natalia_aa Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Jeśli ktoś ma chwilę, bardzo proszę o pomoc w ogłoszeniach! Quote
hovomaniaczka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Witam! Zrobiłam ogłoszenie o psiaku na swoim blogu. I będę go promować jak będę miała jakąś chwilkę. ;) A i jeżeli to nie problem użyłam zrobionych zdjęć, które zostały umieszcone na 11 lub 12 stronie. Jeżeli to problem, że ich użyłam to mogę usunąć. Pozdrawiam wszystkich ;) Quote
basia0607 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Czekamy z niecierpliwością na dobre wieści. Quote
hovomaniaczka Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Cioteczki, ogłoszenie zrobiłam już dawno tylko nie miałam kiedy go wrzucić. http://cieply-kacik.blogspot.com/p/tonik.html Quote
natalia_aa Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Dziękujemy za pamięć o staruszku... Quote
Jaga. Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 długo nie miałam neta ale w końcu odzyskałam i znalazłam i Ciebie biedaku :( Quote
Jaga. Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 natalia_aa doszło moje pw? bo mi się wyświetliła informacja że skrzynka jest zapchana. Quote
natalia_aa Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Doszło doszło to o 18 z minutami ;) Opróżniłam skrzynikę i już odpisałam. Quote
Mika31 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 :multi:i hoooooooooooooooooop!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
nemesea Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 tak śliczny jamniczek jeszcze nie znalazł domku? to nie możliwe aby nikt sie nie zainteresowal... napiszcie jak się ma piękność .. Quote
Mika31 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 hhhhhhhhooooooooooooopppp!!!!!!!!!o staruszki ludzie się nie zabijają Quote
pajda Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Muszę wtrącić, że po Tonika zgłosiły się dwie osoby. Ktoś z domem stałym i ja z tymczasem. Wielokrotnie w ostatnich dniach kontaktowałam się z Ciapkowem w jego sprawie, dowiedziałam się o nim szczegółów i wtedy okazało się, że jest ktoś chętny na dom stały. Mam nadzieję, że 10 grudnia (tak jak słyszałam od opiekuna) wyjedzie ze schroniska do domku stałego! :) ;) Pozdr. Quote
Mika31 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 super wiadomość bałam się że odejdzie w schronisku Quote
__Lara Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='pajda']Muszę wtrącić, że po Tonika zgłosiły się dwie osoby. Ktoś z domem stałym i ja z tymczasem. Wielokrotnie w ostatnich dniach kontaktowałam się z Ciapkowem w jego sprawie, dowiedziałam się o nim szczegółów i wtedy okazało się, że jest ktoś chętny na dom stały. Mam nadzieję, że 10 grudnia (tak jak słyszałam od opiekuna) wyjedzie ze schroniska do domku stałego! :) ;) Pozdr.[/QUOTE] No i super, trzymam mocno! :) Quote
leni356 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 10 grudnia już niedługo, bardzo mocno trzymam kciuki. Pajda, a Tobie ogromne dzięki za propozycję dt dla tego przekochanego jamnisia Quote
natalia_aa Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Trzymajcie kciuki, co by nam Tonik w pociągu grzecznie się sprawował i ładnie dogadał się z jamniczką i grzywką ;) Quote
Recommended Posts