Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czarnulka , generalnie by się bawił ale nie ma z kim ;) Jak już się znajdzie jakiś piechol to jemu nie pasuje i burczy :shake: Najlepiej właśnie z suczkami i takimi na jego poziomie tzn. wzroście,żeby mógł się w zapasy pobawić etc. ale jak tu nikt nie puści psa bo on to morderca jest ew.kogoś pies ma do dyspozycji tylko Flexi :evil_lol: [jak tu chyba ze 2 huskie i jeden mały poczwarek :eviltong:]

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czarnulka napisał(a):
O napewno by sie dogadali;) tylko na lune trzeb amiec oko bo jak ona chyci takie malucha to mzoe nim tak szarpac dla zabawy... Tak robiła ze sznaucerem. I trzeba było ją odganiac xd

Eee, Bucefał się tak łatwo nie da bo to kawał chochlika jest :evil_lol: I kloc już 7 kilo waży :roll:

Posted

Infortune. napisał(a):
Hm, a kiedy ja widziałam , żeby mój pies się w ogóle bawił z psem? :evil_lol::lol:

Super się bawią, http://img51.imageshack.us/img51/204/b294386.jpg Luna ma tutaj świetną minę :diabloti:

To musisz zachęcic swojego spa do zabawy;p i dzięki. Luna zazywaczj jakies śmieszne miny robi do zjdęc. I Ji tez;p
I jeszcze do was musimy zajrzec. Bo anwet nie pamiętam czy kiedys u was w galeri byłam;)
Agata_Roki napisał(a):
Czarnulka , generalnie by się bawił ale nie ma z kim ;) Jak już się znajdzie jakiś piechol to jemu nie pasuje i burczy :shake: Najlepiej właśnie z suczkami i takimi na jego poziomie tzn. wzroście,żeby mógł się w zapasy pobawić etc. ale jak tu nikt nie puści psa bo on to morderca jest ew.kogoś pies ma do dyspozycji tylko Flexi :evil_lol: [jak tu chyba ze 2 huskie i jeden mały poczwarek :eviltong:]

To przyjeżdżajcie do katowic do nas to sie Roki pobawi z Lunka w zapasy;) Napewno by sie pobawili xd;p
Jakbys kiedys mogła to mozesz przyjechac ;)
as_kate napisał(a):
cześć :) u nas wszystko w porzo, dzięki za pytanie :) mam nadzieję, że u Was też ;)
http://img69.imageshack.us/img69/6240/b294373.jpg to jest super zdjęcie! oba psy wydają się takie miękkie i puszyste ^^

Dzięki. No u nas tez w porządku. A dziisaj mnie zas Luna wkurzyła wrr... Pusciłam ją na boisku i skubana złapac sie juz nie dała bo dalej bawic by sie chciaął. Goniłam ją i wołałam uciekałam jej i nic. Potem wybiegła na ulicę i za Onkiem biegała potem zas na taką łączke wbiegła i wkoncu ją złapałam za pomoca patyka.. Podkusiłam ją. Wrr.. wredny z niej pies. Ucieka panic i łapac sie nie da;/ eh ;p potem footy jeszcze dodam;);)

Posted

Martens napisał(a):
Eee, Bucefał się tak łatwo nie da bo to kawał chochlika jest :evil_lol: I kloc już 7 kilo waży :roll:

Heh no to fajnie ze sie nieda. Ah i on jeszcze ma te 1 ząbki? TYo by Lunie moze dał w kość hehe. Przydałoby się jej. Bo ona zazwyczaj psa grzyie a zaden jej niegrzyie w zabawie oprócz Jima;p
Agata_Roki macie fajny banerek:loveu:

Posted

Martens napisał(a):
Tak, ma te okropne szpile :diabloti:
Dla niego każda zabawa polega na łapaniu mordą - mnie, psów, zabawek :p

Heh ;) Taki urok szczeniaczków;p Moja jak miała szpilki to gryzła cały czas. Po rękach gdzie sie dało;p I całe ręce miałam przez nią podrapane i wg. A teraz już tak nie grzyie;p no chyba ze dla zabawy;p

Posted

Minerva napisał(a):
Oo! Rudzielce frisbują. Jak super :loveu:.
Życzymy udaneo Sylwka ;). Gdzie się wybieracie?

Dzięki;p A bedziemy od 23:30 na dworze a po petardach do domu;p
I wam udanego sylwka zyczymy Z Lunciakiem;p
Shirai - Koki napisał(a):
FAjnie sie Luna bawi..ciekawe czy Shirai'owi by sie spodobalo...trzeba bedzie sprobowac....
http://img684.imageshack.us/img684/614/b294447.jpg

No spróbuj mzoe mu sie spodoba;p Udangeo sylwka