Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bartiśkowa_ napisał(a):
Super fotki ;)

Dzięki;D
Chantell napisał(a):
śliczne są :D a Lu jest z jakiejś hodowli? :loveu:

Dziękuje;D Nie;p ale kupowałam ją u jakiejś pani która ma tez inne rasy psów. Moze i to hodowla ;p ALe niewiem jaka nazwa;p Właściwie sie nie pytałam bo byłam przejęta tym że w końcu będe miała psiaka;D

Posted

sunshine napisał(a):
Nie nie. Taka opcja raczej nie jest możliwa. Pies podległy nawet jak by umierał ze starchu nie ośmielił by się zawarczeć na Ciebie...

Wygrzebałam takie starocie;) A mianowicie bardzo często zdarza się, że agresja jest objawem strachu a nie dominacji (wróóóóć czy teoria dominacji nie została już obalona?). Pies wystraszony czasem "broni się" warcząc a nawet gryząc. Bojący się pies może uznać za atak nawet głaskanie po głowie jeśli miał wcześniej złe doświadczenia. Agresja ze strachu jest jedną z rodzajów agresji także absolutnie nie zgadzam się z cytatem;)

Posted

Czarnulka napisał(a):

Nie;p ale kupowałam ją u jakiejś pani która ma tez inne rasy psów. Moze i to hodowla ;p ALe niewiem jaka nazwa;p Właściwie sie nie pytałam bo byłam przejęta tym że w końcu będe miała psiaka;D

:shake: Kolejna pseudo:shake: W jakim mieście ją kupiłaś? Może uda mi się ustalić co to "hodowla" i czy psy żyją chociaż w jakichś przyzwoitych warunkach - co w pseudo zdarza się niezmiernie żadko:angryy: