bardzo się cieszę , ze się ktos w niej takiego podobienstwa dopatrzyl:evil_lol: Quote
GoskaGoska Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 aha w sprawach formalnych 200zl na paszporty i transport zostaly przekazane ze skarpety Hery Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 sheltie to miniaturki collie :cool1: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 no i jak, pojechaly dziewczynki ?? Quote
Recommended Posts