Czarnulka Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 bianka19 napisał(a):Moje śliczne Lunki ! :loveu: Tęskniliśmy ! :roll: A fotki są bardzo śliczne :loveu::loveu: Dziękuje;) My tez tęsknilismy za waaami;) iwcza napisał(a):ty potworze ! :lol: :( xD No ale to było ino 10 minut męczarni ze mną xD Quote
Czarnulka Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Tak wg ja Lune codziennie męcze xD Jak sobie lezy i pod chodzę do niej to ją zawsze przytuulam;) całuje i próbuje ją postawic zeby sie pobawiła ze mną;p a ona zaczynagrzyc i warczec a ja ją dalej męcze. A moja mam nie dawno z tatą wrócili z zoologicznego i patrze a oni kupili Lunie kolczatke. Ja zbytnio nielubie kolczatek u psów ale moja mama ma dosc tego ze luna ciagnie na smyczy. W sumie ja tez ale daje radę;) Quote
wiki4 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 http://img696.imageshack.us/img696/7650/zdjcia0117.jpg Buahaha, mam taką samą :evil_lol: Nie ma to jak ''Psia Moda'' :diabloti: Lisa by nie mogła nosić moich ciuchów bo by jej widać nie było :lol: Quote
Czarnulka Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 hehe ;)dziękuje:loveu:;p jak byłam wczoraj z psem na dolinie to luna po jeziorze zamarznietym biegała od jednego brzegu do dógiego;) ale fajnie ze nie ucieka az tak daleko ;) choc w krzakach ją szukac musiałam xd Quote
halgre Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [FONT="Georgia"][SIZE="5"]Witamy się [/FONT] Quote
wiki4 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Trzyma się Wam jeszcze śnieg ? Bo wszystkim topnieje :placz: Quote
Czarnulka Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 wiki4 napisał(a):Trzyma się Wam jeszcze śnieg ? Bo wszystkim topnieje :placz: No u nas jeszcze troche sniegu jest;) ale tez powoli zaczyna sie chlapa robic. I dzisiaj fajna pogoda była tak ciepluutko;) bianka19 napisał(a):Heeejo ;) Kiedy neew foty ? :D Heeej;) A nie wiem jutro moze cos z robie jak wezme fona ;p Cavy napisał(a):Witajcie. :hand: Witaamy się wieczornie;) Marta_Ares napisał(a):jaki przebieraniec:diabloti: Taa. Moja modelka xd dzięki;) Quote
Baski_Kropka Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Śnieg topnieje, ale podobno to tylko dni przejściowe i zima ma się rozpętać pełną gębą. Co tam u was?? Sunia dorosła już do rozmiarów uszu :D ?? Quote
iwcza Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Czarnulka napisał(a):Tak wg ja Lune codziennie męcze xD Jak sobie lezy i pod chodzę do niej to ją zawsze przytuulam;) całuje i próbuje ją postawic zeby sie pobawiła ze mną;p a ona zaczynagrzyc i warczec a ja ją dalej męcze. A moja mam nie dawno z tatą wrócili z zoologicznego i patrze a oni kupili Lunie kolczatke. Ja zbytnio nielubie kolczatek u psów ale moja mama ma dosc tego ze luna ciagnie na smyczy. W sumie ja tez ale daje radę;) Kolczatkę też przerabiałam i też nie polecam :eviltong: Raczej kantarek, ale tylko do nauki, potem na normalnej obroży ;) Quote
mossie_lisa Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 http://img116.imageshack.us/img116/6330/zdjcia0064.jpg WAMPIR :D Quote
wiki4 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Wesołych Świąt Lunciaki :loveu: Przez śnieżycę, zawieruchę ślę życzenia i otuchę, by te święta choć tak zimne były ciepłe i rodzinne. Moc prezentów i miłości w Nowym Roku pomyślności Quote
halgre Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [FONT="Georgia"][SIZE="4"]Mikołaja w kominie, prezentów po szyję, 2 metry choinki, cukierków 3 skrzynki, przed domem bałwana, Sylwestra do rana, z butelką szampana, pysznej wigilijnej kolacji i mnóstwa atrakcji w 2010 roku!!! życzy Halina z mężem oraz Dindkiem [/FONT] Quote
Minerva Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Wesołych świąt, smacznego karpia i szalonego Sylwka zyczymy ;) Quote
Vlk Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 a propos kolczatek.. ja też nie polecam ;) Daawno daawno temu przerabiałam. Teraz mam szelki albo obroże półzaciskowe (można regulować zacisk ale mnie chodzi głównie o to, zeby się nie zsunęły ze sprytnych psich łbów ;) ). Może spróbuj ją metodą pozytywną nauczyć nieciągnięcia na smyczy? http://pies.onet.pl/182,chodzenie_na_smyczy,klucze_artykuly.html tutaj troszkę do poczytania ;). Jak odpowiednio poszukasz to na pewno znajdziesz więcej. A psinka cudna :) Ale ja jednak uważam, że psom nie do twarzy w bluzach i innych takich, zwłaszcza psom ras pracujących. Im najlepiej w naturalnym, najmodniejszym dla nich futrze ;D Quote
sunshine Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [FONT=Comic Sans MS] Pada śnieg, suną sanki jest mikołaj i bałwanki śnieżki spadają życzenia zdrowych świąt składają niech te święta będą wyjątkowe [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] a życzenia odlotowe życzą: SHIRA I MARTYNA[/FONT] Quote
Recommended Posts