Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gameta napisał(a):
Ej, no tak robić nie możecie :shake: Z Buby się nabijać ? Zobaczycie, jak załapie prawdziwego focha, to nawet suchej poduszki nie będzie :diabloti: ;)

się śmiej Gameta, zasypiamy wczoraj i tak nam miło, pod pachnącymi kołderkami i ja mówię do Maćka, Maciek, podziękowałeś Bubie za tę pachnącą kołdrę? A on mówi, podziękowałem:evil_lol: teraz czas na poduszki:cool3:

• Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magija,
Ja natomiast 6 miesięcy temu planowałam, że najbliższe lata spędzę z buldożkiem :lol: Przez przypadek dowiedziałam się, że są malutkie buldożki do sprzedania, a okazało się, że to bostonki, o których wcześniej nic nie wiedziałam. Kiedy wzięłam Mię na ręce, przepadłam i już była moja.
Mia nie ma typowego dla bostonów umaszczenia (jest po prostu łaciata :lol:, ma trochę mniej łatek niż Twój Gizmo), więc poczytać o niej można jedynie na forum bostonkowym.
Widzę, że Bubulina zdrowieje i robi postępy, oby jak najszybciej zapomiała o swoich koszmarach z przeszłości, a sądzę, że przy Was będzie to szybciej niż myślisz :)
Obowiązkowo pisz dalej ;)

Posted

Magija napisał(a):
się śmiej Gameta, zasypiamy wczoraj i tak nam miło, pod pachnącymi kołderkami i ja mówię do Maćka, Maciek, podziękowałeś Bubie za tę pachnącą kołdrę? A on mówi, podziękowałem:evil_lol: teraz czas na poduszki:cool3:

:roflt::roflt::roflt:

ech, cobyśmy nie wykrakali :eviltong:

Posted

Miba - Mia jest genialna, może jakiś wspólny spacerek kiedyś? Ja zakochana w bostonkach ale los jak widać zesłał nam Bubulę i Gizelę :loveu:

gameta - teraz to mi już wszystko jedno, ale mówię Ci kołderki jak marzenie, odzyskały druga młodość a dziś przybędzie do nas piorący odkurzacz i wszystko odzyska drugą młodość dzięki Bubuli :diabloti: Ależ się cieszę w końcu smrodek pójdzie precz :)

gosiaa - ze zdrówkiem już ok, ale jak miało być inaczej - mi tylko raz stanęło serce jak Bubie stanęło serce dobrze, że ja tego nie widziałam bo bym jż chyba nie odżyła. Zresztą co ja będę gadać, jak Buba ma taką opiekę wet jak ma to nie mogło być inaczej. Teraz pozostało nam tylko utycie, bo normalnie wszystko cośmy zyskali w talii to straciliśmy po operacji - czas na odrabianie, a ze zima idzie to będzie czas na gromadzenie sadełka.

Wczoraj byliśmy u teściów, Buba została wykąpana, przez co zaczęła pachnieć i wyglądać jak prawdziwa dama. Ubranko właśnie się pierze, bo z całym szacunkiem, ale jak dama może chodzić w takiej zaszczanej marynarce?:cool3: U teściów natomiast walnęła takiego balasa na środku dywanu, że nie wiedzieliśmy co robić, czy szybko usuwać dowody zbrodni, czy zrzucać na Tolka (ale rozmiarowo się by to nie udało) czy brać psa i uciekać czy spalić się ze wstydu:evil_lol: Buba tymczasem z brudną pupą porobiła stemple na fotelach i kanapie:diabloti:

Posted

Magija napisał(a):
Wczoraj byliśmy u teściów, Buba została wykąpana, przez co zaczęła pachnieć i wyglądać jak prawdziwa dama. Ubranko właśnie się pierze, bo z całym szacunkiem, ale jak dama może chodzić w takiej zaszczanej marynarce?:cool3: U teściów natomiast walnęła takiego balasa na środku dywanu, że nie wiedzieliśmy co robić, czy szybko usuwać dowody zbrodni, czy zrzucać na Tolka (ale rozmiarowo się by to nie udało) czy brać psa i uciekać czy spalić się ze wstydu:evil_lol: Buba tymczasem z brudną pupą porobiła stemple na fotelach i kanapie:diabloti:

Jaaaaaaaaa, to jak Wy skończycie do odkurzacz piorący trafi do teściów, tak ? :evil_lol: Strasznie byli źli ?

Posted

Magija,
Mam nadzieję, że kiedyś spotkamy się na wspólnym spacerku, choć myślę, że najpierw muszę trochę okiełznać ten mój żywioł na 4 łapkach, żeby nie wystraszyła Twoich buldożków :cool1:
Jutro mamy taki mały "zlocik bostonkowych smarkaczy" :lol: i mam nadzieję, że choć raz moja diablica nie zdobędzie tytułu "niezmordowana" :diabloti:
To tyle o mojej Niuni, tu jest miejsce na historię Bubulinki.
Jak po wielkim sprzątaniu? Kiedy następna wizyta u teściów :loveu:

Posted

Miba byś się zdziwiła odnośnie mojego Gizmo i jego poziomu niezmordowania
Wizyta u teściów niebawem, ale to już nasz urok i czar sprawi, że gniewać się na Bubę nie mogą
wielkie sprzątanie trwa, jak dobrze, że ktoś z naszych znajomych ma karchera:multi:

Posted

Myśle że jak Bubcia spojrzy na teściów tymi słodkimi oczętami to oni szybko zapomną o incydęcie.
A ja stęskniłam się za foteczkami, czy będą nowe?
Bardzo bardzo proszę !

Posted

edyta1421 napisał(a):
Myśle że jak Bubcia spojrzy na teściów tymi słodkimi oczętami to oni szybko zapomną o incydęcie.
A ja stęskniłam się za foteczkami, czy będą nowe?
Bardzo bardzo proszę !

będą nowe tylko muszę porobić a ostatnio nic tylko latamy i czasu nie za bardzo
ale wybieramy się na szybki urlopik to i fotek przybędzie

co do teściów - dziś spojrzała po czym zlała się teściowej na kołdrę:evil_lol:

Posted

Buba jest innym psem. Góry leczą - coś tu takiego jest w tym naszym miejscu, ze wszystko się zmienia nie wiadomo dlaczego. Taka energia.
Wczoraj psy były same calutki dzień - dwa razy zjeżdżaliśmy by je wypuścić. Piesoterapeuta w postaci szczeniaka Tolka i górskie powietrze sprawiło, ze dziś rano po śniadaniu Buba poszła siku i kupę za chałupę - tak jak wiejskie psy zwykły czynić, a przedtem bawiła sie w gryzawki z Tolkiem na kanapie. Czyż to nie magia? Zmykam bo siedzą przed chałupą i wygrzewają się bo u nas pogoda iście cudowna. Potem zdjęcia wkleję bo internet nam nie hula zbytnio.

Posted

Buba jeszcze nie śmiga tak jak powinna ale już prawie :wink:

niezbicie twarde dowody na to, gdzie miejsce kupy być powinno

przyjaźni rozkwitaj

i miłości

wariacje linowo-orkowe

Posted

a piękna na górze promienie słońca łapie

a na dole istne gonitwy

ochroniarz - nie ma szansy by ktoś wlazł do chałupy, po prostu nie ma. Obstawa jest na całego a wystarczy, ze ta baba tylko szczeknie i zaraz pojawiają się posiłki w liczbie sztuk 2 ;)