Czarnulka Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Bartiśkowa_ napisał(a):Anita ;) Macie jakieś fotki :cool3: ? Nie mamy footek;/ jedną ino do Bonees; stratoos napisał(a):Witamy się po długiej przerwie ;) heej;D bianka19 napisał(a):Heej :) Daj jakieś foty :razz: ;p deer_1987 napisał(a):witam sie! sieemkaa CaneSs napisał(a):Siemanko, co tam u was? heej spoko a tam? Shel napisał(a):Czeeeeeść :evil_lol: siemaa;] sunshine napisał(a):Hejo rudzielce :loveu: Pooglądała bym Lu trochę :diabloti: Heeh każdy by ją chciał zobaczyć ale czy zobaczycie;p Minerva napisał(a):Hej Wam ;) sieemka;D wiki4 napisał(a):Hej Wam Lunki niedzielnie :loveu: witamy sie;D Agniecha93 napisał(a):Witam niedzielnie :multi: Piękna pogoda na spacer z aparatem :evil_lol::cool3: taak. ale aparatu nie ma:( Mqrtynq napisał(a):Hej. :) Co tam u was? :razz: CaneSs napisał(a):Heyoo, jak tam? heej spoko ino chora;( Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 kiedy bedziesz miec aparat?:p Quote
Czarnulka Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):kiedy bedziesz miec aparat?:p Hmm. za rok moze za dwa;p deer_1987 napisał(a):no to zdrowiej! dzięki ;D Quote
Cavalierkaa Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 No u nas też gitess. Jak tam Luniaczek? :cool3: Quote
Czarnulka Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Aha;D A dobrze na spacerek ide teraz z pieskiem i mamą. To sobie polata z innymi psaami nad rawą;D Quote
Cavalierkaa Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Czarnulka napisał(a):Aha;D A dobrze na spacerek ide teraz z pieskiem i mamą. To sobie polata z innymi psaami nad rawą;D Ou, szpanersko :evil_lol: Quote
stratoos Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Hej :) To szybkiego powrotu do zdrowia ;) I wygłaszcz Luniastą :loveu: Quote
Minerva Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Czarnulka napisał(a):Hmm. za rok moze za dwa;p Chcesz nas wykończyć :mdleje:? Zdrówka życzę ;) Quote
bianka19 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Ja też życzę zdrówka! ;) I wymiziaj Lunkę :loveu: Quote
Czarnulka Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 CaneSs napisał(a):Ou, szpanersko :evil_lol: ;p stratoos napisał(a):Hej :) To szybkiego powrotu do zdrowia ;) I wygłaszcz Luniastą :loveu: Okeej dzięki;D Minerva napisał(a):Chcesz nas wykończyć :mdleje:? Zdrówka życzę ;) Dzięki nie niechce;p ale moze jakies niedawno sie znjadą ale jedynie domowe;p bianka19 napisał(a):Ja też życzę zdrówka! ;) I wymiziaj Lunkę :loveu: Okeej dzięki;d Quote
sunshine Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 to dawaj domowe :diabloti: Takie rozlelane :cool3: Quote
Czarnulka Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 sunshine napisał(a):to dawaj domowe :diabloti: Takie rozlelane :cool3: Okk. postaram sie cos zroobić;D Dziś kol przyyjdzie to sie footy porobi i prześle na foona brata a potem na kompa;D hehe Minerva napisał(a):Hej Wam :hand: Heej;D wiki4 napisał(a):Hejka Lunki :loveu: Sieemka;D Ale doogo jeste teraz beee;/;;/ odnaleźć sie nie umiem;/ jak chce isc od pierwszego nowego posta to wychodzi na pierwszy post gaaleeri;/;( Quote
Czarnulka Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 Heej wam footki moze będą jak jakies zroobie a sie postaram dzisiaj zrobić;D Dogo jest teraz takiee dziwnee;/ poprostu masakra;/ eh .;( ale Lunce juz wszystkie ząbki wypadły i ma już noweee;D;D Quote
Shel Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Ja już się przyzwyczajam do nowego dogo :) A Lunciaka i pańcię pozdrawiamy:sweetCyb: Quote
Pestka Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Heej wam footki moze będą jak jakies zroobie a sie postaram dzisiaj zrobić;D Dogo jest teraz takiee dziwnee;/ poprostu masakra;/ eh .;( ale Lunce juz wszystkie ząbki wypadły i ma już noweee;D;D Przyzwyczaisz się ;) Mnie już sam wygląd nie przeszkadza, ale przeszkadza mi to, że się zacina. Quote
Minerva Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 To gdzie te foty :mad: Mi się szata graficzna podoba, ale jakoś nie mogę się przyzwyczaić. Ale najważniejsze, że dogo działa. Byle jak, ale działa :evil_lol: Quote
tonacja Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Szczerze, to graficznie jest trochę lepiej na dogo... ale nie mogę się połapać gdzie co jest no i strasznie zamula...mam nadzieję, ze to chwilowe. Ringulcowi też już chyba wszystkie wypadły i wyrosły nowe..muszę iść do weta zapytać się, bo przecież muszę go w końcu na wściekliznę zaszczepić :/ Quote
Pestka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Szczerze, to graficznie jest trochę lepiej na dogo... ale nie mogę się połapać gdzie co jest no i strasznie zamula.. Mi zalumało wczoraj a dzisiaj śmiga jak nie wiem :-o (by nie zapeszać - tylko cytaty mi nie działają.. :evil_lol:) Quote
Czarnulka Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Minerva napisał(a):To gdzie te foty :mad: Mi się szata graficzna podoba, ale jakoś nie mogę się przyzwyczaić. Ale najważniejsze, że dogo działa. Byle jak, ale działa :evil_lol: Będą zaraz;D No ważne ze działaa;D tonacja napisał(a):Szczerze, to graficznie jest trochę lepiej na dogo... ale nie mogę się połapać gdzie co jest no i strasznie zamula...mam nadzieję, ze to chwilowe. Ringulcowi też już chyba wszystkie wypadły i wyrosły nowe..muszę iść do weta zapytać się, bo przecież muszę go w końcu na wściekliznę zaszczepić :/ Aha no ja tez musze moją zasczepić ale dopiero w nastepnym miesiącu;p Pestka napisał(a):Mi zalumało wczoraj a dzisiaj śmiga jak nie wiem :-o (by nie zapeszać - tylko cytaty mi nie działają.. :evil_lol:) wiki4 napisał(a):Cześć Lunki :p Heej zaraz footki beą ino zalinkuje;d Quote
Recommended Posts