Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiki4 napisał(a):
Ahaha, to już nie strażnik, a wróg :evil_lol:

No wróg krolików;) Ah;p Ten obóz z psem To drogi jest za psa i osobę;p Czytałam u was w galeri;p i u Canes.;p
Agniecha93 napisał(a):

Heh dzięki;) A te skarpetki takie fajne ciepluutkie;)

Posted

Czarnulka napisał(a):
No wróg krolików;) Ah;p Ten obóz z psem To drogi jest za psa i osobę;p Czytałam u was w galeri;p i u Canes.;p

Heh dzięki;) A te skarpetki takie fajne ciepluutkie;)

Nom, drogi, drogi :roll: :placz: Ale chcę gdzieś jechać, z życia trzeba korzystać bo za chwilkę ma być koniec :evil_lol:

Tak. I u mnie jest i u Caprisia :loveu:

Cieplutkie, cieplutkie :loveu:

Posted

wiki4 napisał(a):
Nom, drogi, drogi :roll: :placz: Ale chcę gdzieś jechać, z życia trzeba korzystać bo za chwilkę ma być koniec :evil_lol:

Tak. I u mnie jest i u Caprisia :loveu:

Cieplutkie, cieplutkie :loveu:

Aha ;p No ale mi by rodzice nawet tyle kasy nie dali;p ale cóz xd zyje sie dalej;)
Trzymam kciuki zeby tobie pozwolili ;)
Ah tak cieplutkie ;p fajnie sie je noosi;p

Posted

Czarnulka napisał(a):
Aha ;p No ale mi by rodzice nawet tyle kasy nie dali;p ale cóz xd zyje sie dalej;)
Trzymam kciuki zeby tobie pozwolili ;)
Ah tak cieplutkie ;p fajnie sie je noosi;p

Zobaczymy co będzie u mnie :lol: Fajnie by było jakbyście też jechały ;)

Dziękuję, mam nadzieję, że te wszystkie kciukasy się na coś przydadzą, bo jak nie to pourywam :diabloti:

Żartuję, żartuję. Ja być nieagresywny człowiek :evil_lol:

Moje już dziurawe troszkę, bo zostawiłam kiedyś na łóżku i się Lisa z nimi 'zabawiła' :eviltong:

Galeria Luny - skarpeciany wątek :evil_lol:

Posted

[quote name='wiki4']Zobaczymy co będzie u mnie :lol: Fajnie by było jakbyście też jechały ;)

Dziękuję, mam nadzieję, że te wszystkie kciukasy się na coś przydadzą, bo jak nie to pourywam :diabloti:

[COLOR=Pink]Żartuję, żartuję. Ja być nieagresywny człowiek :evil_lol:

[COLOR=Black]Moje już dziurawe troszkę, bo zostawiłam kiedyś na łóżku i się Lisa z nimi 'zabawiła' :eviltong:

Galeria Luny - skarpeciany wątek :evil_lol:
[/COLOR] [/COLOR][/QUOTE]
Heh. Obyś pojechała ;);) no fajnie by było ale niestety tyle kasy to rodzice na mnie nie wydadzą, Bo nie będą mieli dla siebie;p:eviltong: Ale fajną nazwe wymyśliłas ;) Moja tez jak sie dobierze do skarpetek to są dziury. . A ostatnio pogryzła moją szczotkę do wlosów mam taką drewnianą. I trochę zjadła :roll: ale nic jej nie jest. Wczoraj jak byłam z młodszym bratem i Luną w sklepie duzym,bo chciałam jej kupic frisbee gumowe bo strasznie lubi sie nim bawic. A plastikowym zbytnio nie:razz: To posżłam do zoologicznego i sie tam ich pytałam a ze te frisbee kosztowało 26 zł a miałam ino 20 to nie kupiłam.. I jeden facet w tym zoologicznym lunie dał smakołyka a potem se poszłam i nas baba dogoniła z frisbee z Royala . I mówi ze takie ma a ja sie jej pytam ile kosztuje a ona ze za darmo a ja jej dziękuje i poszłam. I teraz mam frisbee dla luny ale plastkiowe. Jka jest pies inny to sie nim nie bawi a jak jest sama to biega za tym frisbee ;p ;) Eh się troszkę rozpisałam. I chyba zmienie nazwę galeri;p ale nie wiem na jaką. Masz jeszcze jakies pomysły fajne?;)

