Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobra juz dodajee footy;D:multi::p
Ale naajpierw cos opowiem. Szłam sobie ostatnio z koleżanką wychodizłysmy z pod mostu, i nagle Luna mnie pociąga i sie zerwała ze smyczy:-(Wystraszyła się psa i uciekła na ulice , Ja zaczełam krzyczeć staneła i potem facet do niej podchodizł bo chcia ją złapać, A ona prawie by weszła pod tramwaj ale sie zatrzymała. Potem facet szeł zaś za nią i ona przebiegła na drógą strone ten facet za nią i prawie by go rąbnąl drógi tramwaj. Ja taka panika, cała zapłakana i wystraszona. Było czewone światło aja przełaże na tą drógą strone zkoleżanką a ten facet złapał mi ją ja mu podziękowałam i jeszcze mi gada że się nie spuszcza psa przy ulicy. A to nie była moja wina ze się zerwała. Ja cała zapłakana byłam i się trzęsłam ze starchu. Tak sie bałam że Lunie coś się stanie:-(:-(:-(:-(. A le na szczęście jest cała i zdrowa:multi::multi::multi: I dalej mam to przed oczami. Ja nie wiem jak to będzie kiedy Luna odejdzie. Ja sie chyba tak załamie że to masakra. Ale ważne że żyję:p

Lunka;D

Na ławeczce przed blokiem.;]

:loveu::loveu:

Posted

:loveu:;]

Na tym zdjęciu luna wyszła bardzoo duża;D Potem zrobie fotke jak stoi na dwóch łapach.;D to zobaczymy jaka duża;D

Z pańcią . Tak tak, Oby dwiee takie przyćpane haha;]

Posted

Historia nieciekawa. :shake: Ale bardzo dobrze wiem co czujesz bo przeżyłąm kiedyś coś podobnego. Milka zerwała mi się ze smyczy i pobiegła za kotem na drugą stronę ulicy prosto pod jadący samochód. Na szczęście samochód jechał dość wolno a u ona jest na tyle mała, że zmieściła się pod nim i wszyscy wyszli cało, ale co się najadłam strachu i napłakałam to moje... :shake:

A Luna cudowna! Piękne ma kolory :loveu:

Posted

http://img136.imageshack.us/img136/640/zdjcie0109.jpg
Chill out haha ;D
Mi kiedyś samochód na moich oczach potracił Nukusię (miałam wtedy może z 8 lat). Płakałam strasznie pies padł jak nieżywy, dziadek myślał że zdechła ja wyłam w niebogłosy facet się nie zatrzymał oczywiście...:( Na szczęście szybko do weta i sie udało...Miała tylko wstrząśnienie mózgu i zemdlała po prostu. To było już tak dawno (mam teraz 19 lat) ale jak idę z Shirą nawet na smyczy to jak najdalej od ulicy niemal po trawniku, nawet na smyczy boje się że jej coś odbije i wyskoczy masakra...wiem co czujesz.
Ważne że Lunciaowi nic nie jest :)

Posted

[quote name='Infortune.']Historia nieciekawa. :shake: Ale bardzo dobrze wiem co czujesz bo przeżyłąm kiedyś coś podobnego. Milka zerwała mi się ze smyczy i pobiegła za kotem na drugą stronę ulicy prosto pod jadący samochód. Na szczęście samochód jechał dość wolno a u ona jest na tyle mała, że zmieściła się pod nim i wszyscy wyszli cało, ale co się najadłam strachu i napłakałam to moje... :shake:

A Luna cudowna! Piękne ma kolory :loveu:
Oh to całe szczęście ze nic sie nie stało;) i dziękuje;D

[quote name='Shel']Super fotki, a przygody nie zazdroszczę ;)
Dzięki
[quote name='asiunia']To już wiem Czarnulki gdzie mieszkacie :D
Ta;] To teraz powiedz gdzie?;p
[quote name='RCookie']No to niezbyt ciekawy numer wywinęła Luna, ale dobrze, że wszystko szczęśliwie się zakończyło i mała jest cała i zdrowa ;).
Tak. no ale cóż, w sumie tez nie jej wina ze tak wbiegła na ulice, Moze gdyby drógiego psa nie ybło moze by sie nie wsytraszyła.

[quote name='sunshine']http://img136.imageshack.us/img136/640/zdjcie0109.jpg
Chill out haha ;D
Mi kiedyś samochód na moich oczach potracił Nukusię (miałam wtedy może z 8 lat). Płakałam strasznie pies padł jak nieżywy, dziadek myślał że zdechła ja wyłam w niebogłosy facet się nie zatrzymał oczywiście...:( Na szczęście szybko do weta i sie udało...Miała tylko wstrząśnienie mózgu i zemdlała po prostu. To było już tak dawno (mam teraz 19 lat) ale jak idę z Shirą nawet na smyczy to jak najdalej od ulicy niemal po trawniku, nawet na smyczy boje się że jej coś odbije i wyskoczy masakra...wiem co czujesz.
Ważne że Lunciaowi nic nie jest :)
Dzięki;p Oh to tez nie ciekawie. Współczuje.

[quote name='Minerva']Dobrze, że Lunciak cały i zdrowy ;)
;] Tak dzięki
[quote name='tina i irish']całe szczęście, że wszystko dobrze się skończyło.

ale ona już duża
No urosło jej sie;D

Posted

[quote name='Minerva']http://img265.imageshack.us/img265/3376/zdjcie0110a.jpg A tak w ogóle fajna na żółta bluza ;P
Ooo. dziękuje;D

[quote name='wiki4']http://img101.imageshack.us/img101/7270/zdjcia0115.jpg
;]
Welsh Corgi :evil_lol:
Heehee;] Śliczne;]
[quote name='CaneSs']Czeeeś! <macha>
Jak tam?
Hej a spoko. Lunka sie wybiegala z psiskami;]
[quote name='deer_1987']co mozesz zrobic by unikac takich sytuacji z zerwaniem?
Hmm. powieddz mi;] Chociaż mam nadzieje ze nie dojdzie do tego ;]

Posted

wiki4 napisał(a):
Heejka wieczornie :)

Heej porannie;D
deer_1987 napisał(a):
Jak sie zerwala smycz? znaczy gdzie w ktorym miejscu?

Jak masz to do zapinaania to sie to urwało. Niezbyt wiem jak ci wytłumaczyć. Rodzice chcą kupić nową smycz Lunie i jakies zabawki;p bo kradnie zabwaki mojemu młodszemu bracikowi takie pluszoowe.;p I je psuje;]