Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Infortune. napisał(a):
Mnie się kolczyki w pępku średnio podobają, ale marzę sobie o takim w języku, wardze albo brwi... Aaaach :loveu: Marzenie ściętej głowy... :shake:

Fuj! Nie rób tego!
Zuaa

Ja sobie tylko w chrzęści planuję. 4 w uszach mi wystarczą :evil_lol:

Posted

[quote name='Shel']Fuj! Nie rób tego!
Zuaa

Dlaczego? Kolczyk w brwi wygląda świetnie, w wardze też! :loveu::loveu::loveu: W języku odstrasza mnie to, że podobno się strasznie szkliwo psuje.:lol: No, ale rodziciele nie wyrażają zdgody na razie (na razie:cool3:)...

A w chrząstce już mam, w prawym uchu, w lewym mam dwie dziurki i w uszach już starczy. :eviltong:

Kurcze, ale nam się piercingowy off robi...

Posted

wiki4 napisał(a):
Tyś zgłupiała :-o Rodzice Ci się zgodzili ? Moi nawet jakby się zgodzili to nie; krew, zakażenie, fu, fu :mdleje:

Nie zgodzili się ;p Jeszcze sie zastanawaiam jak cos to piszcie co o tym sądzicie;D

Infortune. napisał(a):
Mnie się kolczyki w pępku średnio podobają, ale marzę sobie o takim w języku, wardze albo brwi... Aaaach :loveu: Marzenie ściętej głowy... :shake:

Ahaa;p

Shel napisał(a):
Fuj! Nie rób tego!
Zuaa

sunshine napisał(a):
Dokładnie Milkowa dawać tu lepiej fotki Luniaka :D

No footek narazie nie ma;p

Posted

[quote name='Infortune.']Dlaczego? Kolczyk w brwi wygląda świetnie, w wardze też! :loveu::loveu::loveu: W języku odstrasza mnie to, że podobno się strasznie szkliwo psuje.:lol: No, ale rodziciele nie wyrażają zdgody na razie (na razie:cool3:)...

A w chrząstce już mam, w prawym uchu, w lewym mam dwie dziurki i w uszach już starczy. :eviltong:

Kurcze, ale nam się piercingowy off robi...
Aha heh;p w uchu tez będe sobie robuc jeszcze trzy;D

Posted

[quote name='sunshine']

[FONT=Comic Sans MS]Czyli kończy psie 18!! :D:D:D.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] Czas na bibkę!:D[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS] STO LAT LU!!!

[/FONT]

Lu dziękuuje taaak. Teraz impreezka;D

szampaan;D
ja nie pije bo nie pełnoletnia jestem heheh

ciasteczka dla psów;D

i jeszcze taakie;p

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Wszystkiego najlepszego, Luuu ! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

[quote name='Czarnulka']A i w poniedziałek bede miec kolczyka w pępku;p no chyba ze bedziekolczyk to juz jutro z kolezanką czekamy niecierpliwie na poniedziałek;D
Pfffi, ja bym chciała w łuku brwiowym albo wardze, ale straszny cykor jestem :lol:

Posted

[quote name='iwcza'][FONT=Comic Sans MS]Wszystkiego najlepszego, Luuu ! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Pfffi, ja bym chciała w łuku brwiowym albo wardze, ale straszny cykor jestem :lol:
Ja też chcę, ale u mnie większą przeszkodą są rodzice. :evil_lol:

Sto lat dla Lunki! :loveu:

Posted

[quote name='iwcza'][FONT=Comic Sans MS]Wszystkiego najlepszego, Luuu ! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

[quote name='WeronikaM']100 latek życzymy !!!!!!!!!!!!!!! ;)

[quote name='CaneSs']Wszystkiego naaaaaaaaaaaj < 3

[quote name='Shel']:iloveyou::bigcool::new-bday::bday::BIG::Cool!::sweetCyb::beerchug: Sto latów!!

[quote name='Infortune.']Ja też chcę, ale u mnie większą przeszkodą są rodzice. :evil_lol:

Sto lat dla Lunki! :loveu:

[quote name='tina i irish']i my się dołączamy do życzeń:)

[quote name='Bartiśkowa_']Czesc
Dołączamy się i my do życzeń :loveu:
To jak jutro aktualne ?
Dziękujeeemy;D Tak aktualne;D
[quote name='WeronikaM']i oczywiście czekamy na fotki urodzinowe ;)

[quote name='aniolek666']Wszystkiego najlepszego:)

[quote name='deer_1987']no by sie foty rzydaly..
Dziękujeemy fotek nie ma bo nie zroobiłam ale dzisiaj wezme foona mamy to moze jakies footy wyjdą na spaacerku;D