Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

iwona213 napisał(a):
Miało być samo wyróżnienie, czy coś wiecej??

O ile dobrze pamiętam, to wysłałam 18 zł, czyli na wyróżnienie i podświetlenie.

Tak się pytam, bo myślałam, że to pierwsze nic nie dało i chciałam wysłać pieniądze na kolejne, ale w takim razie trzymam mocno kciuki, żeby wyróżnienie pomogło :kciuki:

• Replies 381
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bico']no jasne, że powie:cool3: Marysiu nie było Cię tu nawet i z 1000 lat:evil_lol:
wiedziałam, że będziesz cyganic jak z nut :evil_lol:
[quote name='iwona213']tak wpłyneło 18 zł, czyli wyróżniam i podświetlam, tak bym chciała żeby ktos go wypatrzył...
oj Iwonka nie Ty jedna, wszystkim nam sie to marzy :p

Posted

marysia55 napisał(a):
wiedziałam, że będziesz cyganic jak z nut :evil_lol:

no masz!:mad: gdzież ja "cyganić"!?:-o:eviltong::evil_lol:
marysia55 napisał(a):

oj Iwonka nie Ty jedna, wszystkim nam sie to marzy :p

też bym szalała z radości gdyby Bambuś dobry domek dostał:roll:

Posted

jutro albo w sobote odnowie mu to wyróżnione i podświetlone allegro, najlepiej jak się kończy w weekend ponieważ wtedy jest najwięcej wejść, dlatego zwlekałam.

Posted

iwona213 napisał(a):
jutro albo w sobote odnowie mu to wyróżnione i podświetlone allegro, najlepiej jak się kończy w weekend ponieważ wtedy jest najwięcej wejść, dlatego zwlekałam.

czekamy więc cierpliwie;)

Boże...spraw, żeby go ktoś wypatrzył i pokochał!:modla::modla::modla:
już nie mogę z tym wszystkim:placz:

Posted

marysia55 napisał(a):
są ogłoszenia, jest nadzieja, Najgorsze jest zwątpienie :cool3:

Najgorsza jest obojętność ludzka. Zaraz potem jest brak myślenia i uważanie się za doskonałych.

Bambaryłku będzie dobrze bo są jeszcze osoby o dobrych sercach na tym świecie, a dopóki są jest nadzieja dla Ciebie, Twoich sióstr i braci.

Posted

Cajus JB napisał(a):
Najgorsza jest obojętność ludzka. Zaraz potem jest brak myślenia i uważanie się za doskonałych.

a do tego dodałabym jeszcze wyścig szczurów i pogoń za sukcesem ludzi, a to skutecznie eliminuje w każdej osobie jakiekolwiek uczucia miłosierdzia. Miłość do pieniądza i władzy to najwspanialsze uczucie jakie gości w sercach większości ludzi 21 wieku:-(:-(:-(:-(:-(

Nawet i u dzieci:-(:-(:-(

Ja się nie poddaję, walczę o każde dziecko aby zatrzymać uczucia miłości dla zwierząt. Jesli moje koleżanki mamy tego nie robia to będę to robic za nie, a co:mad:

Posted

ihabe napisał(a):
a do tego dodałabym jeszcze wyścig szczurów i pogoń za sukcesem ludzi, a to skutecznie eliminuje w każdej osobie jakiekolwiek uczucia miłosierdzia. Miłość do pieniądza i władzy to najwspanialsze uczucie jakie gości w sercach większości ludzi 21 wieku:-(:-(:-(:-(:-(

Nawet i u dzieci:-(:-(:-(

kurcze...ihabe, Ty to zawsze celnie prawdę opiszesz...taka jest rzeczywistość, nie ma co ukrywać:-(:-(:-(

Posted

Wśród szczów są też wyjątki .....:lol:
Najgorsza to ta obojętność ...i egocentryzm..
Barymbałku i ktoś taki wyjątkowy musi Cię wyszukać!!!:loveu:

Posted

Smutne i prawdziwe. Ludzie wyjdą na nie wiadomo co, byle tylko się pokazać.
A przecież współczucie i miłosierdzie jest tym co najbardziej świadczy o człowieczeństwie. Ale te dwa słowa stały się po prostu nie modne i jest jak jest. Ludzie nie pamiętają co to dobry uczynek i chęć pomocy.

Drugą sprawą jest, że wstydzą się wszystkiego co sprawi, że ktoś coś o nich powie niemiłego. Dlatego tak ciężko jest wy adoptować niektórych podopiecznych. Bo nie są idealni.
Głupie to jest.

Kocha się za serce. Reszta jest bez znaczenia.

Będzie dobrze Bambaryłku

Posted

Cajus JB napisał(a):
Dlatego tak ciężko jest wy adoptować niektórych podopiecznych. Bo nie są idealni.
Głupie to jest.

w porównaniu z przyroda, ludzie nie są idealni, a wręcz, wg. mnie, są ułomni:roll: