Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

andromeda napisał(a):
Hej ho !!!

Czy dobrze zrozumiałam ze ktos obchodził 18ste urodziny??? Jak tak to WSZYSTKIEGO NAJ!! NAJ!! NAJ!!

Ja obchodizłam ale 14 urodziny;p

Alma napisał(a):
No i bardzo dobry wybór. ;D Rude są oryginalne...

Taak.;D i dziękuje;p

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiki4 napisał(a):
Tak po ciemku sama ? :-o

Shel napisał(a):
Też tak chodzę :D.

No.;D spotkałam kolegów na boisku, I taki dominik zaczął mnie przytulać od tyłu i potem mnie puścił i do kolegi mówi : to moja kochanka jess<hahaha> a ja se w myślach ze mu sie chyba cos po...bało xD
Potem taki Patryk mówi ze ja jestem jego i mnie przytulił tak normalnie od przodu to go objełam xD i niechciałam puśćić. Bo Dominik gada ze on tez tak moze a patryk mówi zeby zrobił i wtedy puścić go niechciałam. A potem P. Mówi ze jak by chciał buzi to by dostał ode mnie i mu dałam buziaka a D. mówi zebym mu tez dała;p a ja ze nie;p a potem jak juz do domu szłam to D. zaczął krzyczeć: Adaa. Kocham cię! Mam dla ciebie wierszy, dam ci w szkole. i nigdy nie przestane cie kochać!
A ja mu dziś w szkole kosza dałam bo do siebie nie pasujemy i wg nic nie czuje do niego. A wole takiego Maciusia z 2 liceum;pAle sie rozpisałam;p

Posted

No siemmacie. U nas gites. Mam grype i pewno nie bedzie nas w Kielcach :angryy: :placz:
Ale nabiore sie leków, może pozwolą mi jechać. :cool3:
A tak wgl. to gites. Bo nie byłam dzisiaj w sql xD :roll:

Posted

A co do rudych haszczaków - ja myślę dla siebie wziąć haszczaka, mam już wybranych rodziców, mam nadzieję, że po nich będzie jakiś rudy albo bursztynowy. :loveu: Rodzice oboje są srebrni brązowoocy, ale w rodowodach mają psy o różnych umaszczeniach, ale najwięcej jest właśnie rudych i bursztynowych. Ale to jeszcze trochę czasu, muszę cierpliwie poczekać.

Przesyłam całuski i mizianko dla Luny! ;)

Posted

CaneSs napisał(a):
Mam grype i pewno nie bedzie nas w Kielcach :angryy: :placz:

Kobitooo... Weź mi tego nie rób! Muszę wymiziać Capriastego :mad::mad::mad:

Posted

CaneSs napisał(a):
No siemmacie. U nas gites. Mam grype i pewno nie bedzie nas w Kielcach :angryy: :placz:
Ale nabiore sie leków, może pozwolą mi jechać. :cool3:
A tak wgl. to gites. Bo nie byłam dzisiaj w sql xD :roll:

Hehehe. A ja tez chora jestem od wczoraj:(

Shel napisał(a):
Interesting history :evil_lol:

;p hehe.
Bartiśkowa_ napisał(a):
Krótko zwięźle i na temat :evil_lol: Po spotkaniu zastanawiałm się jak masz na imię i nie mogłam za chiny skojarzyć :cool3: Ale już wiem

Witamy

Heeh;D a ty jak? bo tez nie wiem;D i sieeemacie;p

Alma napisał(a):
A co do rudych haszczaków - ja myślę dla siebie wziąć haszczaka, mam już wybranych rodziców, mam nadzieję, że po nich będzie jakiś rudy albo bursztynowy. :loveu: Rodzice oboje są srebrni brązowoocy, ale w rodowodach mają psy o różnych umaszczeniach, ale najwięcej jest właśnie rudych i bursztynowych. Ale to jeszcze trochę czasu, muszę cierpliwie poczekać.

Przesyłam całuski i mizianko dla Luny! ;)

No to czekać bedziemy na twojego rudzielca;D
I oczywiście wymiziam ją;D

iwcza napisał(a):
Kobitooo... Weź mi tego nie rób! Muszę wymiziać Capriastego :mad::mad::mad:

Alma napisał(a):
Jeśli chodzi o wystawę w Kielcach też miałam jechać, bo mam do Kielc tylko 60 km... ale niestety też jestem chora. :(

bianka19 napisał(a):
Sieeem Wam :loveu::loveu:

Heej
WeronikaM napisał(a):
i ja :evil_lol:

:cool3::cool3::cool3::cool3:

;D
wiki4 napisał(a):
Hej Lunki :razz:

Heeej;D