Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asior napisał(a):
jest dwóch obserwujących.. nikt się nie odzywał????

No nic cisza :-(:-(:-(:-( a Ola pada na nos, ma 18 psów

Posted

AgaG - dostałas wczoraj moje pW? Posłałam Ci numery telefonów ludzi, którzy dzwonili o szczeniaki? Pytam, bo nie odpowiedzialaś, a dogo robi różne dziwne rzeczy ostatnio.

Posted

[quote name='AMIGA']AgaG - dostałas wczoraj moje pW? Posłałam Ci numery telefonów ludzi, którzy dzwonili o szczeniaki? Pytam, bo nie odpowiedzialaś, a dogo robi różne dziwne rzeczy ostatnio.
Amiga byc moze Aga nie odczytala pw wiec jak bys mogla podac te nr.telf. bezposrednio do pani Oli to moze jakis maluszek by znalazl dom.Podaje nr.tel do pani Oli>605-720-376

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Amiga byc moze Aga nie odczytala pw wiec jak bys mogla podac te nr.telf. bezposrednio do pani Oli to moze jakis maluszek by znalazl dom.Podaje nr.tel do pani Oli>605-720-376

Podaj mi maila do Pani Oli, bo nie będę przecież dyktować przez komórkę. To nie jest jeden numer.

Posted

U mnie są dwa maluszki czyli Majeczka i Nuki,ale jak na razie cisza :shake:.Fotki będą jutro.Jakie one są kochanieńkie a takie przytulaśki :loveu:.Tylko rozpieszczać :evil_lol:

Posted

[quote name='emilia2280']Halo, jakies wiesci?

P. Ola dzwoniła, że kennel już niepotrzebny, bo psiaki podrosły i radzą sobie w stadzie;), a sunia to okaz skromności, łagodności i przywiązania, za to potrzebne przede wszystkim DOMY dla szczeniaków!

Posted

[quote name='Asior']allegro się skończyło, odnawiać???
Asiorku bardzo CI dziękuję, bo z allegro jedni bardzo mili ludzie z Krakowa jednego szczenaiczka adoptowali!! odnów proszę, tylko może z nowymi fotami. Zaraz sprawdzę, czy masz tu na dogo adres mailowy, to Ci wyślę wraz z imionami piesków :loveu::loveu::loveu: i moze wstawisz tu tez fotki ?

Posted

Posłałam Ci Asiu fotki, pieski jak miodki :loveu:

Posted

Fiziu ja zgubiłam Twój adres mailowy, bo bym Ci wysłała też :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='fizia']to już podaję

[email protected]
wielkie dzięki!!! wysłałam :loveu:

dziewczyny proszę podawajcie w ogoszeniach numemer Oli tylko, bo ja niedługo na trochę wyjadę
Ola 605 720 376