Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 381
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Słuchajcie, jakbyście słyszeli o transporcie Kraków - Warszawa to bardzo proszę o kontakt! Potrzebujemy transportu dla dwóch chomiczków, które miały iść na pożarcie dla węży...

Posted

Może szkoda, że nikt nie zbierał na DT dla Bambaryłka.Tak, to raczej nikt go nie wypatrzy.Ogłoszeń nie potrafię robić...niestety.Bamaryłku, może jeszcze Ci się uda................................................................

• 3 weeks later...
Posted

koosiek napisał(a):
Ogłoszenia ogłoszeniami, ale najlepiej byłoby szukać mu DT. Nie hotelu, tylko domowego DT. Bo inaczej słabo to widzę... :(

Pytanie czy jest jakiś wolny.

Poszukam jednego użytkownika, który może zainteresuje się Bambaryłkiem. Ale chyba już znalazł pieska. Zapytam.

Posted

Wielkie dzięki. Chyba wszystko jest w poście koosiek. Celem jest ds. Ale trudno o taki dla ślepego pieska. Może właśnie jakiś domowy dt.

Może masz jakieś pomysły w tej kwestii?

Ogłoszenia właściwie nic nie dały.

Posted

hmm...
nie wiem czy mój dom się nada, bo kilka psów mam...
stado go nie zaakceptuje, bo to samiec, do tego nie widzi...
ze zdjęć wnioskuję, że jest sporych rozmiarów, taki ONek wzrostowo chyba...

Docelowo nie jestem więc odpowiednim miejscem, no bo, teoretycznie, "na chwilę" mogę go wziąć i izolować od reszty, ale w związku z tym nie będę mogła być takim prawdziwym domem tymczasowym... Tylko co po tym "na chwilę"? To wyjście na tydzień, max 2, a dalej jak?

Jeśli jest zaczepny do innych psów to faktycznie jedynym sensownyem wyjściem jest chyba niestety hotel kojcowy, albo tymczas bez innych zwierząt - ja mu tego zapewnić u siebie nie jestem w stanie. Poza tym jeśli mieszkał na działkach, to chyba na zwenątrz, więc dobry kojec z solidną budą powinien być dobrym rozwiązaniem, zapewniającym mu i innym zwierzętom bezpieczeństwo i spokój.

Jeśli potrzebna kasa lub jakaś inna pomoc to się deklaruję...

Posted

Rozumiem

Miej Bambaryłaka na uwadze. Im więcej osób wie tym lepiej i tym większa szansa dla Niego.

Zaglądaj od czasu do czasu. Może ten jeden czy dwa tygodnie się kiedyś przydadzą Bambaryłkowi.