Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Shirai - Koki']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
http://img189.imageshack.us/img189/7313/c134890.jpg
;D
[quote name='Baski_Kropka']Jak jaaaa Ci zazdroszę ze to twoje futro tak sobie bez smyczy po szarżować może... mój Basior to tylko coś zwietrzy i kończy się jego posłuszeństwo...gdyby świat mógł być bez zapachów chociaż godzinę dziennie było by super :D
Heh;p narazie jest posłuszna, choc czasami to jej odbija wlatuje w krzaki i ucieka...
[quote name='wiki4']Hejka Lunciaki :loveu:
Heej lisisce;D
[quote name='sunshine']A właśnie nigdy nie zapytałam ^^. W jakim stopniu jest posłuszna LU??:) Musisz ja gonić czy na jedno zawołanie przychodzi;)?
A Luna jak ma swój humorek. Raz ją zawołam to przyleci, czasami jak jej odbija to ją gonic musze i wołac tysiąc razy. Ale ostatnio była na muchowcu grzeczna i nie uciekała więc wdrodze powrotnej szła luzem ;D Ale sie czasami o nią boje ze gdzies ją poniesie;p A shirka?
[quote name='Marta_Ares']

ale ona swietnie z dyskami wyglada:lol: :lol:

Dzięki;)

[quote name='Baski_Kropka']Mój jest odwołalny jak sie wysika zrobi nr 2 i zgłodnieje...albo się wystraszy, że pańcia jednak za nim nie idzie.
Generalnie...wolę nie ryzykować...niestety znam ludzi których pies zginął od kuli.
Smutno mi że go nei puszczam bez linki, ale zapewniam mu ruch i zabawę w inny sposób więc chyba nie jest smuuutny :)
Heh;) takie są juz husky... trzeba je stale pilnowac ;p;p
[quote name='sunshine']Oj Baski przy Tobie na pewno nie:D. U nas na szczęście nie ma problemu z odstrzałem(puki co) i mam nadzieję że nie będzie ale w lesie też psa bym nie spuściła już teraz...:(
No w lesie tez bym nie spusciła Lunki;D

[quote name='Bartiśkowa_']Coś tu cicho mam 3 fotki tym razem xd

O śliczne:loveu: xD Potem do ciebie wpadniemy;p
[quote name='QQk']http://i250.photobucket.com/albums/gg245/anitaaa93/Muchowiec72.jpg - mam deja vu :)
Heh ;p czasami tez tak mam;p

Posted

[quote name='Shel']http://i250.photobucket.com/albums/gg245/anitaaa93/Muchowiec72.jpg
wariatka :loveu::cool3:
;P Hehe. Ostatnio głupawki dostałą bo pusciłam ją ze smyczy koło rawy z psami i beigała jak szalona. Bo cały czas chodizła na smyczy za to ze uciekła raz;p

[quote name='wiki4']http://i250.photobucket.com/albums/gg245/anitaaa93/Muchowiec74.jpg
Gdzie rękawiczki ? :mad: :evil_lol:
A rękawiczek nie ma xD;p Zostały w domuu ;) A ty sie skapłas ze to ja?;p
[quote name='Baski_Kropka']Pewnie się grzeją rękawiczki w domu :P
No oczywiscie ze się grzejąw domu. Chyba ze Lunka je rozwaliła hehe. Nie no zart. Ah ja chce już soobotę xd;p

Posted

No mam nadzieje że Ci się spodoba sobotni poranek i zakochasz się w Travois i będziesz chciała tak weekendowe poranki spędzać :P Ja już rok tak śmigam z Tychów pociągiem i ciągle mi mało...
Ho ho ile Ciebie z nami atrakcji czeka w przyszłości :)

A powiedz Ty mi, czy ty masz daleko od siebie do nas...?? Jedziesz mam nadzieję bez przesiadki??

Posted

Baski_Kropka napisał(a):
No mam nadzieje że Ci się spodoba sobotni poranek i zakochasz się w Travois i będziesz chciała tak weekendowe poranki spędzać :P Ja już rok tak śmigam z Tychów pociągiem i ciągle mi mało...
Ho ho ile Ciebie z nami atrakcji czeka w przyszłości :)

A powiedz Ty mi, czy ty masz daleko od siebie do nas...?? Jedziesz mam nadzieję bez przesiadki??

Oh sie doczekac nie umiem. Na serio xd;) To zalezy jezeli autobus z nr 12 bedzie jechał prosto ode mnie az do ligoty akademiki to bez przesiadki a jak nie to na dworzec i z dworca do was. Ale to nie ma problemu dla mnie;) Tylko Luna ma sie gorzej nie przepada za jezdzeniem autobusem i tramwajem. Chociaz w autobusach lepiej niz w tramwaju;);p
Mqrtynq napisał(a):
Hej. :hand:
Fajne fotki. ; DD

Hej dizęki;p Fotki robiła Bartiskowa;)
Masakra musze sie uczyc na geografie bo w poniedzialek sprawdzian a potem jeszcze z biologi;/ eh ;p nie nawidze szkoly;p

Posted

Co ty się przejmujesz że się uczyć masz ;P
Ja się bardziej boje tego że kończę tą szkolę....i przyjdzie pora na coś nowego...
Ja to mam dojazd elegancki :P wstaję o 6.20. o 7.20 wychodzę z domu, idę na pociąg 25 minut, jadę 20 minut i z pociągu idę kolejne 15 minut ;P Sumując 55 minut podróży... no a w dwie strony to prawie 2 godziny hehe

A w ogóle to przed chwilą umarł przy mnie kotek bo ktoś go potrącił na drodze a on tam jeszcze walczył, i mi smutno...obcy to był kot ale chciałam go uratować a już było za późno :(
Z siatkówki wracałam z siostra wszyscy odjechali patrzymy a parenaście metrów przed nami coś sie rusza...:l
Kurczę nie cierpie takich sytuacji bo mi tak cieżko to przegryśc nie samą śmierć zwierzaka, a to że cierpieć musiał...:/

Posted

Co ty mówisz że Shira wielka?:D Gdzieś wzrostu Luniaka będzie:P

A bez smyczy jest grzeczna, odpukać mi nigdy nie nawiała i w 90% przychodzi na pierwsze zawołanie. Chyba że bawi się z innym psem to jak ją wołam przybiegnie obok albo w pośpiechu dobiegnie żeby się szybko pokazać i ucieka znowu do psa:P jednak zawsze się bawi w pobliżu. No i jak poczuje coś na maksa interesującego to zawąchana za trzecim, czwartym razem przyleci:P

Posted

wiki4 napisał(a):
Siemka Lunciaki :loveu:

Heej ;D;)
WeronikaM napisał(a):
ale śliczna :)
super ta chustka

Dziękuje;P

Baski_Kropka napisał(a):
Co ty się przejmujesz że się uczyć masz ;P
Ja się bardziej boje tego że kończę tą szkolę....i przyjdzie pora na coś nowego...
Ja to mam dojazd elegancki :P wstaję o 6.20. o 7.20 wychodzę z domu, idę na pociąg 25 minut, jadę 20 minut i z pociągu idę kolejne 15 minut ;P Sumując 55 minut podróży... no a w dwie strony to prawie 2 godziny hehe

A w ogóle to przed chwilą umarł przy mnie kotek bo ktoś go potrącił na drodze a on tam jeszcze walczył, i mi smutno...obcy to był kot ale chciałam go uratować a już było za późno :(
Z siatkówki wracałam z siostra wszyscy odjechali patrzymy a parenaście metrów przed nami coś sie rusza...:l
Kurczę nie cierpie takich sytuacji bo mi tak cieżko to przegryśc nie samą śmierć zwierzaka, a to że cierpieć musiał...:/

No niestety trzeba skonczyc szkolę. Oj smutna ta wiadomośc. Biedna kicia. Jednak bede jechała bez przesiadek koło godziny;/ Lub więcej ale co tam;p Sie tym nie przejmuje xd;);*

sunshine napisał(a):
Co ty mówisz że Shira wielka?:D Gdzieś wzrostu Luniaka będzie:P

A bez smyczy jest grzeczna, odpukać mi nigdy nie nawiała i w 90% przychodzi na pierwsze zawołanie. Chyba że bawi się z innym psem to jak ją wołam przybiegnie obok albo w pośpiechu dobiegnie żeby się szybko pokazać i ucieka znowu do psa:P jednak zawsze się bawi w pobliżu. No i jak poczuje coś na maksa interesującego to zawąchana za trzecim, czwartym razem przyleci:P

Heh ale sie wydaje większa;) No to fajnie ze grzeczna. Ostatnio Luna strasznie grzeczna sie zrobiła nie ucieka narazie;D A jak z psem bawi sie to tez przyleci i ucieka do psa. Albo wg nie podladuje i bawi sie z psem. A to jeszcze u mnie nie było zeby luna cos poczuła i poszła..;D

Posted

Baski_Kropka napisał(a):
no zobaczysz jak będzie Ci się jechać...ja też mam dlugą podróż ;P zobaczysz jak Ci to logistycznie wyjdzie hehe :)

Heh no;);) Nareszcie mi sie układa w związku miłosnym hehe. Znaczy sie dopiero zaczyna;)

Posted

Baski_Kropka napisał(a):
Nie wiem co ma związek do autobusu hihi :D dobrze że Ci się układa ja to już jestem pookładana od trzech lat ponad ;D

Heh;p noto fajnie;D To ja ci szczęścia zycze heh;)

Posted

[quote name='WeronikaM']może nowe fotki ... ? hę :)
wiem, że niedawno były, ale twoja haszczka jest piękne :iloveyou: !!!
Narazie zadnych fotek niema. Postaram sie jakies zrobic chocby telefonem;D

[quote name='wiki4']Witamy Cioteczkę i Kuzyneczkę :loveu:
A my witamy siostrzenicę i Twoją Lisice;D Kim Liska jest dla mnie xd ? Hę . Bo pojęcia nie mam ;D
[quote name='sunshine']Czesć Rude!
przepraszam za offa ale szukamy pomocy :
Podajcie dalej...

Spoko. ;D Postaram się