Infortune. Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Mnie się kolczyki w pępku średnio podobają, ale marzę sobie o takim w języku, wardze albo brwi... Aaaach :loveu: Marzenie ściętej głowy... :shake: Quote
Shel Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Infortune. napisał(a):Mnie się kolczyki w pępku średnio podobają, ale marzę sobie o takim w języku, wardze albo brwi... Aaaach :loveu: Marzenie ściętej głowy... :shake: Fuj! Nie rób tego! Zuaa Ja sobie tylko w chrzęści planuję. 4 w uszach mi wystarczą :evil_lol: Quote
Infortune. Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='Shel']Fuj! Nie rób tego! Zuaa Ja sobie tylko w chrzęści planuję. 4 w uszach mi wystarczą :evil_lol: Dlaczego? Kolczyk w brwi wygląda świetnie, w wardze też! :loveu::loveu::loveu: W języku odstrasza mnie to, że podobno się strasznie szkliwo psuje.:lol: No, ale rodziciele nie wyrażają zdgody na razie (na razie:cool3:)... A w chrząstce już mam, w prawym uchu, w lewym mam dwie dziurki i w uszach już starczy. :eviltong: Kurcze, ale nam się piercingowy off robi... Quote
sunshine Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Dokładnie Milkowa dawać tu lepiej fotki Luniaka :D Quote
Czarnulka Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 wiki4 napisał(a):Tyś zgłupiała :-o Rodzice Ci się zgodzili ? Moi nawet jakby się zgodzili to nie; krew, zakażenie, fu, fu :mdleje: Nie zgodzili się ;p Jeszcze sie zastanawaiam jak cos to piszcie co o tym sądzicie;D Infortune. napisał(a):Mnie się kolczyki w pępku średnio podobają, ale marzę sobie o takim w języku, wardze albo brwi... Aaaach :loveu: Marzenie ściętej głowy... :shake: Ahaa;p Shel napisał(a):Fuj! Nie rób tego! Zuaa Ja sobie tylko w chrzęści planuję. 4 w uszach mi wystarczą :evil_lol: sunshine napisał(a):Dokładnie Milkowa dawać tu lepiej fotki Luniaka :D No footek narazie nie ma;p Quote
Czarnulka Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 [quote name='Infortune.']Dlaczego? Kolczyk w brwi wygląda świetnie, w wardze też! :loveu::loveu::loveu: W języku odstrasza mnie to, że podobno się strasznie szkliwo psuje.:lol: No, ale rodziciele nie wyrażają zdgody na razie (na razie:cool3:)... A w chrząstce już mam, w prawym uchu, w lewym mam dwie dziurki i w uszach już starczy. :eviltong: Kurcze, ale nam się piercingowy off robi... Aha heh;p w uchu tez będe sobie robuc jeszcze trzy;D Quote
Czarnulka Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Luna dzisiaj ma pół rooku;D Wszyyystkieego naaaj dlaa mojeej kochaneej Luunki;);* Quote
wiki4 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Czarnulka napisał(a):Luna dzisiaj ma pół rooku;D Wszyyystkieego naaaj dlaa mojeej kochaneej Luunki;);* Połówka Sto Lat dla Lunci :loveu: :lol: Quote
Czarnulka Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 ;D dziękujeym a Lunka daje buuzi;D Quote
sunshine Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Czyli kończy psie 18!! :D:D:D.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Czas na bibkę!:D[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] STO LAT LU!!! [/FONT] Quote
Czarnulka Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 [quote name='sunshine'][FONT=Comic Sans MS]Czyli kończy psie 18!! :D:D:D.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Czas na bibkę!:D[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] STO LAT LU!!! [/FONT] Lu dziękuuje taaak. Teraz impreezka;D szampaan;D ja nie pije bo nie pełnoletnia jestem heheh ciasteczka dla psów;D i jeszcze taakie;p Quote
iwcza Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Wszystkiego najlepszego, Luuu ! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [/FONT] [quote name='Czarnulka']A i w poniedziałek bede miec kolczyka w pępku;p no chyba ze bedziekolczyk to juz jutro z kolezanką czekamy niecierpliwie na poniedziałek;D Pfffi, ja bym chciała w łuku brwiowym albo wardze, ale straszny cykor jestem :lol: Quote
WeronikaM Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 100 latek życzymy !!!!!!!!!!!!!!! ;) Quote
Shel Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 :iloveyou::bigcool::new-bday::bday::BIG::Cool!::sweetCyb::beerchug: Sto latów!! Quote
Infortune. Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='iwcza'][FONT=Comic Sans MS]Wszystkiego najlepszego, Luuu ! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [/FONT] Pfffi, ja bym chciała w łuku brwiowym albo wardze, ale straszny cykor jestem :lol: Ja też chcę, ale u mnie większą przeszkodą są rodzice. :evil_lol: Sto lat dla Lunki! :loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Czesc Dołączamy się i my do życzeń :loveu: To jak jutro aktualne ? Quote
WeronikaM Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 i oczywiście czekamy na fotki urodzinowe ;) Quote
Czarnulka Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 [quote name='iwcza'][FONT=Comic Sans MS]Wszystkiego najlepszego, Luuu ! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [/FONT] Pfffi, ja bym chciała w łuku brwiowym albo wardze, ale straszny cykor jestem :lol: [quote name='WeronikaM']100 latek życzymy !!!!!!!!!!!!!!! ;) [quote name='CaneSs']Wszystkiego naaaaaaaaaaaj < 3 [quote name='Shel']:iloveyou::bigcool::new-bday::bday::BIG::Cool!::sweetCyb::beerchug: Sto latów!! [quote name='Infortune.']Ja też chcę, ale u mnie większą przeszkodą są rodzice. :evil_lol: Sto lat dla Lunki! :loveu: [quote name='tina i irish']i my się dołączamy do życzeń:) [quote name='Bartiśkowa_']Czesc Dołączamy się i my do życzeń :loveu: To jak jutro aktualne ? Dziękujeeemy;D Tak aktualne;D [quote name='WeronikaM']i oczywiście czekamy na fotki urodzinowe ;) [quote name='aniolek666']Wszystkiego najlepszego:) [quote name='deer_1987']no by sie foty rzydaly.. Dziękujeemy fotek nie ma bo nie zroobiłam ale dzisiaj wezme foona mamy to moze jakies footy wyjdą na spaacerku;D Quote
Chantell Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 jeszcze ja się dorzucę do spóźnionych życzeń stooo lat! :D Quote
Recommended Posts