wiki4 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Ja też nie wiem :lol: A Ty nie w szkole? ;) Quote
Czarnulka Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 wiki4 napisał(a):Ja też nie wiem :lol: A Ty nie w szkole? ;) Juz nie;D A jak sie wkleja dwa banerki do sygnatury? Bo nie wiem;/ Quote
wiki4 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Czarnulka napisał(a):Juz nie;D A jak sie wkleja dwa banerki do sygnatury? Bo nie wiem;/ Tak szybko kończysz ? :-o Tak samo :lol: Wklejasz jeden, a potem tak samo drugi ;) Quote
Infortune. Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 A ja wczoraj i dziś zrobiłam sobie wolne... :loveu: :evil_lol::evil_lol: Quote
Czarnulka Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 wiki4 napisał(a):Tak szybko kończysz ? :-o Tak samo :lol: Wklejasz jeden, a potem tak samo drugi ;) Aha okej. konczyłam 12:55 ale wczesniej poszłam xd Infortune. napisał(a):A ja wczoraj i dziś zrobiłam sobie wolne... :loveu: :evil_lol::evil_lol:hehe ;D No to fajnie;D Quote
sunshine Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Co wy wszyscy z tymi wałkami?;p A ja za tydzień mam ferie hia hia:D Jak tam pogoda;)? U nas 50 cm śniegu i zabawa na całego :D zapraszam na szalone foty ^^, Quote
Czarnulka Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 sunshine napisał(a):Co wy wszyscy z tymi wałkami?;p A ja za tydzień mam ferie hia hia:D Jak tam pogoda;)? U nas 50 cm śniegu i zabawa na całego :D zapraszam na szalone foty ^^, Ale fajnie;p ja mam ferie 15 lutego .. A pogoda dodupyłazimy ino z Luną po osiedlu wieczorem wariuje z psiakami. Ok wpadniemy na foty. Wg ostatnio bawiła sie z psami był amstaf zawsze sie z nią bawiła normalnie mija[tak sie wabi amstaf] jak złapałm lune to mija sie na nią zuciła gryżć ją chciałą a na nastepny dzien zas wieczorem znowu cos dobiło miji i zaczeła zucac sie na lune;( luna sie az połozyła a jak sie ruszyła znowu zaczeła mija ja gryźc. Nic naszczescie sie jej nie stało. Ale teraz nie chce zeby podlatywała do amstafki;/ Quote
Infortune. Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 sunshine napisał(a):Co wy wszyscy z tymi wałkami?;p A ja za tydzień mam ferie hia hia:D Jak tam pogoda;)? U nas 50 cm śniegu i zabawa na całego :D zapraszam na szalone foty ^^, Ja też. :diabloti: Ale jednak wolałabym mieć jako ostatnia... Quote
Czarnulka Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Infortune. napisał(a):Ja też. :diabloti: Ale jednak wolałabym mieć jako ostatnia... Aha a nie wiem o co ci chodiz Infortune ;D Anula & Bono napisał(a):witamy piękną Luncię:loveu: Witamy Bona;* No i ciebie;) Quote
Shirai - Koki Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 W grupie weselej :evil_lol: http://i250.photobucket.com/albums/gg245/anitaaa93/Muchowiec74.jpg Quote
Bartiśkowa_ Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Hej ;) Ładny banner. Kiedy będą jakieś zdjęcia ? Quote
Czarnulka Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Infortune. napisał(a):Chodzi mi o ferie. :cool3: :lol: Aha heh;D Shirai - Koki napisał(a):W grupie weselej :evil_lol: http://i250.photobucket.com/albums/gg245/anitaaa93/Muchowiec74.jpg No a jak ;) Anula & Bono napisał(a):no oczywiście my Ciebie tyż:D Co tam u was? Jak pogoda? Bartiśkowa_ napisał(a):Hej ;) Ładny banner. Kiedy będą jakieś zdjęcia ? Dziękuje postaram sie dzis fotki z fona zrobic jak wyjde na plac z Lu;D Quote
Czarnulka Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Infortune. napisał(a):Chodzi mi o ferie. :cool3: :lol: Aha heh;D Shirai - Koki napisał(a):W grupie weselej :evil_lol: http://i250.photobucket.com/albums/gg245/anitaaa93/Muchowiec74.jpg No a jak ;) Anula & Bono napisał(a):no oczywiście my Ciebie tyż:D Co tam u was? Jak pogoda? Bartiśkowa_ napisał(a):Hej ;) Ładny banner. Kiedy będą jakieś zdjęcia ? Dziękuje postaram sie dzis fotki z fona zrobic jak wyjde na plac z Lu;D Quote
WeronikaM Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Dziękuje postaram sie dzis fotki z fona zrobic jak wyjde na plac z Lu;D :multi: :multi: super !!! Quote
Czarnulka Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 WeronikaM napisał(a)::multi: :multi: super !!! Fajnie ze ktos sie cieszy ztakiego powodu hehe;D Quote
Tepes Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 pogoda hmm śniegiem strasznie wali ale na szczeście nie ma zimno;) Quote
Czarnulka Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Anula & Bono napisał(a):pogoda hmm śniegiem strasznie wali ale na szczeście nie ma zimno;) Aha to tak jak u mnie. Śnieg od rana pada;D ;p Quote
Bartiśkowa_ Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 U nas też w chwile tyle śniegu nawaliło że całą odśnieżoną na działće ścieżkę zakryło ;) Czekamy na fotki Quote
ames Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Witam:) śliczna ta Twoja Luna.a i widziałam fotkę jak dziarsko królika pilnuje;)mój mamut seniorek przez ostatnie 3 dni warował przy klatce i drugiego piesa nie dopuszczał. pozdrawiam!!! Quote
Czarnulka Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Bartiśkowa_ napisał(a):U nas też w chwile tyle śniegu nawaliło że całą odśnieżoną na działće ścieżkę zakryło ;) Czekamy na fotki Heh. Będą dopiero jutro. WeronikaM napisał(a):i gdzie te zdjęcia :mad: :) Jutros. Soorki;D Dzisiaj juz nie dam radu i nie mam zbytnio fotek ;p ames napisał(a):Witam:) śliczna ta Twoja Luna.a i widziałam fotkę jak dziarsko królika pilnuje;)mój mamut seniorek przez ostatnie 3 dni warował przy klatce i drugiego piesa nie dopuszczał. pozdrawiam!!! Dzięki;D Heh ale potem chciała go upolowac;D Quote
wiki4 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Hejka Cioteczko i Kuzyneczko :loveu: U nas zaraz filmiki będą, aż dwa i zdjecia :multi: Quote
Recommended Posts