Posted

[quote name='Czarnulka']Heh. Obyś pojechała ;);) no fajnie by było ale niestety tyle kasy to rodzice na mnie nie wydadzą, Bo nie będą mieli dla siebie;p:eviltong: Ale fajną nazwe wymyśliłas ;) Moja tez jak sie dobierze do skarpetek to są dziury. . A ostatnio pogryzła moją szczotkę do wlosów mam taką drewnianą. I trochę zjadła :roll: ale nic jej nie jest. Wczoraj jak byłam z młodszym bratem i Luną w sklepie duzym,bo chciałam jej kupic frisbee gumowe bo strasznie lubi sie nim bawic. A plastikowym zbytnio nie:razz: To posżłam do zoologicznego i sie tam ich pytałam a ze te frisbee kosztowało 26 zł a miałam ino 20 to nie kupiłam.. I jeden facet w tym zoologicznym lunie dał smakołyka a potem se poszłam i nas baba dogoniła z frisbee z Royala . I mówi ze takie ma a ja sie jej pytam ile kosztuje a ona ze za darmo a ja jej dziękuje i poszłam. I teraz mam frisbee dla luny ale plastkiowe. Jka jest pies inny to sie nim nie bawi a jak jest sama to biega za tym frisbee ;p ;) Eh się troszkę rozpisałam. I chyba zmienie nazwę galeri;p ale nie wiem na jaką. Masz jeszcze jakies pomysły fajne?;)[/QUOTE]

Dzięki ;)

Lisa uwielbia czyjeś ciuszki, ale jak się ją ubierze to się kręci w kółko i próbuje ściągnąć :lol:
Wybredna Luncia :lol:

Luna- Rudy Potworek :razz:
Nie mam weny :biggrina:

Posted

[quote name='wiki4']Dzięki ;)

Lisa uwielbia czyjeś ciuszki, ale jak się ją ubierze to się kręci w kółko i próbuje ściągnąć :lol:
Wybredna Luncia :lol:

Luna- Rudy Potworek :razz:
Nie mam weny :biggrina:[/QUOTE]
Heh no moja tez lubi ciuchy od kogos ;p ah ;P heh fajne ;p moze jeszcze cos do tego dopiszę;p

Posted

[quote name='Czarnulka']Heh no moja tez lubi ciuchy od kogos ;p ah ;P heh fajne ;p moze jeszcze cos do tego dopiszę;p[/QUOTE]

A dopisuj co tam chcesz :lol:

Daj jakieś zdjecia Lunki :cool3:

Posted

[URL]http://img685.imageshack.us/img685/2738/dsc00031r.jpg[/URL]
ale pottfór [COLOR=Pink][COLOR=Black][IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG][/COLOR][/COLOR]

Posted

[quote name='Martens']Taka przystojna panna a Wy tu ją od potworków wyzywacie :lol:[/QUOTE]
No bo to mały potworek z charaktery a z wyglądu ładna i dzięki hah;*
[quote name='wiki4']To przez ten kolor :lol:[/QUOTE]
Ta. Ten jej kolor zabujczy. Kazdy mi mówi ze jeszcze takiego huskiegho w kolorze rudym nie widział. Ona porpostu wyjątkowa jest;p
[quote name='Marta_Ares']a ja czekam na jakies nowe fotki, niesamowice Luna urosła :D

piekna panna!![/QUOTE]
Dzięki foty będą. Mam ich troche od boness niektóre jak była mała i wg.
[quote name='Cavy'][URL]http://img685.imageshack.us/img685/2738/dsc00031r.jpg[/URL]
ale pottfór [COLOR=Pink][COLOR=Black][IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG][/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
Tak zgadzam sie potwór z niej.
[quote name='Shirai - Koki']Matko dialogi, dlugasne strasznie...wrocilam sie do strony 219 i dopiero znalazlam zdjecia...ale sie Lunka slicznie usmiecha :loveu:
[URL]http://img121.imageshack.us/img121/1884/zdjcie0250k.jpg[/URL][/QUOTE]
Heh długi edlugie;p A dziękuje i foty dodam za niedługo;p