gameta Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Ale macie świadomość, że ibuprofen zawarty w Ibupromie bardzo szkodzi na żołądek i wątrobę ? Kiedyś był tylko na receptę ... Quote
Malwi Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Dlatego biore tylko wtedy gdy juz nie wytrzymuje z bólu. Teraz w większych dawkach też jest na receptę. Quote
Puma1984 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='gameta']Ale macie świadomość, że ibuprofen zawarty w Ibupromie bardzo szkodzi na żołądek i wątrobę ? Kiedyś był tylko na receptę ...[/quote] a co w tych czasach nie szkodzi ?? :evil_lol::evil_lol: [SIZE=1]Ja przez 3 lata bylam krolikiem doswiadczalnym :D Podejrzewanie wrzodow, nerwicy zoładka itp itd... 4xgastroskopia.... Jak polprzytomna mnie zawsze wiezli na szpital to zawsze to samo... ketonalik w dupke, kroplowka i do domu... teraz wole w domu ketonal zjesc niz jakas pielegniarka ma mi sie wkuwac 10 x w zyle i dalej trafic nie moze-a efekt ten sam... Poza setkami pytan ze cos zjadlam , ze moge okres itp itd:D:D "a moze bigosik panience zaszkodzil?" :evil_lol::evil_lol: [/SIZE] Quote
Anusia&Saba Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Szkoda że nie wygrałaś, jednak wielkie GRATULACJE za pomysł i że doszłaś tak daleko :multi: Quote
anetta Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Buuu, no szkoda, szkoda :( Zatem czekamy (nie :diabloti:) cierpliwie do pon...:roll: Quote
REJA Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Gratulacje Paulinko.Uważam ,że i tak wygrałaś.Twoja pasja została zauważona i doceniona.Może to wpłynie choć trochę na poprawę losu tych biedaków w boksach.Szkoda tylko tej kasy. Quote
Poker Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Nie było mnie przez 2 tygodnie,ale do ostatniej chwili przed wjazdem głosowałam i ciekawa jestem na którym miejscu wylądowała nasza bohaterka? Bez względu na wszystko GRATULACJE :multi: Quote
C&B Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Udało nam się dobrnąć do 9 miejsca a teraz czekamy na jutrzejszy dzień :loveu: Quote
Okamia Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 ja już nie mogę się doczekać :) Paulina gratuluje po stokroć :multi: Mam nadzieję że pomogą Ci zrealizować w jakimś stopniu projekt :p Quote
gameta Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Ja się obawiam, czy jutro Paulina nie dostanie .... szczeniaczka, skoro komisja już wie, że tak kocha zwierzaki :diabloti: Quote
Poker Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [quote name='C&B']Udało nam się dobrnąć do 9 miejsca a teraz czekamy na jutrzejszy dzień :loveu:[/quote] to super wynik, chyba głosy z dogo tak pomogły.W kupie siła :evil_lol: Ciekawe co też jutro się wydarzy ?? :crazyeye: Quote
marlenka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 No dziś juz poniedziałek czekam na info . Quote
Margo05 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 I co? I co? Rany, czekamy bardzo niecierpliwie :razz::razz::razz: Quote
Margo05 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 o mamo. no... ciężko tak czekać i czekać i czekać... :cool3: Quote
gameta Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 nic nie mówię, ale też czekam - chcę się przekonać jakiej rasy szczeniaka dostanie Paulina :evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 gdzie jest PAulina ,bo zaraz tipsy zjem :evil_lol: Quote
gameta Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 [quote name='Basia i Barni']gdzie jest PAulina ,bo zaraz tipsy zjem :evil_lol:[/quote] Wypluwaj akryl !!!!! :eviltong: Quote
Basia i Barni Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 [quote name='gameta']Wypluwaj akryl !!!!! :eviltong:[/quote] żel jak juz coś :diabloti::evil_lol: Quote
gameta Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 [quote name='Basia i Barni']żel jak juz coś :diabloti::evil_lol:[/quote] żal żel żreć ;) wypluwaj więc :evil_lol: Quote
C&B Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Czekamy... Czekamy ... Ta, pewnie Paulinka bawi się z nowym nabytkiem:evil_lol: Quote
Okamia Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 [quote name='gameta']nic nie mówię, ale też czekam - chcę się przekonać jakiej rasy szczeniaka dostanie Paulina :evil_lol:[/quote] Pewnie huszczaka skoro to o nich mowa była w jej projekcie :evil_lol: Quote
yuki Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Jaaaa już późne popołudnie!!!! wysiedzieć się nie da w takim oczekiwaniu :p Quote
Marinka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 [quote name='Kisses']Mmmmm... Mówcie co ! :evil_lol:[/quote] No właśnie...ja też popieram wniosek :evil_lol: Quote
Recommended Posts