Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Słuchajcie, naprawdę nie wiem czy słusznie robicie pisząc na publicznym forum że głosujecie z kilku adresów.

Mnie się nie udaje zagłosować.
Dzisiaj 42 próby - za każdym razem info, że zły kod.A jest widoczny,wyraźny. Zupełnie nie wiem, o co biega.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[url=http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=68&t=3052]Pomocy! Mogę wygrać 50 tys na pomoc psom • Prosimy o pomoc !!!/We ask for help!!! • http://amstaff-pitbull.eu • Forum miłośników wszystkich bullowatych.[/url] ja teraz tu zalozylam

Posted

[quote name='ewoncia']Ja mam ten sam problem kod bardzo wyrażny a zagłosować nie można bo wyskakuje podaj prawidłowy kod.[/quote]

pierwszy kod nigdy nie wchodzi,,, ja jak glosuje to pierwszego nigdy nie wpisuje bo nie ma sensu, drugi zazwyczaj zawsze wchodzi.

Posted

[quote name='auraa']A ja nie mogę zagłosować. Nie przyjmuje kodu![/quote]
daj spokój kodom :) Otwórz stronę nie przez e-maila tylko z linku w pierwszym poiście, kliknij na Głosuj na profil i żadnych kodów nie trzeba wklepywać :)

Posted

[quote name='Gosiapk']daj spokój kodom :) Otwórz stronę nie przez e-maila tylko z linku w pierwszym poiście, kliknij na Głosuj na profil i żadnych kodów nie trzeba wklepywać :)[/quote]

jak to nie trzeba żadnych kodów wpisywać???przecież musisz dostać maila zwrotnego i dopiero wtedy możesz oddać głos .

Posted

hmm chciałam zagłosować,ale wciąż mimo capslocka nie mogę poprawnie wpisać kodu.Nawet jeśli jest taki sam to wyświetla się komunikat,że mam wpisać poprawny.ratunku

Posted

NIE UKRYWAJMY - jeśli każdy nie pogłosuje z conajmniej 50 kont to nie ma co, psy nie wygrają.

Może jakoś się umówmy, zobaczmy czy mamy jaieś szanse. Może kto deklaruje ile głosów dziennie? Bo to już ostatki, szkoda pracy tych którzy głosują z wielu kont - sami nic nie zdziałają.

Ja deklaruję się jako pierwsza, jestem gotowa oddać do końca nawet 100 głosów dziennie. Czy ktoś jeszcze?

Jeśli nikt się nie zgłosi, to ja rezygnuję z głosowania, bo to bez sensu... :-(

Posted

ludzie głosowanie z samemu i zakladanie kont to strata czasu- lepiej rozsyłać informacje do ludzi na naszej klasie!!! mi sie wczoraj udało rozesłać apel do 450osób w ciągu 2 godzin- zakładając że 1/3 to oleje to i tak grupa która zagłosuje i puści informacje dalej w obieg wynosi gdzies pewnie koło 600... reklama to podstawa bo garstka ludzi z pomnożonymi kontami nie da rady w tyle dni uciułać tylu głosów!!