Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gameta']Ale macie świadomość, że ibuprofen zawarty w Ibupromie bardzo szkodzi na żołądek i wątrobę ? Kiedyś był tylko na receptę ...[/quote]

a co w tych czasach nie szkodzi ?? :evil_lol::evil_lol:

[SIZE=1]Ja przez 3 lata bylam krolikiem doswiadczalnym :D Podejrzewanie wrzodow, nerwicy zoładka itp itd... 4xgastroskopia.... Jak polprzytomna mnie zawsze wiezli na szpital to zawsze to samo... ketonalik w dupke, kroplowka i do domu... teraz wole w domu ketonal zjesc niz jakas pielegniarka ma mi sie wkuwac 10 x w zyle i dalej trafic nie moze-a efekt ten sam... Poza setkami pytan ze cos zjadlam , ze moge okres itp itd:D:D "a moze bigosik panience zaszkodzil?" :evil_lol::evil_lol:
[/SIZE]

Posted

Gratulacje Paulinko.Uważam ,że i tak wygrałaś.Twoja pasja została zauważona i doceniona.Może to wpłynie choć trochę na poprawę losu tych biedaków w boksach.Szkoda tylko tej kasy.

Posted

Nie było mnie przez 2 tygodnie,ale do ostatniej chwili przed wjazdem głosowałam i ciekawa jestem na którym miejscu wylądowała nasza bohaterka?
Bez względu na wszystko GRATULACJE :multi:

Posted

[quote name='C&B']Udało nam się dobrnąć do 9 miejsca a teraz czekamy na jutrzejszy dzień :loveu:[/quote]
to super wynik, chyba głosy z dogo tak pomogły.W kupie siła :evil_lol:
Ciekawe co też jutro się wydarzy ?? :crazyeye:

Posted

[quote name='gameta']nic nie mówię, ale też czekam - chcę się przekonać jakiej rasy szczeniaka dostanie Paulina :evil_lol:[/quote]

Pewnie huszczaka skoro to o nich mowa była w jej projekcie :evil_lol: