Cajus JB Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 __Lara napisał(a):hooop :multi::multi::multi: I jeszcze raz Quote
bico Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Bambaryłciu, wybacz mi tę nieobecność, ale mam kompa rozwalonego i na cudzym kątem korzystam:oops::placz: Iwonko, ja wysłałam pieniążki na podane konto do wyróżnienia allegro Bambaryłka - udało się to wyróżnienie? ja nie kumata:oops: Quote
__Lara Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Wiecie co, tu się zdecydowanie za mało dzieje... Quote
Cajus JB Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 __Lara napisał(a):Wiecie co, tu się zdecydowanie za mało dzieje... Tak u Bambaryłka mało się dzieje. Podnosimy i podnosimy i nie mamy chyba pomysłu co dalej? Quote
__Lara Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Cajus JB napisał(a):Tak u Bambaryłka mało się dzieje. Podnosimy i podnosimy i nie mamy chyba pomysłu co dalej? Czy Bambaryłek ma w ogóle jakieś ogłoszenia??? Quote
Cajus JB Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 __Lara napisał(a):Czy Bambaryłek ma w ogóle jakieś ogłoszenia??? Na pewno polecam Go na nk, ale czy ma gdzieś indziej ogłoszenia? Do góry Bambaryłku. Kto do Ciebie zajrzy. Quote
koosiek Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Aj, taki był szał przez chwilę na Bambaryłka, a teraz prawie nikt tu nie zagląda. A najgorsze, że wątek zamienił się w jeden z tych, które się podnosi i podnosi bez końca :-( Quote
__Lara Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='koosiek']Aj, taki był szał przez chwilę na Bambaryłka, a teraz prawie nikt tu nie zagląda. A najgorsze, że wątek zamienił się w jeden z tych, które się podnosi i podnosi bez końca :-( Ej, no to robimy ogłoszenia!!! Kto ile może??? Quote
koosiek Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Wydaje mi się, że jakieś mu robiłam, ale mogę się mylić, dużo tych psiaków :roll: Jeśli mu nie zrobiłam, to zaraz zrobię chociaż cafeanimala, alegratkę i gumtree. Quote
Cajus JB Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Ja nie umiem robić ogłoszeń. Czas się nauczyć. Polecam Bambaryłka na nk. Quote
koosiek Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Cajus, tu masz spis stron ogłoszeniowych: http://www.dogomania.pl/threads/122313-Spis-stron-ogA-oszeniowych-post-1-i-2 No i nie wiem, co trzeba jeszcze tłumaczyć, rejestrujesz się, klikasz "Dodaj ogłoszenie" i wypełniasz. Poradzisz sobie ;) Quote
Cajus JB Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [quote name='koosiek']Cajus, tu masz spis stron ogłoszeniowych: http://www.dogomania.pl/threads/122313-Spis-stron-ogA-oszeniowych-post-1-i-2 No i nie wiem, co trzeba jeszcze tłumaczyć, rejestrujesz się, klikasz "Dodaj ogłoszenie" i wypełniasz. Poradzisz sobie ;) Wielkie dzięki czegoś takiego szukałem. Dziś pewnie już nie dam rady, ale postaram się zacząć. Quote
__Lara Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Cajus JB napisał(a):Wielkie dzięki czegoś takiego szukałem. Dziś pewnie już nie dam rady, ale postaram się zacząć. To proste - robienie ogłoszeń ;) wiele jest bez potrzeby rejestracji. Quote
Cajus JB Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 No i nie dałem rady. Dziś w nocy się uda Bambaryłku. Quote
__Lara Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Cajus JB napisał(a):No i nie dałem rady. Dziś w nocy się uda Bambaryłku. Czasami tak jest Cajus. Ważne, że pamiętasz, że masz je zrobić ;) Quote
Cajus JB Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 No i trenowałem dwie noce na Mukim I Eli. Dziś kończę i ruszam z Bambaryłkiem. Przejrzę te z pierwszego postu i dołożę nowe. Quote
__Lara Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Cajus JB napisał(a):No i trenowałem dwie noce na Mukim I Eli. Dziś kończę i ruszam z Bambaryłkiem. Przejrzę te z pierwszego postu i dołożę nowe. Super :D :D Quote
Cajus JB Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 No to jestem i zabieram się do pracy. Jutro nad ranem powinno już być parę ogłoszeń. Gdzie Bambaryłek przebywa? Quote
Recommended Posts