Czarnulka Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Dzięki za odwieedziny;) xd A pozowała ale przez chwilke;) Quote
Bartiśkowa_ Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 W nocy w tych okolicach jkeszcze nie byłam mogę przynajmniej na fotkach podziwiac xd śliczna Lunka Quote
Cavalierkaa Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Luniaczki! Zapraszamy po grafikę! ;) Quote
Czarnulka Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Iś & Chester napisał(a):ale duża ona już :P śliczne :) Dziękuje;) Bartiśkowa_ napisał(a):W nocy w tych okolicach jkeszcze nie byłam mogę przynajmniej na fotkach podziwiac xd śliczna Lunka Dzięki ale na fotkach duzo nie widac To jest na trzech skrzydłach koło heliosa w katowicach;) Tylko chodza tam policjanci i nie da sie tam spuscic psa. Ale wieczorem jest fajnie;) CaneSs napisał(a):Luniaczki! Zapraszamy po grafikę! ;) Blismy widzielismy i dziękówka ;) Quote
as_kate Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 kurczę, ostatnio jak tu byłam, to czy przypadkiem nie miałaś szczeniaka?? jak Ci suczyszko wyrosło :crazyeye: jak śnieg jej się podobał?? Quote
Czarnulka Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 as_kate napisał(a):kurczę, ostatnio jak tu byłam, to czy przypadkiem nie miałaś szczeniaka?? jak Ci suczyszko wyrosło :crazyeye: jak śnieg jej się podobał?? No miałam xd;p Dzięki A podobał się jej śnieg. Biegała wsadzała pysk do niego i jadła i tarzala sie w nim;) Quote
Czarnulka Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Ostatnio jak byłam u Boness. To Luna i Jimmy jak zwykle wygłupiali się. Wylali wodę z miski i Agnieszka sprzątac musiała;p Potem od nich kotka trzymałam na rękach a Luna zaczęła się zapoznawac z kotkiem. Obwąchała i sobie poszła. ;) A potem na spacerek do parku;) A jeszcze wczesniej byłam u kolezanki z Luną. I ona ma królika. Miała otwarte drzwiczki od klatki;) a Luna zaczeła się zapoznawac z Króliczkiem. Wsadzała pysk do klatki i wąchała króliczka. Potem musiałam ją bardziej pilnowac jak króliczek wyszeł z klatki to luna chciała go chyba zjeść;p ale ją łapałam i nie umiałam zytnio jej utrzymac. I mam pare fotek Luny i króliczka;) Z języka angielskiego;p Takie nie wyraźne;/ Luna koło klatki królika Tu już lepszej jakości fotki;) Zadowolona Lunka;) pilnuje króliczka:loveu: Quote
Czarnulka Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 C.D. Zapoznanie z króliczkiem Króliś:loveu: No pobawmy się;) Królik nic jej nie robił. ;p Quote
Czarnulka Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 .................................................................. Quote
Czarnulka Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 :loveu:Trochę rozmazane I dwie ze spaceru :loveu: Quote
Martens Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Fajny królik, trochę podobny do mojego - tylko białych łat nie ma ;) Quote
Infortune. Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Jaka symbioza :evil_lol: Moja znajoma po zakupie huskiego niestety musiała pozbyć się swoich dwóch uszastych bo wredota za nic nie chciała ich polubić... Quote
Czarnulka Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Martens napisał(a):Fajny królik, trochę podobny do mojego - tylko białych łat nie ma ;) Heh dzięki;) Oczywiscie moje kol ten królik;p Shel napisał(a):Oboje fajni :] Dzięki:loveu: Infortune. napisał(a):Jaka symbioza :evil_lol: Moja znajoma po zakupie huskiego niestety musiała pozbyć się swoich dwóch uszastych bo wredota za nic nie chciała ich polubić... Heh. A to nie mogła zamykac tych uszatych gdzie indziej? Ja sie boje co będzie jezeli moja spotka sie z psem od kuzynki Chiuchaucha czy jak to tam sie pisze;p Chyba bede musiała ją wtedy trzymac zeby cos czasem sobie nie zrobiły. Bo moja by mogła cos zrobic;p Quote
Pestka Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Matko, ale Luna jest już duża, iie ona ma? Quote
Infortune. Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Czarnulka napisał(a): Heh. A to nie mogła zamykac tych uszatych gdzie indziej? Ja sie boje co będzie jezeli moja spotka sie z psem od kuzynki Chiuchaucha czy jak to tam sie pisze;p Chyba bede musiała ją wtedy trzymac zeby cos czasem sobie nie zrobiły. Bo moja by mogła cos zrobic;p No własnie nie mogła bo mieszkała w kawalerce :lol: Ale królisie trafiły w dobre ręce i żyją sobie szczęśliwie. ;) Quote
Czarnulka Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Pestka napisał(a):Matko, ale Luna jest już duża, iie ona ma? Dzięki;p ma juz prawie 7 miesięcy Infortune. napisał(a):No własnie nie mogła bo mieszkała w kawalerce :lol: Ale królisie trafiły w dobre ręce i żyją sobie szczęśliwie. ;) Aha no to fajnie;) Wkoncu husky mają swój instynkt. Quote
Czarnulka Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 tina i irish napisał(a):ale pilnuje tego królika;) No;) CaneSs napisał(a):Zapraszamy na fotki! :-) Byłam i ślad po sobie zostawiłam;p Quote
Cavalierkaa Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Czarnulka napisał(a):No;) Byłam i ślad po sobie zostawiłam;p Wiem,wiem. Dziękujemy < 3 Quote
Czarnulka Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Heh a nie ma za co;)a u nas śnieeg pada;) Quote
Bartiśkowa_ Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 A świetne fotki Nie spuszczała go chyba na krok :? Ja też musiałam oddać swojego ukochanego króliczka ;( W zoologicznym zapewnili mnie że to miniaturka a to takie wielkie królisio wyrosło że na klatkę miejsca powoli brakowało bo miała 100 cm a do tego Barti jeszcze z nim po nocy się gonił xd Ale poszedł naszczęście w dobre ręce Quote
Czarnulka Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Bartiśkowa_ napisał(a):A świetne fotki Nie spuszczała go chyba na krok :? Ja też musiałam oddać swojego ukochanego króliczka ;( W zoologicznym zapewnili mnie że to miniaturka a to takie wielkie królisio wyrosło że na klatkę miejsca powoli brakowało bo miała 100 cm a do tego Barti jeszcze z nim po nocy się gonił xd Ale poszedł naszczęście w dobre ręce Aha heh dzięki;) no pilnowała go; p Aha boze jaki duzy pewnie był.. Quote
sunshine Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 http://img685.imageshack.us/img685/2738/dsc00031r.jpg tutaj to Lu wygląda jak ten króliś :D Quote
Recommended Posts