AgaG Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 na opuszczonej posesji w Krakowie zamieszkała bezdomna suczka. Początkowo była bardzo spłoszona. Pokazywała się tylko na moment i przeciskała się natychmiast pod ogrodzeniem, więc dostęp jakikolwiek był do niej niemożliwy. Po dłuższym czasie zaufała.. i .wyprowadziła 8 szczeników. Mają parę tyygodni. 6 jest czarnych, a 2 czarno-białe. Suczka jest niewielka, lekko kudłata, czarna, Tata nieznany.. Jeszcze nie mam zdjąć, ale jutro powinny być.. prosze o pomoc w ogłoszeniach, bo mam 10 psów do adopcji w tym momencie na głowie i naprawdę się martwię:-( Quote
AgaG Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Kto pomoże w przechowaniu szczeniaków od przyszłego tygodnia? psy się rozłażą, poginą tam i tyle bez pomocy :-( Quote
AgaG Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 kto pożyczy kanel dla szczeników osmiu i mamy ich. Pilne!!! Quote
AgaG Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Foty wysłałam do Moany z prośbą o wstawienie. problem wielki z czereda taką Quote
AgaG Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 MAMA SUNIA JEST MŁODZIUTKA. MA LEDWIE DWA LATKA, PRZYJAZNA, LUBI DZIECI (NIE TYLKO PSIE SWOJE :)) ALE I LUDZKIE :) PSIAKI MAJĄ OKOŁO 5-6 TYGODNI. bARDZO PROSZE O POMOC W OGŁASZANIU. Quote
weszka Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Ale piękna rodzina :loveu: No tylko szkoda że w takiej fatalnej sytuacji :shake: Rozumiem że skoro kenelka była potrzebna to są w DT teraz? Zrobię ogłoszenia ale już nie dzisiaj bo ledwo żyję. Quote
AgaG Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Sa w pewnej łazience w domu zrobiło się 18 psów :-( ale dobre i to :) Moj numer telefonu do ogłoszeń : 501 801 553 lub Oli 605 720 376 Quote
AgaG Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Asior napisał(a):Aga, trzeba im allegra???? Błagam o to :lol::lol::lol: !!!! Quote
salibinka Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Przy okazji kennela, poszłyśmy razem z Panią dać im kolację. Sunia jest nieśmiała, ale baardzo łagodna, chociaż widziała nas pierwszy raz i miała przy sobie szczeniaki. Mojego synka po kilku minutach lizała po rękach... nas też. Ekspresowe zaufanie. Pozwala się głaskać, tulić, dotykać szczeniąt. Sunia kuleje. Większość szczeniąt dość śmiała i ciekawska (najbardziej chyba łaciaty). Jeden tylko - czarno - podpalany - wogóle nie chciał podejść (brama zamknięta i one wychodzą pod), drżał. Pani mówiła, że będą zabrane rano - trzeba się jakoś dostać i sprawdzić dokładnie pod deskami, czy nie ma np. dziewiątej niespodzianki. Quote
Asior Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 8 SZCZENIĄT Z MAMUSIĄ. ŚPIĄ POD GOŁYM NIEBEM (700340411) - Aukcje internetowe Allegro :loveu::loveu::loveu: Quote
AMIGA Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Ale gromadka!!! A czy coś dokładniej wiadomo dlaczego mamusia kuleje? Czy to jakies zwykłe skaleczenie, czy coś poważniejszego? Quote
AgaG Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 AMIGA napisał(a):Ale gromadka!!! A czy coś dokładniej wiadomo dlaczego mamusia kuleje? Czy to jakies zwykłe skaleczenie, czy coś poważniejszego? Na razie nie wiadomo. dziś przenosiny do lazienki Oli. Tylko na tydzień ta łazienka dla psów, potem trzeba rozparcelować pieski. kto pomoże za tydzień w przechowaniu choć jednego pieska ??? Quote
AgaG Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Asior napisał(a):8 SZCZENIĄT Z MAMUSIĄ. ŚPIĄ POD GOŁYM NIEBEM (700340411) - Aukcje internetowe Allegro :loveu::loveu::loveu: Wielkie dzieki :loveu::loveu::loveu: Quote
weszka Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Ja wyjeżdżam, nie jestem w stanie pomóc w przechowaniu :( Quote
AMIGA Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Jak "mój" Karmelek znajdzie domek to będę mogła zabrać jakiegoś maluszka na tymczas. Ale z prośbą, że w razie mojego wyjazdu z Krakowa na dzień, lub dwa ktoś mi go przechowa. Quote
Asior Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 jest dwóch obserwujących.. nikt się nie odzywał???? Quote
Recommended Posts