AgaG Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 [quote name='AMIGA']AgaG - dostałas wczoraj moje pW? Posłałam Ci numery telefonów ludzi, którzy dzwonili o szczeniaki? Pytam, bo nie odpowiedzialaś, a dogo robi różne dziwne rzeczy ostatnio. tak, sorry ale nie zauważyłam tego pytania . Ola wszystko sprawdzała Quote
fizia Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Hmm a gdzie grono osób do podziwiania tych ślicznotek?:mad: Quote
Asior Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 wreszcie allegro ;) SZCZENIAKI PILNIE DO ADOPCJI (715090226) - Aukcje internetowe Allegro Pytanie tylko co z dwójką maluchów??? było 8, jeden poszedł do domu a co z tą dwójką co mi brakuje :oops: Quote
AMIGA Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 fizia napisał(a):Hmm a gdzie grono osób do podziwiania tych ślicznotek?:mad: No mnie to po prostu zatkało z podziwu. A czy ktoś może napisać jaki jest aktualny "szczeniaczkostan"? Czy może już któreś trafiły do nowych domków? Quote
Asior Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 dziś miałam telefon o jednego szczeniaka.. odesłałam do Oli... Quote
salibinka Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Do mnie dzwoniła też pani w sprawie szczeniaka - kontakt przekazany p. Oli - może akurat:lol: Quote
fizia Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Ja za to przekazałam taką Panią do p.Oli Witam, chciałam zapytac o szczeniaczki czy jest mozliwosc zobaczenia reszty szczeniaczkó i chciałam czy pieski byly juz szczepione czy cos w tym stylu i jesli mozna to chciala byz zobaczyc rowniez ich mame poniewaz zalezy mi na tym zeby piesek w doroslym zyciu byl malutki, no chyba ze macie panstwo inne malenstwa do zaroponowania to ja chetnie je zobacze mieszkam w krakowie niestety w bloku wiec nie chce skazywac duzego psa na brak mozliwosci wybiegania sie:) Pozdrawiam Dorota. Quote
AMIGA Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Ciekawa jestem jaki jest tatus tych maluchów. Bo te czarne to takie jakies sznaucerowe są. Pewnie to tylko tak na zdjęciach wygląda. Ale mordencje sa prześliczne :loveu: Quote
Malina1806 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Witajcie:) Szczeniaczki są przekochane i mają takie mądre oczka. Czy ktoś może mi powiedziec jakiej wielkosci jest ich mama. Wiem ze niewielka, ale mozecie to dokladniej okreslic. Ze zdjec trudno wywnioskowac. A jakiej wielkosci sa w tej chwili maluchy, chodzi mi zwlaszcza o Bima. Na jednym zdjeciu wydaje sie byc bardzo malutki, na innych juz inaczej. Wydaje mi sie ze Bim jest najmniejszy z nich wszystkich, czy mam racje? Pozdrawiam Quote
moana Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Ojej, co tu taka cisza? :-o Co słychać u rodzinki?? Quote
AMIGA Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 No własnie też czekam na jakieś wieści. Czy wszystkie maluszki już mają domki? Quote
Recommended Posts