Czarnulka Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 andromeda napisał(a):Hej ho !!! Czy dobrze zrozumiałam ze ktos obchodził 18ste urodziny??? Jak tak to WSZYSTKIEGO NAJ!! NAJ!! NAJ!! Ja obchodizłam ale 14 urodziny;p Alma napisał(a):No i bardzo dobry wybór. ;D Rude są oryginalne... Taak.;D i dziękuje;p Quote
Czarnulka Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 wiki4 napisał(a):Witanko WEEKENDOWE :multi: Heej uciekam na spacerek z Lunką;D Quote
wiki4 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Czarnulka napisał(a):Heej uciekam na spacerek z Lunką;D Tak po ciemku sama ? :-o Quote
Shel Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 wiki4 napisał(a):Tak po ciemku sama ? :-o Też tak chodzę :D. Quote
Czarnulka Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 wiki4 napisał(a):Tak po ciemku sama ? :-o Shel napisał(a):Też tak chodzę :D. No.;D spotkałam kolegów na boisku, I taki dominik zaczął mnie przytulać od tyłu i potem mnie puścił i do kolegi mówi : to moja kochanka jess<hahaha> a ja se w myślach ze mu sie chyba cos po...bało xD Potem taki Patryk mówi ze ja jestem jego i mnie przytulił tak normalnie od przodu to go objełam xD i niechciałam puśćić. Bo Dominik gada ze on tez tak moze a patryk mówi zeby zrobił i wtedy puścić go niechciałam. A potem P. Mówi ze jak by chciał buzi to by dostał ode mnie i mu dałam buziaka a D. mówi zebym mu tez dała;p a ja ze nie;p a potem jak juz do domu szłam to D. zaczął krzyczeć: Adaa. Kocham cię! Mam dla ciebie wierszy, dam ci w szkole. i nigdy nie przestane cie kochać! A ja mu dziś w szkole kosza dałam bo do siebie nie pasujemy i wg nic nie czuje do niego. A wole takiego Maciusia z 2 liceum;pAle sie rozpisałam;p Quote
Cavalierkaa Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 No siemmacie. U nas gites. Mam grype i pewno nie bedzie nas w Kielcach :angryy: :placz: Ale nabiore sie leków, może pozwolą mi jechać. :cool3: A tak wgl. to gites. Bo nie byłam dzisiaj w sql xD :roll: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Krótko zwięźle i na temat :evil_lol: Po spotkaniu zastanawiałm się jak masz na imię i nie mogłam za chiny skojarzyć :cool3: Ale już wiem Witamy Quote
Alma Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 A co do rudych haszczaków - ja myślę dla siebie wziąć haszczaka, mam już wybranych rodziców, mam nadzieję, że po nich będzie jakiś rudy albo bursztynowy. :loveu: Rodzice oboje są srebrni brązowoocy, ale w rodowodach mają psy o różnych umaszczeniach, ale najwięcej jest właśnie rudych i bursztynowych. Ale to jeszcze trochę czasu, muszę cierpliwie poczekać. Przesyłam całuski i mizianko dla Luny! ;) Quote
iwcza Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 CaneSs napisał(a):Mam grype i pewno nie bedzie nas w Kielcach :angryy: :placz: Kobitooo... Weź mi tego nie rób! Muszę wymiziać Capriastego :mad::mad::mad: Quote
Alma Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Jeśli chodzi o wystawę w Kielcach też miałam jechać, bo mam do Kielc tylko 60 km... ale niestety też jestem chora. :( Quote
WeronikaM Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Też tak chodzę . i ja :evil_lol: A wole takiego Maciusia z 2 liceum;pAle sie rozpisałam;p :cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Czarnulka Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 CaneSs napisał(a):No siemmacie. U nas gites. Mam grype i pewno nie bedzie nas w Kielcach :angryy: :placz: Ale nabiore sie leków, może pozwolą mi jechać. :cool3: A tak wgl. to gites. Bo nie byłam dzisiaj w sql xD :roll: Hehehe. A ja tez chora jestem od wczoraj:( Shel napisał(a):Interesting history :evil_lol: ;p hehe. Bartiśkowa_ napisał(a):Krótko zwięźle i na temat :evil_lol: Po spotkaniu zastanawiałm się jak masz na imię i nie mogłam za chiny skojarzyć :cool3: Ale już wiem Witamy Heeh;D a ty jak? bo tez nie wiem;D i sieeemacie;p Alma napisał(a):A co do rudych haszczaków - ja myślę dla siebie wziąć haszczaka, mam już wybranych rodziców, mam nadzieję, że po nich będzie jakiś rudy albo bursztynowy. :loveu: Rodzice oboje są srebrni brązowoocy, ale w rodowodach mają psy o różnych umaszczeniach, ale najwięcej jest właśnie rudych i bursztynowych. Ale to jeszcze trochę czasu, muszę cierpliwie poczekać. Przesyłam całuski i mizianko dla Luny! ;) No to czekać bedziemy na twojego rudzielca;D I oczywiście wymiziam ją;D iwcza napisał(a):Kobitooo... Weź mi tego nie rób! Muszę wymiziać Capriastego :mad::mad::mad: Alma napisał(a):Jeśli chodzi o wystawę w Kielcach też miałam jechać, bo mam do Kielc tylko 60 km... ale niestety też jestem chora. :( bianka19 napisał(a):Sieeem Wam :loveu::loveu: Heej WeronikaM napisał(a):i ja :evil_lol: :cool3::cool3::cool3::cool3: ;D wiki4 napisał(a):Hej Lunki :razz: Heeej;D Quote
Bartiśkowa_ Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Anita ;) Macie jakieś fotki :cool3: ? Quote
sunshine Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Hejo rudzielce :loveu: Pooglądała bym Lu trochę :diabloti: Quote
Agniecha93 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Witam niedzielnie :multi: Piękna pogoda na spacer z aparatem :evil_lol::cool3: Quote
Recommended Posts